Wpisy 3 295 299 – 3 295 398
14 lipca 2018 00:13 → 14 lipca 2018 08:33, 100 wpisów
gryks76 2018- (00:00) Francja MŚ?? )))
Jeszcze trochę ludzi powkarwiam
zacne
Uważaj bo ci się zęby spocą
Jeszcze trochę ludzi powkarwiam
zacne
Uważaj bo ci się zęby spocą
Inteligenciku cos dla Ciebie do poczytania :
Faktycznie na stronie jest czat, który pozwala na w miarę otwartą dyskusję, nie tylko na tematy strikte związane z Lotto.
Wpisy nie są moderowane, więc oczywiście może zdarzyć się sytuacja, gdy ktoś sprowadzi rozmowę na poziom poniżej oczekiwanego.
No ale taka jest uroda tego czata, natomiast na stronie multipasko można znaleźć bardzo dużo innych wartościowych miejsc, a czat to jest akurat najmniej prestiżowe miejsce tej strony i tylko mało istotny dodatek.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
Faktycznie na stronie jest czat, który pozwala na w miarę otwartą dyskusję, nie tylko na tematy strikte związane z Lotto.
Wpisy nie są moderowane, więc oczywiście może zdarzyć się sytuacja, gdy ktoś sprowadzi rozmowę na poziom poniżej oczekiwanego.
No ale taka jest uroda tego czata, natomiast na stronie multipasko można znaleźć bardzo dużo innych wartościowych miejsc, a czat to jest akurat najmniej prestiżowe miejsce tej strony i tylko mało istotny dodatek.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
Wędrowiec Netowy zrecenzował: multipasko.pl 1 gwiazdka
10 kwietnia
10 kwietnia
https://www.facebook.com/pg/multipasko/reviews/?ref=page_internal
Co do Francji...beda mistrzami juz mecz Chorwacji z Anglia pojazal ze sa zmeczeni i tylko cud uratowal ich przed karnymi.ale zespol na pochwale jak i Belgia ktorej dzis kibicuje
odnośnie białej sali bez klamek,widzę,że małpki dostały po bananie i poszły spać,a dużo im miałem do przekazania,niestety w dzień nie mogę pisać bo jestem zajęty,pozdro małpian,tak cię zaintrygowała moja osoba,że rano mnie witasz przez cały dzień o mnie myślisz i żegnasz na dobranoc,no!!! to się ceni trzymaj tak dale,ale nie wyzywaj bo to nie kulturale,denerwujesz się przy okazji,a to może wpłynąć na twoje zdrowie,dbaj o nie
a jeszcze bym o czymś zapomiał,ochajtać się znaczy potocznie pobrać się,no ale to każde dziecko wie,a wam trzeba tłumaczyć,więcej luzu,nie spinajcie się jak agrafki,no co za ludzie
3 295 310
3 295 303 napisał jak i większość swoich wpisów na tej stronie jedyny nie powtarzalny prawdziwy wyszło z wora tylko tak umiesz i tylko to żenada R3dma6
R3dma6 boli ze nie można malpowac zachowywać się jak człowiek się pewnie spociles wpisując wpisy oby pasko ciebie Sebastiana m Araba pod tymi ani żadnymi nickami zawierającymi teksty takie jakie były nie wpuszczal cytując jego znajdzie inny czat ja dodam bo chyba nie ma dla takich jak wy żaluz cie
Otwarta dyskusja nie ma nic wspólnego z takim zachowaniem jak twoie co pokazałeś w tych wpisach jak i wcześniejszych czy Arab zwany Iwona czy Sebastian m tylko skąd możesz o tym wiedzieć skoro u was takie zachowanie na codzień to norma
Posmialem się i jak mam spać zobacz jaki był spokój cisza zanim zaczeles pisać boli
Galik cóż ci mogę napisać wczoraj był taki spokój bez R3dma6 bez Sebastianam Araba czy jego nicku innego i tak powinno być jak komuś nie pasi....
