Wpisy 3 288 521 – 3 288 620
7 lipca 2018 18:19 → 7 lipca 2018 18:56, 100 wpisów
tam gdzie wtedy chyba chyba korkow po drodze nie bylo i za 1 razem jak i wczoraj bez problemow trafilas??
to dobrze co do nawigacji to owszem jest dobra w moim przypadku jak juz musze to niech tam bedzie niech dziala wole znaki drogowe niz ten wynalazek kiedys jadac z legnicy do walbrzycha na zamek ksiaz to by mnie dookola gdzies przez miasta poprowadzila a z powrotem w przeciwnym kierunku
zawsze jest ich pelno szczegolnie w pt i w pn ale chyba w strone niemiec choc bywa tak ze w obie strony
mój kierowca gryks
dobrze wie gdzie ma jechać...
nawigacja tak po drodze
dobrze wie gdzie ma jechać...
nawigacja tak po drodze
1x10/10 1x5/5 1x 8/8 2x mini na dwa losowania 1x ep 1x duzy z plusem to se czekamy
dobra bo ide i nie moge wyjsc sie puscic i do bidry trza mi isc jutro zamkniete sklepiki tak wiec ide ale wroce
w nocy pod wieczór jakby się nie
zorientował
kierowca to samochód w rzece
zorientował
kierowca to samochód w rzece
junak tak czasami bywa .. to tak jak kierowcy jeżdzą na pewniaka ..bo kiedyś była 2 kierunkowa a zmienili na 1 kierunkową
ja tygodniowy limit już wykorzystałam 2x 7/10 to chyba nic już nie wygram ale przydało się bo męża wypłaty jeszcze nie dostał
z wczorajsze 30,32,34 weszło tylko 34 dzisiaj i wczoraj 32... została jeszcze 30 może wieczorem lub jutro wejdzie
mullti dziennie a od czasu do czasu keno chybik i bylo 5/5 i 6/6 a multi skorczysyn słabo
Sebool.
Krasnalka.
Seboolkrasnalka
Greg.
Byłem tu wczoraj.
Byłem tu wczoraj.
gregtylko grasz na sucho to wchodzi mi juz tak z 3x 5/5 poszlo w p...u
Zaq
Forsami