Wpisy 3 294 269 – 3 294 368
12 lipca 2018 21:48 → 12 lipca 2018 22:19, 100 wpisów
dla spóźnionych polecam
Baca u ginekologa
-panie doktorze była tu u pana moja żona i jaka diagnoza ???
-ciąża pozamaciczna
-panie doktorze, to ma pan tu 10 000 zł, ale niech pan nikomu nie powie, że nie trafiłem, bo taki wstyd
3 294 01
Baca u ginekologa
-panie doktorze była tu u pana moja żona i jaka diagnoza ???
-ciąża pozamaciczna
-panie doktorze, to ma pan tu 10 000 zł, ale niech pan nikomu nie powie, że nie trafiłem, bo taki wstyd
3 294 01
Dopisano wyniki Lotto - 03,13,24,25,38,44
Dopisano wyniki Lotto Plus - 09,10,13,24,42,44
ok losowania zakończone.. wyjeżdżam na moment więc nie będę odpisywał, jak wrócę po 22:15 to nadrobię jeśli polecą jakieś pytania.
Spoko
Uważaj na siebie
Uważaj na siebie
Pasko jak jedziesz autem nie pisz do nas bo się stanie bedz
panoramix: można ... czy w dzień czy w nocy to byłby ban za treść. Nie chodzi o to, że to było w nocy, tylko tak wspomniałem, że akurat chodzi o dyskusję, która odbywała się w nocy.
seven
byłem
też na C....
Canarie ISLAND
dopiero co wróciłem
mam wakacje, dziewczyna wyjechała
byłem
też na C....
Canarie ISLAND
dopiero co wróciłem
mam wakacje, dziewczyna wyjechała
Pasko ok tylko niewiem co zlego tam bylo spoko jedz teraz pogadamy po 21,15
A ja lubię Polskę i nie będę fruwac bo się boję
Zb ale pier...dolisz farmazony
kieracik
Leje
Leje
Panoramix Przez tego sebusia i Araba Teraz wcielenie w iwonke do tego dochodzi R3dma6 siedzieć tu nie można czytać jak w melinie rozmowy właściwie to nie rozmowy to pajacowanie dzieci udających dorosłych jak by się czegoś nacpali w życiu maja dziury w cudzysłowiu w mózgu więc jak pasko lubisz taki czat to ok jak inni wola mi i pozostałym którzy by pisali widząc tych ludzi odechciewa się dziś nie gramy sto pytań do jak by się urodził sebus przekreca słowa co to ma być przedszkole zostaje tylko typowanie jak wrócą i dalej będzie jak było jaja sobie pasko i z innych robia
Gry... czyli to jednak poważna strona jest a to nie wiedziałem
https://youtu.be/kZuYff81-Fc
3 294 290
Nie ho że poważna nie poważna żarty zartami tylko trza znać umiar zachowywać się a nie jak z rynsztoku jak po kablu zapytaj się innych czemu tu nie piszą
emeryt - i po cóż Ty w lotto grasz skoro dziewczyna wyjechała - toć to większe szczęście
Gryks
Skan w profilu moglem to puscic 1000 razy a nawet 100000 razy .sprawdźcie 1 zakład ubezpieczeń mnie w profilu
skoro zadawanie pytań to prosta droga do bana to ja nie mam pytań
gryks masz rację wielu ludzi odesło z tej stronki przez takich "dowcipnisiów" a ciekawe czy iwonce byłoby przyjemnie gdyby te dowcipy jej dotyczyły
panoramix a czytałeś te wpisy? wg mnie to byly wulgaryzmy a nie żarty
Toj.... życia szkoda na czytanie cudzych konwersacji to 3ba lubić
3 / 5 Magda graj moimi dają
Dobra dla mnie i tak najważniejsza stała się mapa i typowanie miłego
Magda graj moimi kurde
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Paparapatej PS żeby nie było nie byłem zawsze idealny na stronie lecz staram się i jak ktoś napisal może się mylił lub nie trzymam jakiś poziom nie mi oceniac dobranoc do południa pozioram cyfry
Kurtyna. Co tu jest grane.strona kornika czy co do uja. Porządek ma być. Bo jak nie to wpiertol
panoramix to nie była prywatna rozmowa a publiczna i trzeba mieć zupełny zanik rozumu żeby coś takiego pisać
Magda mówiłem Ci po 14stej zagraj moimi w mini
Go
Gryks podzielam Twoje zdanie,ten chat bez Seby jest duzo lepszy.Nie ma tysiąca pytan,glupich tekstow.To nawet juz wole Krzysztofa C choć i on do grona królów MP nie nalezy
panoramix to znaczy że tylko celebryci mają uważać co piszą? a inni mogą obrażać?
Tak się bawi.tak się bawi .kto MP
Tak się bawi rezerwa
Jestem tu od maja 2012 roku ale takiego typa zeby nie powiedziec ostrzej nie widzialem jakim jest Seba
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 637 327,50 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa