Wpisy 3 283 151 – 3 283 250
3 lipca 2018 16:05 → 3 lipca 2018 18:18, 100 wpisów
megamocny za ten wpis o kobietach 3 283 070 masz ode mnie w zęby...
megamocny no najlepiej takie od liceum , w zwyż jakas młoda fajna studentka, bezdzietna,inteligentna itd, miła kochajaca, domatorka, nie imprezowiczka , taka z troche z jajem,a muzeum to nie, antykwariuszki nie wchodza w rachubepowyzej 100 juz nie
w jakich wy czasach żyjecie
jak młoda studentka to szuka sponsora a nie gracza
jak młoda studentka to szuka sponsora a nie gracza
to niedługo wszystkie za granicę wyjadą bo tu i piłkarzy brak
ja lubie dziewczyny wesołe i wporzadku przedewszystkim, inteligentne i porzadne , nie takie na 1 dzien czy noc, a co do studentek to tak sponsor to nr 1, jest teraz, ja zas sponsorem nigdy niebyłem i niebede, juz mineły czasy sponsoringu ja uwazam ze jesli chcesz cos miec to trzeba isc do pracy i zarabiac i wspolnymi silami sie rzem z ukochana partnerka dorabiac nie tak jak liceum uwarza a co do graczy to nic niemam kazdy gra poto zeby wygrac, a panienka która leci na kase to niejest dobra partia na żone według mnie i mnie takie panienki tzw portwelówki nie interesuja,i nieszukam takich tez
Każda poważna teoria etyczna powinna dysponować narzędziami krytyki zastanej moralności i nie może sprowadzać swych sądów jedynie do potwierdzeń obyczajów danej grupy
sa tez i dziewczyny po studiach ktore sa samotne i nie w glowie im sponsoring, ktore szukaja normalnego faceta,a najczesciej trafiaja na staruszow albo juz po jakis przejsciach itd
dobra uciekam narazie do wieczorka ide moze cos fajnego poderwe,
Kur..przebilem gumew rowerze...czas na meczysko choc czekam na Kolumbow wieczorem
Nawalka byl chory ...i lezal w lozeczku
Odwiedzil go Zbysio
Jak sie masz....koteczku
Oj boli i bolimecze mi zrabali mieli kopac cudnie...lecz kiepsko kopali
Odwiedzil go Zbysio
Jak sie masz....koteczku
Oj boli i bolimecze mi zrabali mieli kopac cudnie...lecz kiepsko kopali
A Boniek z kultura...umowe przedluze
Chociaz ja nie Maciej i z fusow nie wroze ale widzisz Adam...miarka sie przebrala
Kadra z grupy miala wyjsc ...ale dala ciala
Chociaz ja nie Maciej i z fusow nie wroze ale widzisz Adam...miarka sie przebrala
Kadra z grupy miala wyjsc ...ale dala ciala
Miałem innaczej ostatecznie puścilem 2x10 1x7 w multi 4xmini 1 lotto z pluszem
bukmacherka , dużo lepsza od TS-a , milionów niema , ale parę groszy na grę jest
o 20h sie okaze z kim szwedzi zagraja czy z anglia czy z kolumbia