Wpisy 3 284 790 – 3 284 889
5 lipca 2018 18:59 → 5 lipca 2018 19:24, 100 wpisów
Yhy
Krasnalek
gryks prawdziwy mezczyzna to taki,ktory ma:
-srebro we włosach
-miedz w kieszeni
-i stal w majtkach
-srebro we włosach
-miedz w kieszeni
-i stal w majtkach
oj krasnalek mam nadzieje,ze wytrzymasz ,wypij sobieprzed nocka..
A ja chyba zdubluje zakład Lotto z Plusem bo... znalazłem pod sklepem 5 groszy..i jak by tak się w Lotto trafiło 5/6 to będzie x2
Magda...jak nie szanujesz grosza to ...Milionów mieć NIE będziesz ja groszem nie gardzę
Krasna koleś ma jakiś taki rower że jak nie chce mu się***owac odpala i może śmigać 5 na h nie wiem co to za wynalazek
a ja jak grosza zobaczę to się schylę
znalezione nie kradzione
ostatnio się schyliłam w biedronce po 20 zł
znalezione nie kradzione
ostatnio się schyliłam w biedronce po 20 zł
postawiłam dziś na 43i44 mam nadzieję, że wylosują. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużych wygranych
Czemu gwiazdki to jak mam napisać czym się kręci w rowerze korbka
Krasna może i fajnie po noce nie pamiętam dawno rowerem do pracy nie jeździłem ostatnio z 20 lat temu
I jak tu fajnie i wesoło...Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Dobra .sportowcy wiejscy na start
Kama ekstra nic..się nie dzieje ..nananana. jaki tu spokój na na na na..
to może będzie promocja każdy z tej stronki dostanie 500+ Pasko dostanie kaskę od TS i nam da
JEŚLI CHODZI O MAGIĘ TO JASNOWIDZ MACIEJ PRZYSŁAŁ MI LICZBY NA LOTTO PODAJE:3,6,16,20,23,26 tylko podobno bez skryptu za 100 zł nie działa.
jak dziś trafię 6/6 w dl to się jutro nie wyśpię bo pojadę na Modlińską po kaskę
Kama ja mieszkam w Róży i jasno widzę ruskiego nie pije ponim podobno się zciemnia
Krasnalek ja to samo oc i przegląd jeszcze jeżdżę na zimowych oponach letnie mam trzeba by kupić felgi stalowe..i założyć