Wpisy 328 921 – 329 020
3 czerwca 2011 18:56 → 3 czerwca 2011 19:42, 100 wpisów
Jocia

właśnie nie, Aga31, łatwe podejścia są bardzo zgubne, trudne o dziwo trudne podejścia są bardziej opłacalne, ale dziś wygląda całkiem fajnie.
pytanie za 100% czy 7 i 6 powtórzą? a wygląda na to że mają ochotę
kosmaty,dzisiaj Gr..C rusza do BOJU
efekty o 22,15

efekty o 22,15

Waldku spójrz w dn 31 maja podałem pewniaki u siebie w gr tuz po losowaniu o godz 22:15 i co o 22:15 liczba 33 została wylosowana jako 1 z maszyny w dn 2 czerwca podałem 45 na godz 22:15 i wpała jako pierwsza z maszyny a dziś podałem 43 a o godz 14:00 padło 44 pierwsze także pomyłka mała jak się chce to można.
ryszard gdyby nie grupa E mielibyscie szanse , a tak szkoda waszego czasu

kosmaty,nie macie szans z Gr....C

darku dzis grałem parka 47,49 i druga która miałem sobie wybrac 17,15 lub 19 21 wybrałem 19,21 ,a weszła 15,17.......czasami ma sie nosa ,,ale
Koncówka na 6 ma najmniejszą średnią tylko 1,71 w ostatnich losowaniach . Padło w niej wprawdzie 7 razy 3 liczby z tą końcówka ale było równierz 3 razy 0 liczb a w ostatnich 5 losowaniach uzbierała 10 oczek marnie ale teraz będą 3 liczby z końcówką na 6 tak myślę
Dariusz,kiedys na meczu w gronie kibiców powiedziałem,że GOL
padnie w 33 min i padł co do sekundy.
Mogę podać tel.do kibica
padnie w 33 min i padł co do sekundy.
Mogę podać tel.do kibica

Dariuszu... a mianowicie najprostszym rozwiązaniem bałaganu na szóstkach jest 16,66, gdzie 66 nijak powtarzać, a mapa powtórek mówi że 6 powinna grać dalej, gdzie samotne 76, 28 losowań z tyłu w jednym z aspektów mówi, że szóstek może być 3szt lub też wcale i tu jest dylemat

A ja Ci powidam to tylko statystyka dlatego opierając się na niej mówię że będą 3 ale to tylko moja sugestia krisekb
A ja wam powiem, że będzie 76, bo już i tak dlugi okres oczekiwania jak ta liczba była plusem
kosmaty nie leję wody

ale

mogę polać
Zdrówko
kosmaty

ale

mogę polać
Zdrówko

kosmaty
Statystyką statystyką, ale jeśli nie czujesz liczb to na nic Ci statystyka.
Lila

lila wiesz jak to działa ,<<<<zapłac a ja ci powiem to co juz wiesz>>>
Aga 31. Masz rację podwójna 66 zapunktowana po dwóch grach daje 76, a więc na szóstkach może być 16,66,76
aga31 zobacz mój poprzedni wpis to na tej podstawie to mi weszło oczywiscie teraz do końca miesiąca moze nie wejść już nic ale to są fakty
cześć Darek
tak czytam o tych liczbach z szóstką na końcu... a co powiesz o 6? 
tak czytam o tych liczbach z szóstką na końcu... a co powiesz o 6? 
A co do powtórek to przez czwartek, piątek i sobotę będzie podobnie.
pozytywka

pozytywka liczba 6 padła w ostatnich 21 losowaniach 6 razy z tym ze 4 razy były to losowania parzyste a tylko 2 nie parzyste obecnie ma przerwy 0 bo padła o godz 14:00 dałbym jej szansę bo to jedna z 8 -śmiu liczb z taką końcówką
no mnie właśnie do powtórek dzisiaj ciągnie coś, Aga... sama nie wiem dlaczego.
dzięki Darek
dzięki Darek

pozytywka odwrotnie 4 razy nie parzyste a 2 parzyste przepraszam żle spojrzałem
Aga31, pamiętaj że szykuje się powrót do loswania i 16 bardzo pasuje

Tylko dobrze podpowiadam jeśli ktos bierze to pod uwagę. Jeśli nie to nie będę pisać
A TERAZ POWAZNE PYTANIE czy ktos skreslił kupon z liczb typowanych przez dowolna grupe????,i oczywiscie wysłał 

niestety NIE bo nigdy niema pełnych zestawów typujacych na chociaz 90 minut przed losowaniem