Wpisy 3 304 550 – 3 304 649
23 lipca 2018 14:43 → 23 lipca 2018 19:40, 100 wpisów
Liczby skończyłem typować o godz. 13:53, dlatego nie pisałem na czat.
To była odpowiedź na niedawne typowanie przez program, który trafił na 15 liczb tylko... jedną liczbę.
>> 1/15 <<
>> 1/15 <<
Przerwa na kawę.
Wędrowca netowy
niema TO jak szare komórki,, zawsze tak uważałem i uważam nadal, a program jedynie może wspomóc
niema TO jak szare komórki,, zawsze tak uważałem i uważam nadal, a program jedynie może wspomóc
cholera mnie bierze jak co i raz czytam że -- "Kwota wypłaconych od początku 2018 r. nagród za osiągnięcia w pracy zawodowej dla pracowników Kancelarii Sejmu wyniosła 908 499, 46"
sejmu ,senatu , premiera, prezydenta .......
Obecna wadza znalazła sobie sposób na legalne okradanie Polaków
sejmu ,senatu , premiera, prezydenta .......
Obecna wadza znalazła sobie sposób na legalne okradanie Polaków
benzyna w górę , gaz w górę , prąd ..... ktoś na nich musi zarabiać
to jak mi nerwy odeszły podam parki na dziś
17/74
lub
9/69 kto wie co wpadnie
17/74
lub
9/69 kto wie co wpadnie
1x10 1x5 1x7 multi oraz 2xmini puszczone na zabawe wieczorna z ts
hey jacun masz racje ze co roku drozeje tylko wiesz nie jestem za nikim ani przeciw tylko takie odnosze wrazenie ze pieniazki sa zbytnio i to nie od dzis od lat skrycie czy tez nie lekka reka na rozne takie wydawane a na co potrzeba marne grosze lub wogule o 500 plus nie wspomne jakos takie wrazenie szczegolne ze nie ktorym sie robic nie chce przez to a i produkty spozywcze poszly dzieki temu w gore i nie tylko to a sa ludzie ktorzy nie maja dzieci malych lub wogule moze potraktuj to tak na marginesie nie koniecznie z komentarzem bo nie chce ani zasmiecac czy tez jacunn wywolywac jakies afery nie potrzebnie na stronie od wlasne zdanie bez napinki pozdrawiam spadam raczej do losowania milego popoludnia wieczora jak i dobrego losowania
kiepskie ustawienie , trudno coś z mapek złożyć , przypuszczalne parki podałem wyżej
ale trudno coś rozwinąć
ale trudno coś rozwinąć
ja coś wyczmoniłam miałam zdać ale zaczęło lać może jak przestanie to skoczę
Gram póki co to ze stałych 3 zakłady i to co z profilu Multipasko na 6 i 5 też żeby nie było że się niedzielę liczbami
Niema rady na Teesa..trzeba grać..i czekać..taki jest mój sposób nie widzę innej opcji
Krasnalek to gram tym w Mini i wiecznie g..o jest takzem się uczepił tego zakładu jak rzep psiego ogona..bo.. to tylko 1,25
Krasnalek a nawet w Mini na 5/12 to masz takie..jak moje...6..15.23..
o 14 tej k6, k7 i malutkich brak >>> wieczorem nie będzie lepiej
Forsamasz racjębrać z maszyny 2 nie więcej i czekać na swój dzień
doktor k4 podejrzane dosłownie i w przenośni
parka 54,45 bardzo korci
parka 54,45 bardzo korci