Wpisy 3 287 187 – 3 287 286
6 lipca 2018 21:10 → 6 lipca 2018 21:39, 100 wpisów
https://youtu.be/kZuYff81-Fc
Uff
Taka odpoczełas za mnie
Brunetka a nie czujesz sie jak nowo narodzona? Ja nawet się poswiecilam i pierogi za ciebie zjadlam
Super
Taka a z psem moim się karniesz?.
Będę jak przyjdę idę z piesełem
Aazar dymy przegrał pojedynek pies wagnerem Ale arbiter nie wracamy do tej sytuacji chociaż nie ucierpiał tam a kapitan belgijskie drużyny i leży i zbijasz jest wolą Na Murawie przygotowuje ostatnią zmianę trenera dzieci teraz Belgowie protestują i pokazują że trzeba
Renato Augusto neony zmienimy Paulino Renato Augusto czyli zawodnik grający na co dzień w Chinach trzydziestoletniej po raz 31 i dnie w reprezentacji na swoim koncie min 5 bramek i to jest Ostatnia zmiana którą przeprowadza trener dzieci pod warunkiem że tak jak mówię że nie będzie dogrywki bo wtedy od tego mundialu jak już się państwo doskonale wiedzą można przeprowadzić zmianę kolejną zmianę 4:00 tylko czy te zmiany coś nie dadzą bo jak na razie nie specjalnie wiele i wprowadzenie na boisko firmie i Douglasa costy on robi troszeczkę wiatru mnie po tej prawej stronie ale najczęściej ten wiatr jest
Ja jestem pan e-przesyłka Złotów wolnego tyle że z własnej połowy rozpoczyna się 74
Cześć
Żelka
Lila
Oj
Myślałem że się znamy Lila
Renato Augusto Dlaczego powietrze i uderzył perfekcyjnie precyzyjnie piłkę Czyżby miała być zabójcza odpowiedź piłkarze nie będzie ale warto dodać że będą mieli szczęście piłkę do bramki piłkę na Allegro ale strzeliły strzeliły strzeliły 67 bardzo mało miejsca ale niewiele zabrakło do
Terminale konceptualnej pojedynek to natychmiast została wykonana piłka I piłka trafia do
90 minut a gdzie prowadzi ale Brazylijczycy będą atakować tak jak teraz a miało być gwiazdą tego mecz to była okazja do jednego gola strzelił z 18 m ale jednak uderzył owocówka
Skomentowałem mecz ale się nie udało Przepraszam bardzo