Wpisy 3 284 090 – 3 284 189
5 lipca 2018 00:06 → 5 lipca 2018 09:37, 100 wpisów
Cześć
Tak
Nic nie widzę
bogdan-01-05-galik-01-05 itd itp - mogę spytać - co Ci daje typowanie z tylu kont ?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
czyżby odpowiedź brzmiała - bogdan0, bogdan0412 i galik3 - 5, 12 i 28 - miejsce w rankingu MŚ ?
w sumie i
wesołych snów
czyżby odpowiedź brzmiała - bogdan0, bogdan0412 i galik3 - 5, 12 i 28 - miejsce w rankingu MŚ ?
w sumie i
wesołych snów
Okulary ?
Nie mam okularów
Wesołych snów
Jakę to są wesołe sny ?
Oglądam mocz
Gdzie się ukryłeś Vandalinski?
Czekam na Ciebie i co sobie myślisz ?
Robal,jak sama nazwa wskazuję jesteś robal,a to co piszesz nic mi nie daję,ale mam większe możliwości typowania,zazdrościsz?,to zrób tak samo
nie odpisywałem wcześniej,bo byłem na spacerze z kotem,a on lubi spokój i harmonię o tej porze
nie rozumiem takich ludzi,co siędzą tu na stronie i nie typują,tylko mącą na czacie jak robal,to po co taki gościu tu w ogóle wchodzi?żeby mącić?
dziś exmadura czy jak to się piszę lece samolotem do Hiszpanii do exmadury
to zaszczyt mieć ludzi pod sobą ale trzeba im zapewnić schronienie w folwarku na włościach przede wszystkim mieszkanie i jedzenie
a myślałem że jak już starych okien niema to kitu nie zobaczę a tu proszę kit w oknach samolotu.. Mulag
Forsami
Lewy niech Cię to nie dziwi że się idzie spać..jak się w nocy..ciężko pracowało sam zaraz pójdę lulu...
A w nocy to się śpi a nie w dzień
Zagrałem zaraz po nocnej zmianie..u siebie..pasuje mi wybrać zwroty ale to już raczej nie u siebie tylko jak będę w Dębicy to wybiore chyba będzie coś ponad 100 zlotych tyle kuponów że jest co czytać jak .W Pustyni i w puszczy...u mnie jak bym to dał..do sprawdzenia to co niektórzy mogli by mnie pożreć wzrokiem i pomyśleli by no ten kolo głupi czy jaki..niema co z kasą robić...a gu...was to obchodzi tak bym im odpowiedział..w myślach
ja bym na głos powiedziała
Brunetka w sumie racja ..sam sobie sterem żeglarzem okrętem w końcu ja na to pracuje i takie mam hobby gry liczbowe..Lotto z Plusem i spółka Ekstra Pensja..Multi Multi
Brunetka a pro po spania w dzień to tak powinno być.: Dzień do pracy noc do spania a dziewczyna do kochania
Dokładnie
Chyba jest reklama bo nikt nie pisze poszli siusiu czy tam coś jak na pewnej stacji Tv..to ja zatypuje bo jak usne to będzie po ptokach..w krzokach..
Idę zaraz spać bo oczy same się zamykają...jeszcze nie ma takich typowań na 7 .07...
Forsami nocki najgorsze a spanie w taka pogodę po nich u mnie w moim przypadku dramat
W mini miałem wczoraj 0/12 0/5 dziś dam tym liczba szansę jeszcze
Przypominam że w krótce 7.07.magia daty..miałem bodajrze w 2015 7/10 to co teraz typuje w Profilu poprostu wyczułem...ten moment a le poproszę o powtórkę z rozrywki i to całe 10/10
Gryks robie teraz na czterobrygadówce to mam tylko 2 lub trzy noce zależy jak wyjdzie..ale dla mnie noce to syf chodze potem jak strutu...Idę spać..a Ty Gryks być..i zioraj jak Ziorro..
Gryks JESZCZE jedno..napisz mi albo tu albo na K.G.Jak to szukasz liczb po tych mapkach..itd itc rds rtv cd cdr..etc..itp..jak się przebudze to odczytam..narazie..
Gryks gdzie masz typowanie?
ja popracuje z rok i mi wystarczy albo dwa, nie jestem typem karierowicza
ale nie lubie ciaglego wstawania szykowania sie i pracy w najlpeszym okresie dnia
dlatego wygralbym to bym nie musial pracowac oczywiscie tak z 500 tys
Panoram
Miłego dnia
i to jeszcze nie ze swoiej winy przykladzik filmiku gdzie przed bankomatem stoja 2 kobiety za nim facet jedna z nich wybiera kase ta stojaca za nia klepie ja w pupe i staje za facetem i kto obrywa
i prawidłowo, tak całkiem niewinny, to na bank nie był - znasz takiego ?
zalerzy robal co masz na mysli piszac o niewinosci bo w sumie jak by na to nawet nie patrzec to znam fajny kolo troszke juz vel stary kawaler nie reformowalny lecz wporzadku
moze na tym poprzestanmy nie bede koledze d obrabial jakims przypadkiem ziornie i bedzie a malo jest takich na ktorych mozna liczyc a i moze on na mnie liczyc
dobra, to psssssss
chociaż - myślisz, że ten kolega tu zerka, a nie na inne strony ? i wie, że Ty, to Ty ?
może by Cię nie zczaił
chociaż - myślisz, że ten kolega tu zerka, a nie na inne strony ? i wie, że Ty, to Ty ?
może by Cię nie zczaił
trza isc na ryneczek po jakies warzywka owoce itp odrazu sie puszcze odrazu z multasiem 1x8 1x10 1x6 i 4 mini wysle odrazu
no to ide cos tam czasem pozioram moze cos sie od swieta biustowego ruszy z liczbami na czaciku moze do ejacka lub lotto lub ep choc w to watpie milego jak by co
sciszcie glosniki wiekszosc nie cierpie rosyjskiego ukrainskiego zobaczcie tylko jak te pulchniatka wywijaja malo kto o polowe chudszy tak nie wywija
https://www.youtube.com/watch?v=uItKLCo1cdg
https://www.youtube.com/watch?v=uItKLCo1cdg
dlaczego od razu obrabiać ? bo nie bierze udziału w dyskusji ? przecież, po pierwsze - nie znam człowieka, a po drugie, to w ten sposób, to prawie lub zupełnie nic nie można by było napisać
to znikaj i nie łap za...
to znikaj i nie łap za...