Troszkę się pogubiłes praca w nocy Ci nie służy mylisz pojęcia kablowanie z czymś co nie powinno mieć miejsca co ja tam będę
no dobra jaj tak jedziesz to wskasz mi numer wpisu który zasługuję na bana u Sebastiana,no jazda
Galik pasko jest od banow skoro dał to widział po wpisach że jest coś nie tak wiele osób miało dość jego wpisów w tym i ja
słuchaj koleżko,jeżeli komuś nie podoba się czyjeś pisanie,to nie znaczy żeby go zbanować
Wiele osób przestało Pisac jak widziało Sebastiana m jego wpisy ich zawartość czy Araba R3dma6 ma z nimi wiele wspólnego czyżby liczył na dołączenie do nich
Zasłużenie dostal i basta jego wpisy jakie tworzył nie mają miejsca
A ty złoty tak często jesteś ze Wyskakujesz że mu się nie należał a może jesteś jednym z nich mającym inny nick za nic bana się nie dostaje
ale ty jesteś zakłamany,nawet nie potrafisz wskazać wpisu,który by pokazał ,że zasługiwał na bana
Galik nudzisz się widzę znajdź sobie sam nie jestem wyszukiwarka
a,Pani jocia,- była fajną i lubianą -no ale każdy błędy popełnia - nie potrzebnie się z małpianem spicha ----no ale to już jej sprawa
niestety,ale wszystkie wpisy czytałem i nie muszę szukać,nie zmalazłem ani jednego,który by go sprowadzał do bana
Jak nie znalazłeś to chyba inny czat czytałeś z tego co wiem nie szło nic tu pisać przez niego wiele osób dało sobie spokój z wpisaniem gdy on był w tym ja
a to,że arab pisał takie rzeczy,to nie znaczy żeby Sebastian piszący z nim dostał bana
Wiesz co jest dla kogoś białe nie znaczy ze będzie dla wszystkich bo nie kazdy żyje w bieli są inne kolory
jeszcze raz ci piszę,jeżeli komuś nie podoba się czyjeś pisanie,to nie znaczy żeby dać mu bana,czy ty to chłopie rozumiesz czy piszę do ściany?
szkoda tylko emerytki,bo jocia pociągła ją w otchłań -a przecież Sebastian nic takiego im nie zrobił -----a-że fioletowa -i cóż takiego
Galik ty wiesz swoje ja wiem swoje ban za nic nie jest koniec tematu im mniej Sebastiana i jemu podobnych tym lepiej
Galik dobranoc ja już temat skończyłem nie podlega to dalszej dyskusji
Raczej inne zdanie na różne tematy które się innym nie podobają a chcieli by każdy tak uważał jak oni gdyż wg nich oni wiedzą najlepiej i tak ma być
gryks wyluzuj,dam ci radę taką,więcej tolerancji dla innych,a na pewno będą z ciebie ludzie
Rady proszę zachować dla siebie ja ich nie potrzeboja to raz a dwa czy o nie prosiłem
No widzisz mamy coś wspólnego tylko że w moim przypadku mniemaniu nie jest to moi dylemat
co ty piszesz?dobra koniec tego,bo widzę,że trafiłem trochę opuźnionego w roz..u
Mam być tolerancyjny na taki wpis pewnie idąc twoim tokiem rozumowania myślenia to nic takiego jak w wpisach Sebastiana
Niech pasko zdecyduje czy takie wpisy maja tu miejsce na jego czacie
ale ja odczuwam tak,jakbyś nie myślał sensownie i dlatego takie wnioski,a to nie jest obrażanie
to co, tez mnie podkapujesz?a może hurtem wszystkich z czatu,tylko ty zostaniesz,ale ty jesteś żałosny
bez echa ,a więc dobrej nocy i dnia wszystkim życzę i idę spać,baj baj
A z samego rana już zagrałem w Mini Multi Multi Ekstra Pensja..na wiele losowań
Tylko przypominam jutro pozamykane drzwi kolektur ..i spożywczych sklepów typu..market..i spółka warto zagrać na wiecej losowań..aż do poniedziałku by nam pociąg z Forsą..nie odjechał..
forsami no to dobranoc niech ci sie 6 liczb w lottka przysni tylko zapamietaj i podaj
Witkaostatnie 2 Multi jednak puszczę na 7 by mieć sumienie czyste