Wpisy 3 290 363 – 3 290 462
9 lipca 2018 01:27 → 9 lipca 2018 09:15, 100 wpisów
PS PASKO ZANIM MNIE BYC MOZE ZBANUJESZ ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE NIE JESTEM IDELANY TYLKO ZE TRZYMAM JAKIS POZIOM TO MILEGO Z SENASTIANKIEM M DZIECIACZKIEM I JEGO PYTANIAMI JAK DZIECKO WE MGLE R3DMA6 CO TO JEST JAKIE TEKSTY MELINA JAK DLA MNIE TAK WIEC JUZ NIC NIE PISZE NIE ZALERZY MI NA TAKIM CZACIE GDZIE O KIMS PISALEM SMIEC?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//// PAAAA PASKO TYLKO TYPOWANIE BO I TAK NIC Z TYM NIE ZROBISZ
Pisz zwięźle i na temat
Nie rozpusty się tak bo zaśmiecać czat
Ty trzymasz poziom ?
A napisałeś jakiś no to rozumiem
Dziecko się obraziło i zabrało zabawki z piaskownicy
Ale numer
Tak
To teraz można spokojnie zatypowac na jutro
Gonzalinski przyszedł
Gonzalinski przyjacielu co nam opowiesz ?
Opowiadaj tylko szybko czekamy
Ale ty to masz ruchy
Co pół godziny wpis
I to nie na temat
Tego jeszcze nie grali
Przyszedł ...i wyszedł
To jest mój ostatni wpis tutaj
Nie wyrabiam
To jest mój ostatni wpis tutaj
Nie wyrabiam
wyjatkowo pisze mimo ze pisalem gonozo nie wiem jak ty ale ja pisalem powaznie nie mam zamiaru znosic dziecinych przerobek pytan itp na czacie bede tylko typowal jak cos gonzo kg
Piszesz poważnie i co z tego wynika ?
Gobzo najwyższy czas
A kto będzie po was płakał chyba najbardziej ciocia Klocia która się zawsze z was nabijała
Dzieci z piaskownicy
Ty jesteś maśkler?
Robisz w gacie?
Kup sobie stoperan podobno pomaga
Makler i pomyśleć że radę Mieliśmy grać a wszyscy mi mówili nie graj z maklerem bo to jest wredny człowiek a ja mówiłem wszystko się okaże przekonamy się
No i się okazało zawsze jest makler jest tak że wszystko po jakimś czasie wychodzi wychodzi jaki Kto jest e w tym momencie pokazałeś swoją twarz
Makler
Chciałeś wiedzieć o mnie coraz więcej pamiętasz ?
Pamiętasz jak mnie o wszystko wypytywaleś?
I obrazileś się na mnie ze nie chcę Ci napisać o sobie wszystkiego
To był pierwszy sygnał żeby na Ciebie uważać
Tak maklerku
Rozgryzlem Ciebie wcześniej niż myślisz
Co tu się dzieje chwilkę mnie nie ma i już jakaś zadyma jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uspokójcie się proszę, sebastian M, gryks76,i inni , czy musicie się zawsze o coś kłócić? jak przekupki na targu
3 290 371. gonzaga 2018-07-09 (01:44) Scyzorykowo
Śmieć zarzuca innym,że zaśmiecają!!!
...to jest dopiero numer
za to gonzaga powinieneś dostać bana
Śmieć zarzuca innym,że zaśmiecają!!!
...to jest dopiero numer
za to gonzaga powinieneś dostać bana
gonzaga mnie nazywasz durniem? to domnie było?
posłuchaj gonzaga jesłi nie chcesz tu wchodzić i szukasz zadymy to tu niewchodż, idz gdzie indziej, ja na tej stronce chce, aby był spokój i nienazywaj mnie durniem, bo wszyscy pomyślą żeśmy bracia są , prosze nie ubliżaj tu nikomu jeśli ktoś Tobie nie ubliża,a ja Ci nie ubliżam, a ty mi tak
gonzaga ja Ciebie nie straszę tylko uważam że za taki tekst, powinieneś dostać żółtą kartke oczywiscie nie odemnie, ja wiem ze miedzy kolegą gryksem i kolega sebastianem sie nieukłada, ich relacje według siebie sa złe i napięte, ale obu ich lubie tak samo, niepowinni sie razem kłócić mi też się, to niepodoba, i dlatego sie w ich spór nie włanczam , ale nieobrażam ani jednego , i Ty tez nikogo tu nie obrazaj, zanim coś o kimś napiszesz i kogoś obrazisz zastanów sie dobrze do kogo i co piszesz i zkim piszesz wogóle?, ja niejestem jakis dzieciaczek któremu można ubliżać
Ja piszę z pełną rozwagą,to co myślę
I twoich kazań nie potrzebuję
I twoich kazań nie potrzebuję
ja CI nie prawię kazań, gdzież bym śmiał, a ja CIĘ tylko prosze tu o spokój i nierobienie zadym jakiś,
Gonzaga DOBRANOC A JUTRO ŻYCZE WYSOKICH WYGRANYCH CI
Ty jesteś taki>zcicha-pękł...dziurki nie zrobi,a krew wyssie
Dobranoc
Tobie też Wysokich
Dobranoc
Tobie też Wysokich
3 290 423
Witam
Dusia
mój ma 2 latka i 4 miesiące kochany.. wszędzie go pełno,ani minuty nie usiądzie...
wczoraj cały dzień był z nami..byłam nim zajęta to ani dobrze pomyśleć o cyferkach nie było czasu
wczoraj cały dzień był z nami..byłam nim zajęta to ani dobrze pomyśleć o cyferkach nie było czasu
Miłego dnia
Cześć
Mam pewniaka na dzisiaj w do Mulatki
Kto chce?
Dziś poniedziałek można grać
Zagram dzisiaj Extremę
Kto dzisiaj gra w mini?
Zaq
Cezary Zaq?
Zaq Masz może jakieś liczby na dzisiaj?
Może byśmy coś wymyślili na dzisiaj jakąś piątkę albo siódemkę mulatkę?
Zaq no widzisz
Wspólnymi siłami wymyślimy te pięć albo siedem liczb i my wygramy i może ktoś skorzysta też wygra
Trzeba reaktywować tą stronę i typować liczby żeby ludzie wygrywali i żeby było miło i przyjemnie
pasko miał dać bana,a ten fioletowy ryj się jeszcze produkuje.
A kysz,bo nawet złamaną laską pogonię.
A kysz,bo nawet złamaną laską pogonię.
Ojejejej