Wpisy 3 284 805 – 3 284 904
5 lipca 2018 19:01 → 5 lipca 2018 19:32, 100 wpisów
gryks prawdziwy mezczyzna to taki,ktory ma:
-srebro we włosach
-miedz w kieszeni
-i stal w majtkach
-srebro we włosach
-miedz w kieszeni
-i stal w majtkach
oj krasnalek mam nadzieje,ze wytrzymasz ,wypij sobieprzed nocka..
A ja chyba zdubluje zakład Lotto z Plusem bo... znalazłem pod sklepem 5 groszy..i jak by tak się w Lotto trafiło 5/6 to będzie x2
Magda...jak nie szanujesz grosza to ...Milionów mieć NIE będziesz ja groszem nie gardzę
Krasna koleś ma jakiś taki rower że jak nie chce mu się***owac odpala i może śmigać 5 na h nie wiem co to za wynalazek
a ja jak grosza zobaczę to się schylę
znalezione nie kradzione
ostatnio się schyliłam w biedronce po 20 zł
znalezione nie kradzione
ostatnio się schyliłam w biedronce po 20 zł
postawiłam dziś na 43i44 mam nadzieję, że wylosują. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużych wygranych
Czemu gwiazdki to jak mam napisać czym się kręci w rowerze korbka
Krasna może i fajnie po noce nie pamiętam dawno rowerem do pracy nie jeździłem ostatnio z 20 lat temu
I jak tu fajnie i wesoło...Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Dobra .sportowcy wiejscy na start
Kama ekstra nic..się nie dzieje ..nananana. jaki tu spokój na na na na..
to może będzie promocja każdy z tej stronki dostanie 500+ Pasko dostanie kaskę od TS i nam da
JEŚLI CHODZI O MAGIĘ TO JASNOWIDZ MACIEJ PRZYSŁAŁ MI LICZBY NA LOTTO PODAJE:3,6,16,20,23,26 tylko podobno bez skryptu za 100 zł nie działa.
jak dziś trafię 6/6 w dl to się jutro nie wyśpię bo pojadę na Modlińską po kaskę
Kama ja mieszkam w Róży i jasno widzę ruskiego nie pije ponim podobno się zciemnia
Krasnalek ja to samo oc i przegląd jeszcze jeżdżę na zimowych oponach letnie mam trzeba by kupić felgi stalowe..i założyć
Teraz mam 30 min.potem idę uczyć się anglika bo siora zaprosiła mnie do Holandii
Holenderski za trudny więc pozostał mi anglik nie chcę być taką ciemną masą jak pojadę