Wpisy 3 299 194 – 3 299 293
17 lipca 2018 15:33 → 17 lipca 2018 16:20, 100 wpisów
Dzis dwie parki będą będzie fajne losowanie zagram na 2 zakłady 3/3 ×10
3 299 191.rozumie ale wybierz sobie numery ktore najczesciej lapiesz złoz je do kupy i graj nimi i nimi wygrywaj
Dusia.. mam już dość takich niskopłatnych prac..i kołchozów..i pracy przez 5 lat same noce..teraz jest trochę lepiej a 13 lat temu jak zaczynałem. To pierwsza wypłata wynosiła 790 zlotych na te czasy to hańba.. na szczęście już w tym roku ten syf ogłosił upadłość.. i zmieniłem prace.. a jak to się mówi robota to głupota picie to jest życie..
jaka głupota bez pracy niema kołaczy
moze i byc i tak angierski
no na 1 liczbe jakos slabiej idzie powinno byc 2950 a jest 2900
Angierski.. tak żartujemy. Ale jak szef kupuje se 40 ste nowe auto z salonu fo kolekcji. A tobie pensji nie podnosi.. i jeszcze Cię wyciska jak cytryne i wiecznie mało..mało..i mało to..
A ja tam na pracę nie narzekam. Mam blisko. Wychodze 5 po a za 10 jestem
Ostatnio mnie babcia budzi do pracy i mówi...wnusiu wstawaj do szkoły ...ależ babciu :-( musze ? Oj wnusiu, oczywiście, że musisz , jesteś przecież dyrektorem
Nie ma u nas lepszych prac same kolchozy jedyne wyjscie to nie pracowac ale z czego zyc a jest caritas
Angierski..tak właśnie myślę zrobić chociaż bym miał mnie zarobić..ale nie będę niewolnikiem stanowiska na 2 metrach kwadratowych przez 8 godzin tylko przerwy na posiłek 15 minut..i dalej niewola..
Forsami no widzisz szef Cie wykorzystuje a ty nie masz jak mu tego powiedziec, poprostu albo niech daje podwyzke albo sie zegnasz z praca, po co na sile pracowac za marna kase - o emeryturze zapomnij
Forsami, zrób jak ja. Wszedłem do gabinetu szefa walnąłem pięścią w stół i zarządałem podwyżki. Żona pyta co szef na to a ja , że go nie było w gabinecie bo był na urlopie
Mulag ja tak ostatnio robię że sami mnie zwolniom. I mi to pasi.. stane pod sklepem z żulami i zobacze jak wygląda takie życie pijącego nieroba..
Pytanko mam. Czemu szczur ma 4 nogi ? ....,żeby zdążyć przed emerytem do śmietnika
Walcz nie podawaj sie nawet ci idzie miales 107 czy wiecej poczatki sa trudne z takim podejsciem wszedzie bedzie to samo przeciez wszedzie kolchoz
Byle ci nie odparzylo i nie wypociny tu jest elita najlepsza w polsce
Posłuchajmy co ma na ten temat do powiedzenia Kobieta pracująca która, żadnej pracy się nie boi Brudzi opowiadaj
Gabriel
Nie chce siać reklamy..ale.. na fb..był taki mem z sznurem..szubienicą..castorama..dla Ciebie dla rodziny..wezmę taki pojedynczy zestaw dla siebie jak w tej piosence ..znowu w życiu mi nie wyszło..poco mam do Holandii jechać..jeszcze na rowerze..
Te Walenty za późno wyjęty
Gabriel ja jako Milioner też żadnej pracy się nie boje tylko każdą pier..le i mam w d..ie
Wiecie co znaczy dla człowieka w wieku 50-55 lat stracić pracę?
Chyba nie.
Ja sam zatrudniam 4 panów po 50 jeden 60 ludzie bardzo odpowiedzialni sumiennie
Ja sam mam 53
Kwestia dogadAnia przed odejściem na emeryture
Chyba nie.
Ja sam zatrudniam 4 panów po 50 jeden 60 ludzie bardzo odpowiedzialni sumiennie
Ja sam mam 53
Kwestia dogadAnia przed odejściem na emeryture
Brunetka brechaj razem z nami jeśli masz ochote..nie udawaj greka..
Niestety robiłem badania lekarskie do nowej pracy i wyszło w wynikach , że mam robote w d....
W Totalizatorze Sportowym nie ma żadnych śladów ani dowodów na wygrane w totolotka przez Lecha Wałęsę w latach 70.
Greg bo widzisz to nie ja a pracodawcy robią sobie jaja z pracownika i tu jest problem
Fakt po 50 mało kto znajdzie pracę
https://youtu.be/Ca8yme55ZEY
Problem panstwa co tworzy lata pracy skladek jak characz i co z tego gowienko na miekko
Brunetka ma rację Kto kuźwa przyjmie dziadka po 50-ce na kaskadera np.
3 299 238.
Niech dadza 2000 plus dla nie majacych ochoty i sily do pracy i brak rozumu by to pojac
3 299 253. dokładnie jak mowisz
238
Greg..nie będę pisał ile ja mam lat ale..niema co w głowę zachodzć.. najgorsze jest to jak słyszę od doswiadczonych.ludzi że mam przepracowane 40 lat..i g..o z tego a kto mi da emeryturę jak lat życia brakuje..i wnioski się same nasuwają bo kiego h..się tak robotą przejmować..zrobić pauze w zyciu trochę na zasiłek trochę zagranicę coś se zarobić..podjać..znowu prace iść na chorobowe..bo według mnie mieć 40 lat przerobione jak mój kolega na jednym zakładzie zaklad upadł i poszedł ba zasiłek przed emerytalny..chore to chory kraj..
Smutne to ale prawdziwe
Najpierw peowcy teraz Pis. owcy biorą kasę odpowiednią a nas gnę ią
Najpierw peowcy teraz Pis. owcy biorą kasę odpowiednią a nas gnę ią
ja mam 45 i juz mam trudnosci z praca a co ma powiedziec po 50?
500plus .dzieci na klepią to po co pracowac
pis daje tylko dla dzieci a po okradałowszystkich kto tylko co miał
ci co maja renty sa nie potrzebni, ci co maja zasilki tez sa nie potrzebni ci co maja emerytury najlepiej jakby szybko umierali
dokladnie a my powinnissmy sie wszyscy trzymac tu razem na stronce i iwygrac wkoncu cos od panstwa
dzisiaj cały czas dostaje durne sms że 2 mil wygram w lottoparanoja
Forsami ja mam 37 lat pracy udokumentowane w ZUS to.dają mi teraz po odejściu 1800 zł w 5ym 20 lat prywaty złodziejski kraj
Stać pod sklepem nie pracować pić i palić..w kulki.lecieć..już dziś
dpbra ale skonczmy tu politykowac, złodziej złodziejem pogania typujmy grajmy i wygrywajmy
zus i skarbówka to złodziejskie instytucje
Aż jedno wysłałam. Wczoraj
A ja znam takich co całe życie nie pracowali , złom i puszki zbierają by co rano do sklepu
i niech kladzie zobaczymy kto bedzie grał i w co jak wszystko pojdzie do góry,
Idę do warzywniaka.chce ktoś coś
jesli rzad nieda nic polakom to długo niebedzie rzadził, niedługo bedziemy w polsce pracowac tak jak w chinach za miske ryzu
Dusia a mnie wyliczyli kiedy umrę bo przy tej symulacji wiem, że tylko pociągne 2 lata ze swoimi potrzebami