Wpisy 3 299 167 – 3 299 266
17 lipca 2018 15:20 → 17 lipca 2018 16:11, 100 wpisów
jesłi podwoja cebne kuponów a niedadza nic wygrac to ludzie przestana wogóle grac i wtedy monopol padnie
mulag nie wazny jak sie nazywa tenbank i czy m sie w nim zajmujesz wazne jest tylko to ze jestes bankierem i masz swój bank, a kasa sie nie przejmuj jeszcze ja znajdzieszpodobno kasa na ziemi lezy a nikt po nia nie siega?
Witam forsami jak po pracy taka fajna praca 3 tys na reke a ty nie walczysz gdzie ty wiecej wezmiesz
Jak to nawet wyjść może 15''..lipca..2...23..w Ekstra Pensja wczoraj 8...35 + 2. A to moje numery do Ekstra Pensja 2,5,8,23,35..+2 no nie jest mi dane wygrać
Podobno pod ziemia gleboko czy daleko sa djamenty w radiu rano mowili
dobra ale pozartowałismy sobie a teraz do cyferek przechodzimy kto co proponuje na wieczór?
W Albanii przed chwilą były 2 wstrząsy ziemi:
4,7 M i 4,5 M. Jak na Europe to dość mocne wstrząsy.
4,7 M i 4,5 M. Jak na Europe to dość mocne wstrząsy.
Jak sobie nie urobisz na polu szlachcica to nikt chlopu nie da inaczej zarobic tylko swoimi recami
Mulag prace.to ja mam w ..pie..już żem się dorobił dwa razy..niech się dorabiają karierowicze i dorobkiewicze..a dorobić..to moge ...i. uszy..a komu mało pół świni to i po ryju może dostać..
Ja tak tam wam napisze gram póki co to co na profilu Multipasko 4 zakłady ..10/10 z Plusem z stałych jak mam kase i czekam i nic nie zmieniam..
3 299 182. dusia jestem na tak
forsami czescgraj cały czas jednymi i tymi samymi liczbami az trafisz nic niezmieniaj to co zatypowałes graj tym
Mulag zarób nawet 5.000 nie zazdroszczę Ci tych 3000 ja nie jestem traktor żeby orać..praca ma być lajtowa jak już muszę robić..
wczoraj pisałem 6.8.13.15.16.26.56.19 trzeba pilnować Wczoraj pisałem
Arczi..witaj..a co mi to da chociaż bym zmienił..jak ma wyjść to wyjdzie..grałem już różnymi sposobami i efekty te same..
Dzis dwie parki będą będzie fajne losowanie zagram na 2 zakłady 3/3 ×10
3 299 191.rozumie ale wybierz sobie numery ktore najczesciej lapiesz złoz je do kupy i graj nimi i nimi wygrywaj
Dusia.. mam już dość takich niskopłatnych prac..i kołchozów..i pracy przez 5 lat same noce..teraz jest trochę lepiej a 13 lat temu jak zaczynałem. To pierwsza wypłata wynosiła 790 zlotych na te czasy to hańba.. na szczęście już w tym roku ten syf ogłosił upadłość.. i zmieniłem prace.. a jak to się mówi robota to głupota picie to jest życie..
jaka głupota bez pracy niema kołaczy
moze i byc i tak angierski
no na 1 liczbe jakos slabiej idzie powinno byc 2950 a jest 2900
Angierski.. tak żartujemy. Ale jak szef kupuje se 40 ste nowe auto z salonu fo kolekcji. A tobie pensji nie podnosi.. i jeszcze Cię wyciska jak cytryne i wiecznie mało..mało..i mało to..
A ja tam na pracę nie narzekam. Mam blisko. Wychodze 5 po a za 10 jestem
Ostatnio mnie babcia budzi do pracy i mówi...wnusiu wstawaj do szkoły ...ależ babciu :-( musze ? Oj wnusiu, oczywiście, że musisz , jesteś przecież dyrektorem
Nie ma u nas lepszych prac same kolchozy jedyne wyjscie to nie pracowac ale z czego zyc a jest caritas
Angierski..tak właśnie myślę zrobić chociaż bym miał mnie zarobić..ale nie będę niewolnikiem stanowiska na 2 metrach kwadratowych przez 8 godzin tylko przerwy na posiłek 15 minut..i dalej niewola..
