Wpisy 3 299 119 – 3 299 218
17 lipca 2018 14:35 → 17 lipca 2018 15:56, 100 wpisów
3 299 090. makler widze ze podałes swoje typy i moje typy z twoich wyszł 8 /23 z moich 4/22 a teraz mi powiedz a wysłłes te liczby w realu chociarz i trafułeś cośik?czy tylko wirtualnie CI tyle wpadło?
wirtualnie, to byly tylko z jednej gieldy i nie potwierdzone przez inne gieldy
na razie nie gram w realu
na razie nie gram w realu
Nie gramy od poniedzialku do piatku pamietajcie tylko gramy sobota i niedziela
Nic ide do kuchni wode na stawic na kawke po pracy i pyszny obiad malo kto je bo sie robic nie chce pracochlone kotlety z czerwonej kapusty
rozumie makler,czyli korzystasz z giełdy z zestawów tak? bo ja np tez ostatnimi dniami zaprzestałem grac,na jakis czas bo testuje jeden uklad liczb, który ma mi przynies duza kase , ale codziennie typuje 2 razy dzienie i co dziennie coś trafiam choc nie duzo ale zawsze jest 2x dziennie , jakbym wysyłął była by kasa, ale narazie w realu nie gram , wstrzymuje się
mulag witaj tak niegramy od poniedziałku do piatku tylko na sobote iniedziele wysyłamy i tylko 1 kupon
takamama o ile jeszcze jestes 4/5 ładnie mam 74,71,43 propozycja parki do nich 77 80 i bylem i sie zmylem
mulag janiemam tak ze jak gram w realu to nic nietrafiam, , trafiam tylko mniejsza kase, jakies 5/10,czy6/10 ale to wciaz mało jest to sa grosze takie do kwoty powiedzmy 200zł
dlatego teraz mam na oku 1x/7/7 i ją testuje wciaż codzeinnie na niej wpada mi tak te 3 no gora 4 liczby czekan az sie pojawi ich wiecej, i wtedy bwdroże ja do gry w realu
mulag chciałbym aby te liczby które testuje wyhodzily przynajmniej raz w tygodniu i wszystkie na raz aby co tydzien choc móc trafic te 7/7 tylko raz wtygodniu nie wiecej
ale to sa narazie tylko takie mrzonki
ale to sa narazie tylko takie mrzonki
Czy ktoś wie jakie metody stosował Lech Wałęsa wygrywając w totolotka?
makler juzs uciekasz co sie stało?
3 299 145 oczywiscie ze tak kupował w ruchu losy teletombola i z tamtad spisywał numery które pozniej kreslił na kuponie i ciagle wygrywał
nawet gdzieś kiedys miałem zapisane jego numery którymi grał poniewaz opublikował kiedys je, ale niestety juz niewychodza w tym zestawieniu sa tzw, spalone na amen
lechu miał dobrre układy liczb grał na daty urodzenia chyba swojej rodzinki tez jak to kiedys mowił w jakimś felietonie,
Ciekawe czy gra eurojacka może trafi i odda mi 100 000 000 obiecane
Uwaga on czyta tego czata
podejrzwam ze nie ze juz niegra bo wiadomo jak kazdy prezydent były spi na kasie, a to co obiecał to juz mozna zapomniec wszyscy jak chca dostac sie do koryta to obiecuja , jak sie dostana to maja wszystkich gdzies głeboko w powazaniu, a przez 4 lata nachapia sie kasiory
3 299 153 zbigniew spoko i niech czyta niech wie ze my tu na stronce niedługo bedziemy bogatsi od niego on był 1 nas jest wielu
zapamietajcie grunt to dobra zabawa, pozytywne typowanie i najwazniejsze to szczescie i wygrana
taka mama moze kiedys wejdzie takie cos z rana pisalem 08,11,14,17,20,23 jeden z moich ulubionych zestawikow
czuli co wprowadzamy propozycje Kolego Mulaga nie gramy w tygodniu tykllko 1 kupon na 4 losowania tylko na 2 dni? i dajemy tak tesikowi zarobic jak on nam przez cały tydzień
to jest dobry pomysł według mnie zaoszczedzimy przez tydzien skorzystamt w weekend
Zrobcie wszystko co mozliwe by wygrac kredyt przedewszystkim wszystko co jest mozliwe pamietajcie wszystko co ma wartosc w domu lub mieszkaniu przeznaczyc na granie sprzedac mieszkanie rodzine tak trzeba by wygrac to sa prawdziwi gracze
im mniej bedzie wpływać wplywów do kasy TS tym bedą pózniej wieksze wygrane
To by spowodowalo jedna rzecz podwojenie lub trzykrotnie podwyzszka kuponow
mulag nie nie co ty tak drastycznie proponujesz nie wolno tak robic jak TY tu proponujesz, no chyba ze masz za duzo pieniedzy i kilka domów to tak mozesz zrobic, przyznaj sie w banku pracujesz co?
jesłi podwoja cebne kuponów a niedadza nic wygrac to ludzie przestana wogóle grac i wtedy monopol padnie
mulag nie wazny jak sie nazywa tenbank i czy m sie w nim zajmujesz wazne jest tylko to ze jestes bankierem i masz swój bank, a kasa sie nie przejmuj jeszcze ja znajdzieszpodobno kasa na ziemi lezy a nikt po nia nie siega?
