Wpisy 3 288 658 – 3 288 757
7 lipca 2018 19:05 → 7 lipca 2018 20:02, 100 wpisów
Dusia
żelka kiedyś cię miałam na fb a nie mam,nie wiesz czasami dlaczego?
forsami do ostatniej chwili sie zastanawialem czy lotto slac czy nie
Krasnalka.
Grałaś tymi liczbami do sprawdzał Janosik?
Grałaś tymi liczbami do sprawdzał Janosik?
3 288 498........ forsami to do ciebie jak bys czasem szarpnol to daj znak podam numer konta bo 2 katy moga byc za malo na przelewy
Ojciec Prać prać..i Lotto słać ..choćby kopru nać..ale słać..słać..Gryks..
Wędruś nie grałam w EJ bo zapomniałam zdać poszłam zdać ale już nie przyjmowali zakładów
Forsami piszesz że najlepsza ja ja dzisiaj czytałąm,że dno i wodorosty razem z Pasko na czele
lila jak paru z lasu wyjdzie 1 raz w zycju i mysli ze tak jak w lesie wszedzie jest to co sie dziwic takim opinia reszta obrywa
Skoro ta strona to dno i wodorosty to inne to w ogóle pukają w sufit dna
Lila..dla mnie nr 1..Strona Multipasko..pełen profesjonalizm..ja tak uważam..a maruderzy zawsze się znajdą z ciekawości zaglądałam na inne profile..tam to jest dopiero amatorszczyzna..nie chodzi mi o forum..bo na forum to każdy może bla bla bla..natomiast..archiwum analizy systemy statystyki..itp itd nr ..1 w Polsce i na Świecie
forami kg bo musialbym przeredagowac wpis a nie chce mi sie odnosnie strony jest najlepsza tylko zachowanie nie ktorych dziecka na haju dorwane do kompa a niby dorosli
te nocne wpisy co tam do joci mam to mam tylko takimi wpisami chwaly stronie nie przyniesie nie przynosi
nie nie lila nie zbyt ladnie ze tak sie wyraze w nocy o joci pisano
do emerytki też ktoś dzisiaj buczał.Tych nowych ników nie kojarze na szczęście ale podejrzewam,że większość to starzy na nowych nikach
zreszta nie moja strona tak jak jest teraz to powino byc caly czas a nie irytujace pytania bladzacego dziecka udajacego doroslego we mgle ide zaraz meczyk rasyjka z chorwacja
Gryks dobrze prawisz Ty to jaki Pop ..czy Kaznodzieja.. tylko nie pytaj kto to Pop bo napiszę że to taki chłop dużo prawi i robi hop hop..
lila szkoda gadac mozna sobie zartowac miec wlasne zdanie nie mowie ze ja jestem wspanialy idealny staram sie a jak jest to widac roznie
Chorwacja..pokazała dobry futbol na tym Mundialu a Rosji jeszcze w akcji nie widziałem..
tylko ze 1-2 sie znajdzie a opinia leci po wszystkich jak 1 taki wejdzie zdziwiony zadaje pytania lub przerabia wyrazy zdania zdziwiony na poczatku dla tego co czesto nie jest moze wydawac sie smieszne tylko badz czesciej to zaczyna byc irytujace czlowiek sie zastanawia czy jest w odpowiednim miejscu na odpowieniej stronie
gryksio ale jest elitka z ktora idzese popisac zartnac...tak trzymac
tak jest tylko ze gdy pare osob zacznie pisac to innym sie odechciewa bo cos elitki jak piszesz nie widac czesto owszem zycje inne sprawy
tez pewnie nie wchodza widzac co na czacie sie dzieje tez tak mam