Wpisy 3 288 487 – 3 288 586
7 lipca 2018 16:52 → 7 lipca 2018 18:44, 100 wpisów
Mam to samo 3 5 8 nic nie trafimy
Elektryka trzeba potraktować paralizatorem z tego co zrozumiałem
Chorwacja
Chorwacja
Do wieczornego meczu
https://eurosport.interia.pl/raporty/raport-ms-rosja-2018/aktualnosci/news-mundial-2018-ibrahimovic-i-beckham-zalozyli-sie-o-wynik-mecz,nId,2603715
https://finanse.wp.pl/lotto-milioner-po-wygranej-slyszy-kilka-porad-wiemy-co-totalizator-sportowy-podpowiada-wygranym-6270491252463745a
forsami fajnie by bylo tylko te bezpieczenstwo o jakim ts tak dba oni znaja dane potem us no i bank nikt nic nie wie a wszyscy wiedza chyba najlepiej wynajmowac nikt nic nie wie nikt nic nie zglasza tylko sie placi ewentualnie gdzies sie wyjezdza
to se wracam do meczyku
forsami fajnie by bylo tylko te bezpieczenstwo o jakim ts tak dba oni znaja dane potem us no i bank nikt nic nie wie a wszyscy wiedza chyba najlepiej wynajmowac nikt nic nie wie nikt nic nie zglasza tylko sie placi ewentualnie gdzies sie wyjezdza
to se wracam do meczyku
no to anglia w polfinale wieczorem sie zobaczy z kim rosja czy z chorwacja
francja-belgia 1 polfinal bedzie sie dzialo bardziej niz sie dzialo
I po meczusłabomialbyc potop szwedzkiwyszło ziele angielskieto czekam na Rosję
no to ide sam ze soba nie bede pisal nie bede sie bawil w dziecinade czy tez malpowal ide skreslic i wyslac
bierz Dusia moją ostatnią
12,18,24,36,37,41
już ją sobie odpuściłam
może błąd
12,18,24,36,37,41
już ją sobie odpuściłam
może błąd
grałam nią i nic narazie
ale trzeba obserwować...
dawno nic z niej nie było
...
ale trzeba obserwować...
dawno nic z niej nie było
...
jak to jest jak biorę zestaw
system 6 z maszyny na cht w mojej
kolekturze
to po czasie coś z niego
wychodzi
a tą co Ci podałam...nic ...od tego
czasu co ją wzięłam w innej
kolekturze...
system 6 z maszyny na cht w mojej
kolekturze
to po czasie coś z niego
wychodzi
a tą co Ci podałam...nic ...od tego
czasu co ją wzięłam w innej
kolekturze...
tam gdzie wtedy chyba chyba korkow po drodze nie bylo i za 1 razem jak i wczoraj bez problemow trafilas??
to dobrze co do nawigacji to owszem jest dobra w moim przypadku jak juz musze to niech tam bedzie niech dziala wole znaki drogowe niz ten wynalazek kiedys jadac z legnicy do walbrzycha na zamek ksiaz to by mnie dookola gdzies przez miasta poprowadzila a z powrotem w przeciwnym kierunku
zawsze jest ich pelno szczegolnie w pt i w pn ale chyba w strone niemiec choc bywa tak ze w obie strony
mój kierowca gryks
dobrze wie gdzie ma jechać...
nawigacja tak po drodze
dobrze wie gdzie ma jechać...
nawigacja tak po drodze
1x10/10 1x5/5 1x 8/8 2x mini na dwa losowania 1x ep 1x duzy z plusem to se czekamy
dobra bo ide i nie moge wyjsc sie puscic i do bidry trza mi isc jutro zamkniete sklepiki tak wiec ide ale wroce
w nocy pod wieczór jakby się nie
zorientował
kierowca to samochód w rzece
zorientował
kierowca to samochód w rzece
junak tak czasami bywa .. to tak jak kierowcy jeżdzą na pewniaka ..bo kiedyś była 2 kierunkowa a zmienili na 1 kierunkową
ja tygodniowy limit już wykorzystałam 2x 7/10 to chyba nic już nie wygram ale przydało się bo męża wypłaty jeszcze nie dostał
z wczorajsze 30,32,34 weszło tylko 34 dzisiaj i wczoraj 32... została jeszcze 30 może wieczorem lub jutro wejdzie
mullti dziennie a od czasu do czasu keno chybik i bylo 5/5 i 6/6 a multi skorczysyn słabo