Forsami no widzisz szef Cie wykorzystuje a ty nie masz jak mu tego powiedziec, poprostu albo niech daje podwyzke albo sie zegnasz z praca, po co na sile pracowac za marna kase - o emeryturze zapomnij
Forsami, zrób jak ja. Wszedłem do gabinetu szefa walnąłem pięścią w stół i zarządałem podwyżki. Żona pyta co szef na to a ja , że go nie było w gabinecie bo był na urlopie
Mulag ja tak ostatnio robię że sami mnie zwolniom. I mi to pasi.. stane pod sklepem z żulami i zobacze jak wygląda takie życie pijącego nieroba..
Pytanko mam. Czemu szczur ma 4 nogi ? ....,żeby zdążyć przed emerytem do śmietnika
Walcz nie podawaj sie nawet ci idzie miales 107 czy wiecej poczatki sa trudne z takim podejsciem wszedzie bedzie to samo przeciez wszedzie kolchoz
Byle ci nie odparzylo i nie wypociny tu jest elita najlepsza w polsce
Posłuchajmy co ma na ten temat do powiedzenia Kobieta pracująca która, żadnej pracy się nie boi Brudzi opowiadaj
Gabriel
Nie chce siać reklamy..ale.. na fb..był taki mem z sznurem..szubienicą..castorama..dla Ciebie dla rodziny..wezmę taki pojedynczy zestaw dla siebie jak w tej piosence ..znowu w życiu mi nie wyszło..poco mam do Holandii jechać..jeszcze na rowerze..
Te Walenty za późno wyjęty
Gabriel ja jako Milioner też żadnej pracy się nie boje tylko każdą pier..le i mam w d..ie
Wiecie co znaczy dla człowieka w wieku 50-55 lat stracić pracę?
Chyba nie.
Ja sam zatrudniam 4 panów po 50 jeden 60 ludzie bardzo odpowiedzialni sumiennie
Ja sam mam 53
Kwestia dogadAnia przed odejściem na emeryture
Chyba nie.
Ja sam zatrudniam 4 panów po 50 jeden 60 ludzie bardzo odpowiedzialni sumiennie
Ja sam mam 53
Kwestia dogadAnia przed odejściem na emeryture
Brunetka brechaj razem z nami jeśli masz ochote..nie udawaj greka..
Niestety robiłem badania lekarskie do nowej pracy i wyszło w wynikach , że mam robote w d....
W Totalizatorze Sportowym nie ma żadnych śladów ani dowodów na wygrane w totolotka przez Lecha Wałęsę w latach 70.
Greg bo widzisz to nie ja a pracodawcy robią sobie jaja z pracownika i tu jest problem
Fakt po 50 mało kto znajdzie pracę
https://youtu.be/Ca8yme55ZEY
Problem panstwa co tworzy lata pracy skladek jak characz i co z tego gowienko na miekko
Brunetka ma rację Kto kuźwa przyjmie dziadka po 50-ce na kaskadera np.
3 299 238.
Niech dadza 2000 plus dla nie majacych ochoty i sily do pracy i brak rozumu by to pojac
3 299 253. dokładnie jak mowisz
238
Greg..nie będę pisał ile ja mam lat ale..niema co w głowę zachodzć.. najgorsze jest to jak słyszę od doswiadczonych.ludzi że mam przepracowane 40 lat..i g..o z tego a kto mi da emeryturę jak lat życia brakuje..i wnioski się same nasuwają bo kiego h..się tak robotą przejmować..zrobić pauze w zyciu trochę na zasiłek trochę zagranicę coś se zarobić..podjać..znowu prace iść na chorobowe..bo według mnie mieć 40 lat przerobione jak mój kolega na jednym zakładzie zaklad upadł i poszedł ba zasiłek przed emerytalny..chore to chory kraj..
Smutne to ale prawdziwe
Najpierw peowcy teraz Pis. owcy biorą kasę odpowiednią a nas gnę ią
Najpierw peowcy teraz Pis. owcy biorą kasę odpowiednią a nas gnę ią
ja mam 45 i juz mam trudnosci z praca a co ma powiedziec po 50?