Wpisy 3 284 037 – 3 284 136
4 lipca 2018 22:15 → 5 lipca 2018 07:52, 100 wpisów
zgrywus nic mi nie mow ,wiesz ile już kasy przebebnilam szkoda slow
ulala bo wczoraj była Twoja wibracja >>> dopiero teraz spostrzegłem
magdagraj na sucho, a kasę odkładaj i bardzo szybko wygrasz te 54 złote
Jutro nie gram w mm
Keno i mini
Hej milionerko
48 wiek 5 miesiąc maj
055 podaj mi 3 liczby na jutro .
Brunetka485 daj mi na jutro 3 liczby tym bardziej ze jutro nie grasz
48.49.53
Zagram nimi stawka 10 na godzine 14sta
Nie graj jutro bo jak zagrasz to nie wpadną
Spoko
Ja w keno wolę
I mini mini
Idę spać
Witam na chwile jutro
4,14,24,34,44,54,64,74
6,16,26,36,46,56,66,76
4,14,24,34,44,54,64,74
6,16,26,36,46,56,66,76
Cześć
Tak
Nic nie widzę
bogdan-01-05-galik-01-05 itd itp - mogę spytać - co Ci daje typowanie z tylu kont ?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
czyżby odpowiedź brzmiała - bogdan0, bogdan0412 i galik3 - 5, 12 i 28 - miejsce w rankingu MŚ ?
w sumie i
wesołych snów
czyżby odpowiedź brzmiała - bogdan0, bogdan0412 i galik3 - 5, 12 i 28 - miejsce w rankingu MŚ ?
w sumie i
wesołych snów
Okulary ?
Nie mam okularów
Wesołych snów
Jakę to są wesołe sny ?
Oglądam mocz
Gdzie się ukryłeś Vandalinski?
Czekam na Ciebie i co sobie myślisz ?
Robal,jak sama nazwa wskazuję jesteś robal,a to co piszesz nic mi nie daję,ale mam większe możliwości typowania,zazdrościsz?,to zrób tak samo
nie odpisywałem wcześniej,bo byłem na spacerze z kotem,a on lubi spokój i harmonię o tej porze
nie rozumiem takich ludzi,co siędzą tu na stronie i nie typują,tylko mącą na czacie jak robal,to po co taki gościu tu w ogóle wchodzi?żeby mącić?
dziś exmadura czy jak to się piszę lece samolotem do Hiszpanii do exmadury
to zaszczyt mieć ludzi pod sobą ale trzeba im zapewnić schronienie w folwarku na włościach przede wszystkim mieszkanie i jedzenie
a myślałem że jak już starych okien niema to kitu nie zobaczę a tu proszę kit w oknach samolotu.. Mulag
Forsami
Lewy niech Cię to nie dziwi że się idzie spać..jak się w nocy..ciężko pracowało sam zaraz pójdę lulu...
A w nocy to się śpi a nie w dzień
Zagrałem zaraz po nocnej zmianie..u siebie..pasuje mi wybrać zwroty ale to już raczej nie u siebie tylko jak będę w Dębicy to wybiore chyba będzie coś ponad 100 zlotych tyle kuponów że jest co czytać jak .W Pustyni i w puszczy...u mnie jak bym to dał..do sprawdzenia to co niektórzy mogli by mnie pożreć wzrokiem i pomyśleli by no ten kolo głupi czy jaki..niema co z kasą robić...a gu...was to obchodzi tak bym im odpowiedział..w myślach
ja bym na głos powiedziała
Brunetka w sumie racja ..sam sobie sterem żeglarzem okrętem w końcu ja na to pracuje i takie mam hobby gry liczbowe..Lotto z Plusem i spółka Ekstra Pensja..Multi Multi
Brunetka a pro po spania w dzień to tak powinno być.: Dzień do pracy noc do spania a dziewczyna do kochania
Dokładnie