Wpisy 328 721 – 328 820
3 czerwca 2011 16:46 → 3 czerwca 2011 17:31, 100 wpisów
Gała nie rozumiem. Bo wiesz, ja zupełnie nie pojmuje teksów w stylu nie podam liczb bo ktoś jeszcze nimi zagra...
można podawać swoje typy takie, siakie ale przydałoby się uzasadnić czemu takie a nie inne a nikt tego jak do tej pory nie czyni bo za trudno 

Lestek poczytaj wpisy od godz 13 chyba,sa tu tacy ze liczb nie podadzą albo inne.Ja swoje w 95%podaje te które wysyłam i gram tymi co dawno nie padły
Gała ja to wiem dlatego zaproponowałem grupy. Ludzie się boją podawać swoje zestawy ale gdy widzą że inni podają jedną liczbę to i oni dają...
Lestek
ostatnia przerwa miedzy wystąpieniem 31 wynosiła 2 losowania
ostatnia przerwa miedzy wystąpieniem 31 wynosiła 2 losowania

Gała gdyby chodziło o Lotto lub Multi gdzie nagroda się dzieli to zrozumiem. Ale w MM wygrywa każdy tyle samo...
oj ludzie ,żeby napisać coś z przymrużeniem oka to trzeba wstawić 10 uśmieszków byście poważnie tego nie brali 

No nie, dlatego wchodzę między wrony i kraczę tak jak one, a z tymi co chcą, wymieniam się liczbami na gg. Andro dziś skorzystała 58zł...
mnie każda wygrana cieszy,ajeszcze bardziej że komuś pomogłem,doradziłem chodz z tym są kłopoty ale co zrobić
Andromeda
Andromeda

328556. status andromeda 2011-06-03 (14:16)
Lestek ja posłuchałam i mam 3/3 dziękuje
Lestek ja posłuchałam i mam 3/3 dziękuje

aga podała 5 liczb chyba je puszcze+3,50,76 ale to nic pewnego bo 30zł mniej w portfelu,jeszce za borówki 3 opak dałem 24 zł masakra
lestek lepiej nie całuj nikogo
lestek lepiej nie całuj nikogo
Też lubię gdy ktoś wygrywa 
Życz innym a będzie ci życzone to moja asada l(

Życz innym a będzie ci życzone to moja asada l(
Może coś z tego wybierz. Z tego może paść do 5 cyfr
328665. status aga31 2011-06-03 (15:54)
8,9,10,11,18,20,28,41,43,45,47,48,50,52,57,61,64,65,69,75,
328665. status aga31 2011-06-03 (15:54)
8,9,10,11,18,20,28,41,43,45,47,48,50,52,57,61,64,65,69,75,

andromeda podała 11 i 22 i jak ja mam posłać 22 jak jestem do tej liczby anty nastawiony jak była potrzebna to jej nie było

Gała ja przyjąłem sposób artura123 "posyłaj liczby jakich byś nigdy nie zakreślił"
andro może wpadnie kto tam wie co oni tam kombinują
wieleba dokreca srubki,a Rusiecka magnes na kuleczki kładzie łysy ja podgląda bo drabine jej trzyma
wieleba dokreca srubki,a Rusiecka magnes na kuleczki kładzie łysy ja podgląda bo drabine jej trzyma
andro bo gdy kładę go na plecach, to nie potrafię nic zobaczyć na monitorze 

Gała a wracając do życzliwości ja zawsze śpię na brzuchu, by wszyscy nieżyczliwi wobec mnie, mogli mnie całować w ...
Ja już swoje zdjęcie zmodyfikowałem.
Gała ciesze się, że poprawiłem Ci humor
Gała ciesze się, że poprawiłem Ci humor

Lestko (inaczej Lestek) â drugi książę Polan z dynastii Piastów, o którym wspomina Gall Anonim w swej kronice. Syn Siemowita i ojciec Siemomysła.
Geneza jego imienia nie jest znana. Wywodzi się je od słowa lście (chytrość). Przypuszcza się, że jest zdrobnieniem jakieś nieznanej, dwuczłonowej, słowiańskiej nazwy osobowej Lścimir bądź Lścisław. Imię to występuje w rozmaitych wariantach, z których z czasem wybija się dominująca â Leszek. Prawidłowymi formami tego imienia są formy zakończone na -ek, a więc Lestek lub obocznie Leszek. Niepoprawna wersja Lestko przyjęła się w starszej historiografii pod wpływem autorytetu Oswalda Balzera, który taki zapis promował na kartach swojej Genealogii Piastów. W obliczu ostatnich badań onomastycznych należy przyjąć, że formy zakończone na -ko są formami zlatynizowanymi.
Adam:
W języku hebrajskim adom oznacza czerwony, od koloru ziemi z której Adam był ulepiony. Według religii abrahamicznych Adam był pierwszym mężczyzną, stworzonym na "obraz i podobieństwo" Boga. Wraz ze stworzoną później Ewą, dali początek wszystkim żyjącym ludziom.
Charakter:
Lubi trzymać się faktów, ale często nie dowierza swoim umiejętnościom i traci samodzielność. Spokojny, dyplomatyczny; wybija się w szkole. Długo kocha w tajemnicy, ale w miłości wierny. Nie zawsze umie walczyć o swoje.Przyszłość w usługach lub handlu. Oszczędny aż do skąpstwa, często bardzo uparty!
Pochodzenie:semickie
Zdrobnienia:Adaś
W języku hebrajskim adom oznacza czerwony, od koloru ziemi z której Adam był ulepiony. Według religii abrahamicznych Adam był pierwszym mężczyzną, stworzonym na "obraz i podobieństwo" Boga. Wraz ze stworzoną później Ewą, dali początek wszystkim żyjącym ludziom.
Charakter:
Lubi trzymać się faktów, ale często nie dowierza swoim umiejętnościom i traci samodzielność. Spokojny, dyplomatyczny; wybija się w szkole. Długo kocha w tajemnicy, ale w miłości wierny. Nie zawsze umie walczyć o swoje.Przyszłość w usługach lub handlu. Oszczędny aż do skąpstwa, często bardzo uparty!
Pochodzenie:semickie
Zdrobnienia:Adaś

nie dogodzi się kazdemu

andro