Wpisy 3 288 963 – 3 289 062
7 lipca 2018 21:52 → 7 lipca 2018 22:37, 100 wpisów
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 727 000
Gryks ma skana w profilu
Dzięki za brawa w realu tylko 5/7 po za tym 5/8 kosz w mini kosze dwa w lotto kosz
Nie da bo nie zagrał
Wynik meczu Rosja - Chorwacja : 1-1
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 53Poprawny wynik spotkania wytypowali:
darekwoj MLRandom robak:p galik1 mariolino1977 achim40 insent Donato35 batu2008 walczakus waldek55 demil SuperB Dudzia thew4 bolek31 Lalka stacela sawal LIWIT dominson99 LIBRA wladko Skropulatny88 Kaz39 11 olerek grzegorzg75 beta73dzięki
bardziej bym się cieszył jakby kupony z buka weszły
tutaj jest satysfakcja
bardziej bym się cieszył jakby kupony z buka weszły
tutaj jest satysfakcja
od dzis gram 5/5 a noz sie uda zadnej liczby nie dokladam chyba ze ta same piec liczb w innym zakladzie i cos do nich
junak jutro sa 2 losowania multi trza po meczyku wydumac 5/5 a noz 2 raz z rzedu sie uda a teraz 2 polowa meczu
Trafiłem wczoraj w multi multi 5/5 wygrałem 700 zł a gdybym zagrał z plusem wygrałbym 1800 zł
Boguszow
Junak szkoda że cała 7 nie wlazla lub ze ja pazera musiałem dodać 2 liczby 700zl by było a w pn żonka ma imieniny ale by miała prezent
Forsami to graj nago
Junak na stronie chyba tej lub na lotto chyba ile w systemie no i w gogle jeśli ho o mini system
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Zbyszek jeszcze raz mi napiszesz ..nago..to pomyśle że wygladasz na.go...ścia..normalnego
Od jakiegoś czasu przeważnie z niej korzystam zdeka z wyników od obserwacjie itp
Kto dzisiaj nie zagrał..niech żałuje bo jutro nic nie wygra..pozamykane bramy..raju..
gryks76
Szkoda.A te 5/6 też niewysłane ?
Szkoda.A te 5/6 też niewysłane ?
Forsami zagraj w ubraniu
to dobrze Ci idzie z map gryks ...cała piona...ja laik w mapkach
Mp
Mp
Golllll
gryks76
W stałych.Albo się mylę ?
W stałych.Albo się mylę ?
Jacuun.. ostatni hit baru Aromat w Debickim Carrefour..autentyczny fakt..pierogi z kaszanką...
Jak coś w stałych choc nie wiem z którego losowania 5/6 to nie wysłane
103 minuta
Gryks
Zestawy zapisano 07.07.2018 g. 14:05
Zestawy zapisano 07.07.2018 g. 14:05
To też szkoda.
Tam ten zestaw mam od jakiegoś czasu prawdę pisząc dziś zostawiłem tam zakladziki vel notatnik później skreślilem ten 5/6 co wlazlo zostawiłem zapisałem
Ja po wczorajszej 5/5 dzisiaj nic,
Emerytko zauważyłem swoi nick ten z którego piszę 5/5 gdyby nie ty bym nie wiedział 5/6
Brawa ponownie za wczoraj nie wiem czy jutro grasz jak tak to za powtórkę
Ruski tak dobrze grają ale Chorwacja 2-1
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Forsami grasz w mini
Gollllllll karne
052 Rosja
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Zbyszek takie moje do Mini 6,15,23,31,39,ktoś mi tu raz napisał że to wyjdzie w 2099 to się q..zamroże jak Luis De Fines..w filmie Chibernatus.szkoda..życia i tyle czekać..
Gryks.
W niedzielę trzeba grać.Koniecznie.
W niedzielę trzeba grać.Koniecznie.
Karne karne