Witam forsami jak po pracy taka fajna praca 3 tys na reke a ty nie walczysz gdzie ty wiecej wezmiesz
Jak to nawet wyjść może 15''..lipca..2...23..w Ekstra Pensja wczoraj 8...35 + 2. A to moje numery do Ekstra Pensja 2,5,8,23,35..+2 no nie jest mi dane wygrać
Podobno pod ziemia gleboko czy daleko sa djamenty w radiu rano mowili
dobra ale pozartowałismy sobie a teraz do cyferek przechodzimy kto co proponuje na wieczór?
W Albanii przed chwilą były 2 wstrząsy ziemi:
4,7 M i 4,5 M. Jak na Europe to dość mocne wstrząsy.
4,7 M i 4,5 M. Jak na Europe to dość mocne wstrząsy.
Jak sobie nie urobisz na polu szlachcica to nikt chlopu nie da inaczej zarobic tylko swoimi recami
Mulag prace.to ja mam w ..pie..już żem się dorobił dwa razy..niech się dorabiają karierowicze i dorobkiewicze..a dorobić..to moge ...i. uszy..a komu mało pół świni to i po ryju może dostać..
Ja tak tam wam napisze gram póki co to co na profilu Multipasko 4 zakłady ..10/10 z Plusem z stałych jak mam kase i czekam i nic nie zmieniam..
3 299 182. dusia jestem na tak
forsami czescgraj cały czas jednymi i tymi samymi liczbami az trafisz nic niezmieniaj to co zatypowałes graj tym
Mulag zarób nawet 5.000 nie zazdroszczę Ci tych 3000 ja nie jestem traktor żeby orać..praca ma być lajtowa jak już muszę robić..
wczoraj pisałem 6.8.13.15.16.26.56.19 trzeba pilnować Wczoraj pisałem
Arczi..witaj..a co mi to da chociaż bym zmienił..jak ma wyjść to wyjdzie..grałem już różnymi sposobami i efekty te same..
Dzis dwie parki będą będzie fajne losowanie zagram na 2 zakłady 3/3 ×10
3 299 191.rozumie ale wybierz sobie numery ktore najczesciej lapiesz złoz je do kupy i graj nimi i nimi wygrywaj
Dusia.. mam już dość takich niskopłatnych prac..i kołchozów..i pracy przez 5 lat same noce..teraz jest trochę lepiej a 13 lat temu jak zaczynałem. To pierwsza wypłata wynosiła 790 zlotych na te czasy to hańba.. na szczęście już w tym roku ten syf ogłosił upadłość.. i zmieniłem prace.. a jak to się mówi robota to głupota picie to jest życie..
jaka głupota bez pracy niema kołaczy
moze i byc i tak angierski
no na 1 liczbe jakos slabiej idzie powinno byc 2950 a jest 2900
Angierski.. tak żartujemy. Ale jak szef kupuje se 40 ste nowe auto z salonu fo kolekcji. A tobie pensji nie podnosi.. i jeszcze Cię wyciska jak cytryne i wiecznie mało..mało..i mało to..
A ja tam na pracę nie narzekam. Mam blisko. Wychodze 5 po a za 10 jestem
Ostatnio mnie babcia budzi do pracy i mówi...wnusiu wstawaj do szkoły ...ależ babciu :-( musze ? Oj wnusiu, oczywiście, że musisz , jesteś przecież dyrektorem
Nie ma u nas lepszych prac same kolchozy jedyne wyjscie to nie pracowac ale z czego zyc a jest caritas
Angierski..tak właśnie myślę zrobić chociaż bym miał mnie zarobić..ale nie będę niewolnikiem stanowiska na 2 metrach kwadratowych przez 8 godzin tylko przerwy na posiłek 15 minut..i dalej niewola..
Forsami no widzisz szef Cie wykorzystuje a ty nie masz jak mu tego powiedziec, poprostu albo niech daje podwyzke albo sie zegnasz z praca, po co na sile pracowac za marna kase - o emeryturze zapomnij
wchodzi