Wpisy 3 295 352 – 3 295 451
14 lipca 2018 04:35 → 14 lipca 2018 10:15, 100 wpisów
gryks wyluzuj,dam ci radę taką,więcej tolerancji dla innych,a na pewno będą z ciebie ludzie
Rady proszę zachować dla siebie ja ich nie potrzeboja to raz a dwa czy o nie prosiłem
No widzisz mamy coś wspólnego tylko że w moim przypadku mniemaniu nie jest to moi dylemat
co ty piszesz?dobra koniec tego,bo widzę,że trafiłem trochę opuźnionego w roz..u
Mam być tolerancyjny na taki wpis pewnie idąc twoim tokiem rozumowania myślenia to nic takiego jak w wpisach Sebastiana
Niech pasko zdecyduje czy takie wpisy maja tu miejsce na jego czacie
ale ja odczuwam tak,jakbyś nie myślał sensownie i dlatego takie wnioski,a to nie jest obrażanie
to co, tez mnie podkapujesz?a może hurtem wszystkich z czatu,tylko ty zostaniesz,ale ty jesteś żałosny
bez echa ,a więc dobrej nocy i dnia wszystkim życzę i idę spać,baj baj
A z samego rana już zagrałem w Mini Multi Multi Ekstra Pensja..na wiele losowań
Tylko przypominam jutro pozamykane drzwi kolektur ..i spożywczych sklepów typu..market..i spółka warto zagrać na wiecej losowań..aż do poniedziałku by nam pociąg z Forsą..nie odjechał..
forsami no to dobranoc niech ci sie 6 liczb w lottka przysni tylko zapamietaj i podaj
Witkaostatnie 2 Multi jednak puszczę na 7 by mieć sumienie czyste
ceny nie świadczą, że nawigacja jest super
najważniejszy jest program w niej
najważniejszy jest program w niej
hooooooo zaspałem i śmieci nie wystawiłem i to jest problem , nie takie banały i dyrdymały jak czytam tutaj niektóre posty
50 bemek ,,,, bedą mieli czym latac po pizze jak szef albo lokalny kacyk zgłodnieje
Hejo
https://www.youtube.com/watch?v=A6nq821s1TY - prawda czy nie ??? !!
Zaq
Magda
23.27.29.32.34.37.39
Sebol
wieczorem będzie się działo
ogniska i...............
gdzie ty jesteś cyganeczko, gdzie ty jesteś ???.............
ogniska i...............
gdzie ty jesteś cyganeczko, gdzie ty jesteś ???.............
dzis w programie gotuj z mego , przepis na szybko pione, wczoraj 4/5 20 zl z przepisu
przypominam przepis
czarny kon w jeden piatek 13 tego pewniak 67
6,9,15,28,67
czarny kon w jeden piatek 13 tego pewniak 67
6,9,15,28,67
3,5,6,15,17,28,33,60,64,67,70,74,45 latwa dyszka ze jej szkoda a nawet 13/20
Wizard.
Magda.
Dajcie mnie cos wygrac...proponuje Panie Morawiecki totek + dla potrzebujacych
ale powiedzialas to w 59 minucie co oznacza ze wejdzie tylko 61