Wpisy 3 284 151 – 3 284 250
5 lipca 2018 08:04 → 5 lipca 2018 11:00, 100 wpisów
Gryks robie teraz na czterobrygadówce to mam tylko 2 lub trzy noce zależy jak wyjdzie..ale dla mnie noce to syf chodze potem jak strutu...Idę spać..a Ty Gryks być..i zioraj jak Ziorro..
Gryks JESZCZE jedno..napisz mi albo tu albo na K.G.Jak to szukasz liczb po tych mapkach..itd itc rds rtv cd cdr..etc..itp..jak się przebudze to odczytam..narazie..
Gryks gdzie masz typowanie?
ja popracuje z rok i mi wystarczy albo dwa, nie jestem typem karierowicza
ale nie lubie ciaglego wstawania szykowania sie i pracy w najlpeszym okresie dnia
dlatego wygralbym to bym nie musial pracowac oczywiscie tak z 500 tys
Panoram
Miłego dnia
i to jeszcze nie ze swoiej winy przykladzik filmiku gdzie przed bankomatem stoja 2 kobiety za nim facet jedna z nich wybiera kase ta stojaca za nia klepie ja w pupe i staje za facetem i kto obrywa
i prawidłowo, tak całkiem niewinny, to na bank nie był - znasz takiego ?
zalerzy robal co masz na mysli piszac o niewinosci bo w sumie jak by na to nawet nie patrzec to znam fajny kolo troszke juz vel stary kawaler nie reformowalny lecz wporzadku
moze na tym poprzestanmy nie bede koledze d obrabial jakims przypadkiem ziornie i bedzie a malo jest takich na ktorych mozna liczyc a i moze on na mnie liczyc
dobra, to psssssss
chociaż - myślisz, że ten kolega tu zerka, a nie na inne strony ? i wie, że Ty, to Ty ?
może by Cię nie zczaił
chociaż - myślisz, że ten kolega tu zerka, a nie na inne strony ? i wie, że Ty, to Ty ?
może by Cię nie zczaił
trza isc na ryneczek po jakies warzywka owoce itp odrazu sie puszcze odrazu z multasiem 1x8 1x10 1x6 i 4 mini wysle odrazu
no to ide cos tam czasem pozioram moze cos sie od swieta biustowego ruszy z liczbami na czaciku moze do ejacka lub lotto lub ep choc w to watpie milego jak by co
sciszcie glosniki wiekszosc nie cierpie rosyjskiego ukrainskiego zobaczcie tylko jak te pulchniatka wywijaja malo kto o polowe chudszy tak nie wywija
https://www.youtube.com/watch?v=uItKLCo1cdg
https://www.youtube.com/watch?v=uItKLCo1cdg
dlaczego od razu obrabiać ? bo nie bierze udziału w dyskusji ? przecież, po pierwsze - nie znam człowieka, a po drugie, to w ten sposób, to prawie lub zupełnie nic nie można by było napisać
to znikaj i nie łap za...
to znikaj i nie łap za...
tu tez nalerzy wylonczyc dzwiek ta to nie tylko za biust
https://www.youtube.com/watch?v=vzdlkg5XEXY
https://www.youtube.com/watch?v=vzdlkg5XEXY
- miałem takie same buty
nie - nie te ze sznureczkami
gryks - ogarniasz, mniej więcej, dlaczego robak tu nie typuje ?
nie - nie te ze sznureczkami
gryks - ogarniasz, mniej więcej, dlaczego robak tu nie typuje ?
jakos mnie to prawde mowiac nie ciekawi twoi wybor choc byc moze dlatego ze nie ktorzy by chcieli tylko by dac
noooo jeden taki, co przepisał literalnie mój zestaw w mini, a rodzaj gry w jaką ewentualnie się przepisze robi różnicę - był tu na stronie
wczoraj miałem 4/5 - i nawet jeśli ten ktoś by zagrał i puścił wiele takich samych to jeszcze nie robi, ale gdyby to było pełne - 5/5 ?
dla takiego multi - owszem - ewentualne przepisywanie nie robi różnicy, ale
ale, to nie wszystko, dobra - nieważne
dobrego dnia
wczoraj miałem 4/5 - i nawet jeśli ten ktoś by zagrał i puścił wiele takich samych to jeszcze nie robi, ale gdyby to było pełne - 5/5 ?
dla takiego multi - owszem - ewentualne przepisywanie nie robi różnicy, ale
ale, to nie wszystko, dobra - nieważne
dobrego dnia
aaa jak miales to brawa za 4/5....... dobra jak cos nie mam mnie skreslilem mini i lece
Dusia
Oj,nie wiem,czy ktoś wie co to są wieprzki.
Oj,nie wiem,czy ktoś wie co to są wieprzki.
Cześć
Co robicie?
Dusia
Tak sobie czytam co pisaliscie bez przewijania stron. Tylko te aktualne bo nikt nic nie pisze
Dusia wieprzki obierasz ?
Nie łapać za biubiust ?
Dusia kto Ciebie łapie za biust ?
Przepraszam ale miałem tel
Światowy dzień łapania za biust ?
I co jak wyjdziesz na ulicę to będą Ciebie łapał za biust ?
Emeryt
Emeryt uwaza bo dziś światowy dzień łapania za biust. Wyjdziesz na ulicę i moga5Ciebie łapać za biust
Dusa wracając do Twojego pytania
To nie chodzi czasem o agrest ?
spotkałem wczoraj dziewczynę, wysiadała kolo marketu
biust 10-12
i na s-hircie napis na wysokości biustu
OCZY MAM WYŻEJ
biust 10-12
i na s-hircie napis na wysokości biustu
OCZY MAM WYŻEJ
Widzieliście na ulicy żeby wszyscy ludzie łapali się za biusty ?
Emeryt i co zlapaleś ją za biust?
Dusia?
Emeryta za biust ją zlapaleś czy za oczy ?
Emeryt?
Dusia jesteś czy ktoś właśnie złapał Cię za biust?
Dusia chętnie bym Ci pomógł
W miejscowości Żyrzyn padła wygrana 81 963,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 81 963,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 81 963,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Kołobrzeg padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
seba dam radę,dzięki ...bratowa mi z ogródka przyniosła ...coś z niego zrobię /przerobie ,dzem ,galaretka ,albo sok / ja zawsze staram się to co dostane spożytkować ...co swoje to swoje i ekologiczne
ja sie juz puscilem wzielem nawet 2x nowa zdrapke joker po 1 zl ale nic nie bylo
Dusia masz rację