Wpisy 3 291 009 – 3 291 108
9 lipca 2018 16:21 → 9 lipca 2018 20:56, 100 wpisów
losowane 4,15,19,20,27,31,33,36,39,40,42,43,53,57,65,67,68,72,73,78
typ 19,23,53,57,65,68,73
typ 19,23,53,57,65,68,73
moge np.wykonac typy po pol roku i sprawdzic co bym trafil grajac ciagle
Sebastian tak mało miałeś
Zag zagraj w mini
Wolisz dużego
Zag zagraj w nimi exp
Masz dużego
Ile centymetrów
Miało być ilezakladow
Zag masz dużego i ile zakładów
Dziś nie losuja dużego dziś losuja małego mały ale wariot
jak dziś nie wygram to robie przerwę bo jak tak dalej pojdzie to zbankrutuje...
Cześć
Magda
Zaq
Zbigniew
Magda szslejesz
Magda nie wydawaj za dużo pieniędzy nie puszczaj dużo z totolotków bo to nie warto Trzeba być cierpliwym spokojnie czekać na wygraną
wiem Sebastia ale ja tak nie mam ,albo ide na calosc albo nie gram wcale...
Mega to mistrz
Powinno wpaść
A jakie Ci dał?
Zaraz sprawdzę
Lotto z Plusem jest zagrałem na 10 losowań to co na profilu żeby kasa się nie rozeszła..a tak byt..i świetlana przyszłość zapewniona..
chociaż kiedyś wygrałam 4 w dużego jak miałam może 10 lat,kupilam sobie za to kolko dmuchane do pływania...
Magda jeśli chodzi o mnie to nie wiem czy to dobry pomysł że gram w tyle różnych gier..i w nic nie trafiam jakieś zwroty..ale nie oto przecież chodzi..dobrze by było grać tylko w Mini bo najtańsza wersja..ale nic nie idzie w to mi trafić..nie czuje tej gry..chociaż też w to gram..
najważniejsze to mieć nadzieje,moze kiedyś akurat cos wpadnie ...
Forsami wtedy to było cos ,a teraz jak cos wygram to zaraz idzie na następne totki i z tego nic nie mam tak naprawdę...
Tak się mówi..o tej nadziei....losowań w zasadzie już tak nie przeżywam..bo..to już 16 rok mojej przygody zacząłem z grami luczbowymi..narazie..jestem Milionerem tylko wirtualnym za trafienie na profilu Multipasko 6/12 w Lotto z Plusem
Tak dzisiaj wybrałem ponad 50 zlotych to zaraz za tyle samo zagrałem i jeszcze w swojej kolekturze dograłem i 100 wa poszła...
Forsami ja tez dzisiaj za 100, rano za 45 i nic nie wygrałam o 14...
Albo 9/10 w Multi Multi w stałych w przed dzień moich imienin 10 go listopada..2,3,5,6,14,23,34,38,41,42 sam taki zaklad stworzylem tylko do tego czasu nie przyszło mi na myśl żeby to zagrać..i to był ból jest do tej pory..zobacz historię wysokich wygranych..mam to dziś zagrane..miałem na tym zakladzie pare razy 7/10''ale już się tamto nie wroci.. a szkoda..
Madziu..bo jak już Ci napisałem że stworzyłem ten zaklad ale nim nigdy nie grałem..bo tak wyszło a pozostałe..z stałych gram często ale narazie..bez szału..
Madzia..nie..dziękuję.. podziekuje jak wygram czyli nigdy.. człowiek potrzebuje trochę iluzji..do lepszego samo poczucia..albo..gumke do mazania albo gume do żucia.. tak się mi zrymowało..
Idę na jakąś może być kolacja..schabu racja.. później przyjdę pa pa pa..ale nie papa..lepik..smoła..
Koniec Bonusa Multi Multi 20.05.2018 będzie ostatnim dniem w którym będzie naliczany Bonus Multi Multi. Ostatecznie skumulowany Bonus Multi Multi zostanie wypłacony wraz z pierwszym trafieniem 10/10 po dniu 20.05.2018. Promocja na typowanie 7 liczb w Multi Multi W dniach 21.05.2018 - 27.05.2018 i nigdy więcej promocji
za chwilę kolejna atrakcja w programie 2
39 raz w tym roku
U Pana .... za
39 raz w tym roku
U Pana .... za
zgrywus sprawdz moje stałe zestawy w mini
i jeden zakład exprzekręt
sebastian wczoraj był w kościele ja nie i nic mi nie dało
Cisza, to zajrzę na stronę Korna.
U Korna druga część Multipasko, tylko brak koloru zielonego.
Zbigniew.
Wędrowca
Ciekawe, czy brunetka ma..."Oczy zielone"?
3 291 104. Brunetka485 2018-07-09 (20:49)
Własnie siedzę teraz przy organach i gram pewną piosenkę o oczach zielonych.
Oczy piwne