Wpisy 3 282 706 – 3 282 805
3 lipca 2018 12:03 → 3 lipca 2018 13:42, 100 wpisów
Jak to dobrze ze czlek zmadrzal...wysylam pi 2 zaklady multi pn,sr,pt niedziela...0 stresu niewielka strata i zabawa...kiedys w dzien to 8 slalem ,co z tegi jak zwrot byl 4,8 zl
Arczi raz jedyny się pomyliłem i napisałem że puścił na jedno losowanie kupony. Wieczorem patrząc na nie swierdzilem że puszcze są one na 2 losowania. A ten Gryczany złośliwy liść wypocin mi cały czas że ja nie umiem liczyć i piszę bzdury.
Nie rozumiem nawet o co mu chodzi
Ja bym jemu nawet gratulował że się pomylił i dzięki temu wygrał a ten dąży temat jak dzieciak
Masakra
Arczi jak Ciebie nie było to coś Ci napiszę
Albo już dam spokój bo szkoda nerwów
sebastian prosze Cie, , ja wasz szanuje obu, i obu was lubie tez, pogódzcie sie prosze, bez dogryzania sobie nie róbcie bałaganu, na stronce, inni to pozniej czytaja i pozniej komentuja na innych stronach, dajcie sobie spokoj z tym, sebastian i i czym sie martwisz ze gryksio cos takiego napisał, czy to jest takie wazne, co napisał i wogole na ile losowan np, wysłałes kupon, wazne jest to abys cos na tym kuponie wygrał to sie liczy a nie na ile go wysłałes ja ,np, jakbym mogł sobie pozwolic tak zagrac to bym jeden kupon wysłał na cały miesiac i czekał ze cos na niego wpadnie, 1 kupon x miesieczne losowaniam ale niestety nieda tak rady umnie zrobic, budzet mój mi na to nie pozwała
Na miesiac nie da się puścić żadnego kuponu Mulatki
Najwyżej na 28 losowań
sebastian własnie nie da rady tak zrobićv trzeba by było puscic jedne liczby na 28 losowań i gdy gojdzie do tego 28łosowanka poscic dalej, aby cały czas te liczby brały udział w grze, i za podstawowa stawke nie zawielokrotnosc cobys wrazie nietrafienia ich nie poszedł z torbami, jesłi zaś byś trafił to wtedy idziesz z walizka po odbiór tej wygranej
witaj magda
gryks - 3282560
od kiedy grasz ? od początku ? a zauważasz pewne, powiedzmy - znaczniki w historii tej gry ? srebrne pięćdziesiątki, cena 1,25- i potem 2,5,- , albo - losowania nie dwa razy dziennie, a jedynie kilka razy w tygodniu ? I ilości wygranych - dawno dawno temu i obecnie - i nie, już nawet nie dziesiątek, a mniejszych ilości skreśleń - i otóż różnica jest k o s m i c z n a
na każdym szczeblu
i bonus był jedynym elementem podnoszącym atrakcyjność tej g. wartej oferty - gry na 10/10
od kiedy grasz ? od początku ? a zauważasz pewne, powiedzmy - znaczniki w historii tej gry ? srebrne pięćdziesiątki, cena 1,25- i potem 2,5,- , albo - losowania nie dwa razy dziennie, a jedynie kilka razy w tygodniu ? I ilości wygranych - dawno dawno temu i obecnie - i nie, już nawet nie dziesiątek, a mniejszych ilości skreśleń - i otóż różnica jest k o s m i c z n a
na każdym szczeblu
i bonus był jedynym elementem podnoszącym atrakcyjność tej g. wartej oferty - gry na 10/10
no i wypada pamiętać, że mm i mmp, to przecież dwadzieścia różnych gier
dzis na 14 w MM proponuje 1,22,26,35,36,40,46,48,63,66,70,72,75
W miejscowości Andrychów padła wysoka wygrana w zdrapce Diamentowe 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Belgowie pozamiatali Japonię
Japończycy posprzątali
szatnie po meczu
Boniek posprzatal Nawalke
Teraz jest porządek
Japończycy posprzątali
szatnie po meczu
Boniek posprzatal Nawalke
Teraz jest porządek
3 282 727. jestem za
hejka Forsami
Nie chce was martwic ale dzisiaj ja wygram ,wiem z pewnego zrodla
Popatrzcie na Szwecjętam nie ma gwiazddo ostatniego meczu byli na wylociedali na boisku i ograli Mexikaos 3 do zeros
Tomi dzisiaj był u mnie w domu kominiarz,wierze ze mi przyniesie szczęcie
nie myslalam czy dobrze wymiata tylko szybko się chwycilam za pieniadza
Magda wiezysz ze kominiarz Ci szczescie przyniesie?
MAGDA A PODAŁ CI MOZE SZCZESLIWE NUMERY?
pytam dlatego Magda bo teraz tylu tych przebierańców jest i podaja sie za róznye osoby a najczesciejj to to czyszcza kominy i w inny sposób lub mieszkania nie przewody kominowe i piece? prawdziwy kominiarz powinien podac ci cyferki do lotto, , jesli niechce podac to znaczy ze jest fałszywy,
magda kazdy by chciał cos trafic to jest normalka ja tez bym chciał choc te 700zł tak na poczatek trafic chpc raz w miesiacu atu ni hu huhu
jak wygram to się okaze ze był prawdziwy a jak nie to znaczy,ze przebieraniec
ja zqawsze jak widze kominiarza to prosze go o liczby do multika ale niechce podac zabardzo , wtedy wiem ze nie jest prawdziwy bo jakos dotad jezsze zaden kominiarz mi szczescia nieprzyniusł jak sam sobie nieskresle ,niewytupuje liczb to niemam nic
MAGDA dziekuje za dobre checi, ale najpier wygraj,
Ja się ino z żoną podzielę a jak coś większego niż płacą za 6/6 to z tesciami
o gryks chyba masz dobrych tesciów co jak tak piszesz
Czy ja wiem wiem że żona by mamie moiej pomagała jak by nie było
gryks to dobrze ze masz taka dobra żone, bo nie wszystkie żony, lubia tesciowe tez i zyja w dobrych stosunkach z nimi
takażona to skarb
takażona to skarb
pociesz się ,że w tym samym czasie na jakiejś plaży nudystów ktoś dokładnie opalał pozostałe części ciała
panoramix no spoko, ja sie nie opalam jak nudysta bo sasiedzi chodza czasami lub inni
slonce to slonce ponoc Bog dla niektorych cywilizacji on widzisz wszystko
3 282 784.
panoramix na wzajem
krasnalek witaj
dla wszystkich pań i wysokich wygranych dziś zycze