Wpisy 3 293 497 – 3 293 596
11 lipca 2018 23:10 → 12 lipca 2018 00:28, 100 wpisów
ej wiecie ze w kasynie mozna pogadac z krupierami o zyciu?
i nawet dobrze doradza i nie sa egoistami
i nawet dobrze doradza i nie sa egoistami
byłem teraz 4 dni w Nałęczowie , co tam te dziadki z sanatorów wyprawiają , w co drugiej knajpie potańcówka i leci " biały miś .....
wychodzę z basenu w zdrojowym a na dole dancing , światła błyskają , lecą kormorany, cały parkiet zajęty
akurat sobie zapomniałem miąłem do 10 a dziś 11 nie puszczone zapomniałem dużo spraw dla tego się ciesze że nie weszły moje liczby
takamama a co powiesz na to w mini mialem 06,09,18,21,24 tak typniete 4/12 wyszlo i tylko 2/5 i kosz
junak ryzyk fizyk typlem w mini 30 sti miedzy innymi co ma byc to bedzie
ciezko cos mi idzie multi zaraz ide spac do poludnia cos podumam 2 zakladziki nic wiecej jakies dziwne te losowanko
16,28,33,42 i wiecej nie podaje co by nie bylo ze wszystkie 80 wymienia wlacznie z tymi wylosowanymi o 21:40
co tu sie dzieje?
3 293 528.gryks76 z tego co tu podałes tylko 9 ma szanse na wyjscie reszta jest na nie,
czesć co robicie?
nie mówcie że już wszyscy śpicie niema tu już sebastiana mojego kolegi i szkoda ,ale ja jestem jeszcze moze juz też niedługo kto wie?
Miałem drugie zmiany..nie było czasu..nad liczbami się pochylić..
Zagrane miałem i tylko 3/6 i 4/10 z Plusem w Multi Multi słabo...
witaj R3dma6 no tak ciekawe bardzo ciekawe
hejka forsami
Dzisiaj już jest czwartek to i Lotto 5 Milionów mam mam zakład..ale jeszcze jeden pewnie dofram.. to samo zdubluje..a bo tak..
mnie juz nic nie cieszy wszystko o kant dupy rozbić czy ktoś wygra czy nie?
Przede mną dwie noce..dzisiaj i jutro..nie lubie w nocy pracować
No tak 17 człowieków..na chacie.. i nie każdy chce pisać..inni wolą co innego
forsami mi o d kilku dni w mulatke wychodza same 4z 10 mam tak 2x dziennie widze ze coś zaczyna sie ruszać bo dawno nic nie trafiałem, moze niedługo bed mial te 7/7 na specjalnychg numerach kto i wie
Ja gram już dłuższy czas 4 zakłady na 10/10 z Plusem ale marne zwrotu..tak to zbankrutuje..najprędzej..
R3dma6 jak niema jestem ja forsami i jeszcze pare innych spoko osob sa tez i kapusie nimówie ze nie, ale tacy tez musza miec o czym i gadac pozniej jak nas nie bedzie,