Wpisy 3 299 767 – 3 299 866
17 lipca 2018 22:20 → 17 lipca 2018 23:57, 100 wpisów
>> mumerki << Co to jest?
Wiem, żartowałem.
pechowy dzien 13 caly dzien, 45 koniec wojny, wielki koniec 80, troche rozanca 59
na zawsze w naszych sercach 23
na zawsze w naszych sercach 23
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 260 453,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
3 299 491. megamocny 2018-07-17 (18:47) wejscie drewnianego tygrysa!
moca kosmosu mowie ci wstan 23
moca kosmosu mowie ci wstan 23
prawie 3 tyg multi mnie kroi, czas zaczac wygrywac, jutro na powaznie z wahadlem
faktycznie było23 ale co mi po jednej liczbie jak reszta miałam zle...
jakbym dorzucil jeszcze swoj adres , 2 konce 45,80 i pechowe 13 to z 5400 sie uzbiera
Niby kumulacja ale patrząc na liczbę zakładów dzisiaj w Lotto to w czwartek znów pula 2 mln. Taka sama sytuacja jak 26 i 28 czerwca. Choć podadzą, że 3 miliony kumulacja
magda ty juz nie graj bo nie masz szans, zostaw to zawodowcom
TS przypomina fatamorganę.
Niby jest a wygranych nie widać.
Niby jest a wygranych nie widać.
Wizard nie daj się pokonać.
jesli wygra to znaczy ze ma 5 kafli minimum z multi wiec ok dla wszystkich
no ciekawe jak jest wkoncu
czy gwarantowane 2mln sa dopoki kiedy kumulacja nie przekroczy 2mln
czy gwarantowane 2mln sa dopoki kiedy kumulacja nie przekroczy 2mln
megamoncy uzyje wahadelka ktore przyciagnie moce odleglych galaktych i wysoko rozwinietych cywilizacji kosmosu
No tak. Bo kumulacja jest naliczana od faktycznej kwoty, która uzbierała się w losowaniu z gwarantowaną pulą 2 miliony. Dzisiaj było bardzo mało zakładów, w czwartek też raczej dużo nie będzie więc nie ma możliwości aby pula przekroczyła te 2 miliony.
Jest to dopiero druga taka sytuacja, poprzednia miała miejsce w głosowaniach 26 i 28 czerwca. Ale patrząc jak to wyglądało wcześniej, że pula przy kumulacji 3 miliony była około 2,1 było do przewidzenia, że tak się w końcu stanie
MCSl no widzisz ts pewnie nei doplaca choc gwarantuje minimum
to jest po to zeby ludzie sie nie skapneli jaka faktycznie pula jest na wygrane zeby grali chociazby o te 2 mln
Angierski
Co on tam może przyciągnąć?
Najwyżej jakąś d...do wyra
Co on tam może przyciągnąć?
Najwyżej jakąś d...do wyra
przyciagnac jedynie jakies zle energie ktore zaczna go przesladowac
Jeśli padnie szóstka w losowaniu z gwarantowaną pulą 2 mln to totalizator musi dopłacić. Więc dla ts jest lepiej żeby w takim losowaniu szóstka nie padła a w następnym te 2 miliony już może się uzbierają
???
Numeratus.
W pewnej Loterii Lotto wylosowali niedawno takie liczby:
4 - 6 - 7 - 12 - 13 - 14.
4 - 6 - 7 - 12 - 13 - 14.
Jutro Janosik sprawdzi te >>Numeratus<<
Te liczby: 4 6,7,12, 13, 14 wylosowali w Loterii Mark Six gdzieś tam w Azji.
Nie są do MM.
Nie są do MM.
Czyli jednak zostają 2 miliony oficjalnie. A Pasko pisał, że kumulacja
poprostu tak jest zrobione ze jak nikt nie trafil to napis kumulacja
Idę sobie.
Cześć Opa.
Dla tak zacnej osoby musiałem wrócić na chwile.
Teraz znikam.
Teraz znikam.
Probowalem w Euro,ale nie trafili moich...poczekam W N szacun i dzieki
tu nie jest to jak hazard TP, kanyn mnóstwo, tam ludzie wpier...wypłaty
Rekord mojego kolegi ze sląska, bo ja pochodzę z Mazur, niedaleko Ełku, 12 000 euro w ciagu kilku msc do tyłu
angierski Tak się domyślam, że to z automatu brak szóstki = kumulacja. I stąd ten napis. A odnośnie dużych kumulacji to rzeczywiście dawno takiej nie było. Najwyższa wygrana w tym roku w Lotto to jakoś ponad 17 mln w lutym. EJ chyba zrobił swoje. A teraz kumulacja narasta tak wolno, że po drodze ktoś trafia zanim pula osiągnie naprawdę wysoki poziom.
MCSl ludzie tez w EJ nie beda w cale bardzo grac
kumulacje beda wolno sie rozkrecaly w lotto
a jedyna alternatywa w ktorej ludzi ejeszcze sporo graja to multi mutli a jak odebrali bonus to pewnie jeszcze wiecej ludzi sie zniecheci
polityka zydowska... co nie przynosi zyskow to likwidowac
kumulacje beda wolno sie rozkrecaly w lotto
a jedyna alternatywa w ktorej ludzi ejeszcze sporo graja to multi mutli a jak odebrali bonus to pewnie jeszcze wiecej ludzi sie zniecheci
polityka zydowska... co nie przynosi zyskow to likwidowac
zgrywus. No tak ale czy przy tym prawdopodobieństwie za tę cenę warto? Fakt wygrana główna większą choć np ze 100 milionami to bym nie wiedział co robić
angierski. Według mnie jedyne co się kręci to to Mini Lotto. EP zepsuli przez codzienne losowania a jest dość droga więc mało kto będzie codziennie grał. W MM zabrali bonus, który był zachęcający według mnie a tak wygrane w MM są dość marne
jak masz wygrać to jeden zakład wystarczy i tak myślą miliony grających
szansa wygranej to jak 1:95 milionów a żeby mieć przyzwoitą wygraną to trzeba trafić przynajmniej 4+2bo reszta to są jakieś odpady
za 1 EJ to mam 10 mini losów gdzie mogę wygrać nawet 300 tysiaków