Wpisy 3 282 639 – 3 282 738
3 lipca 2018 11:33 → 3 lipca 2018 12:50, 100 wpisów
no to teraz megamocny do dzieła z tym telewizorem
A jak można nie dotrzymać słowa?
Przytul lepiej żonę
Bo z tymi wygranym będzie u Ciebie ciężko
Ludzie są nie ogarnięci żebrza na jabcoki po 20gr co dzień bo im brak lub 5zl a do pracy nie pujdą
Junak
sebastian duzo ludzi duzo mówi obiecuje , a jak przyjdzie coś do czegoś to sie odwaracaja plecami do tej osoby
Nie to żebym Ci tego nie życzył ale sam zobaczysz
Myślę że mega mocny nie odwróci się plecami od R14
Może tylko że ja pierw nie pisze ze nie grałem a później że wygrałem
witaj junak56, gryks76,brunetka485,
sebastian ja tez mysle ze bedzie wporzadku i jednak megamocny dotrzyma słowa danego R14 badzmy dobrej mysli
Tak myślę
Mega dziś może mieć farta
gryks w jakim sensie coś chcesz upolować, coś do garka?
czy w multika
czy w multika
Tak coś czuję ale mogę się mylić
Arczi nie wiem czy wiesz ale my z Mega mocny mamy tu zakłady
Założyliśmy się 2 miesiące temu kto więcej wygra w danym miesiącu
Rozumiesz ?
sebastian ja codziennie mam ostattnio farta w w traceniu kasy w multika nic nie idzie ugrac , normalnie szok,
Taki malutki turniej
sebastian nie wiedziałem ze konkurujecie kto wiecej wygra
Ja wczoraj puścił rano Mulatkę i myślałem że mam ją na 1 losowanie a ja wysłałem na 2 losowania rozumiesz ?
I na to 2 losowanie mam wygraną 4/5 i 4/7 w Mulatkę
Ja dziś o 14 nic nie trafiłem
5 zł poszło do kosza
Ja na 21.40 nie grałem
wygrałem dziś 4/5 stawka x 2
5 zł poszło do kosza
Ja na 21.40 nie grałem
wygrałem dziś 4/5 stawka x 2
Gryczana złośliwy liściu pomyliłem się i dzięki temu wygrałem rozumiesz ?
Gryczany złośliwy typ z Ciebie
Zamiast się cieszyć że wygrałem to on mi pisze takie farmazony
sebastian no nieraz tak jest ze wyslesz pozniej zapomnisz , otym , i jest {{ok} a pozniej nagle sprawdzasz kuponiki a tu okazuje sieze trafiles 5/5 i ze bylo wysłane na 2 losowanka, ale to dobrze ze tak zapominasz , to jest na kozysc, lepiej zapomniec i trafic, jak nie wysłac wogole ate liczby by wyszły}
wszytko wiedzacy na wszystkim sie znajacy to jak z towarami produktami do wszystkiego a co jest do wszystkiego jest do........
gryks76 moze sebastian dzis trafi te 5/5 DAJ MU Boże,
No złośliwy typ jak ta jocia z sąsiedniego kanału czyli z Karolandii
To co sugerujesz że nie wygrałem czy co bo nie rozumiem
Gryczany zlosliwy liściu sprawia Ci przyjemność jak komuś dokuczasz ?
NIEMA CO BYĆ ZŁOŚLIWYM jednym wchodza 5/5 innym niestety nie, mi jeszcze niewpadło narazie 5/5 a przydało by sie to choc raz w miesiacu oj przydało, gdy wysle 5/5 to zawszewczhodzi 2z/5 czyli lipa
Ty jesteś Gryczana Oferma Batalionowa z liściem w zębach
Brak słów
ja tam niejestem złośliwy i nikomu nie zazdroszcze ze coś tam trafił a niech trafia , po to w końcu i gra zeby coś trafic nie
Ofiarą losu
Gramy po to żeby wygrać tak Arczi
ale jaka matematyka 5 zl do kosza i to
Czyli za 15 zł dostanę 44 zł
Czyli za 15 zł dostanę 44 zł
Mało tego żeby nie było te liczby podałem jeszcze jednej osobie na tej stronie
No i dalej jesteś zlosliwy i tępy. Zrób sobie tak to Ci przejdzie
sebastian prosze bez takich, nie pisz tak o gryksie, i nie wyzywaj nikogo, bo to nie jest mile, zakopcie z gryksem ten swoj topór wojenny, pogudzcie sie ,nie róbcie jakiejś tu boruty, i
A najlepiej przytul żonę to jest dobre lekarstwo i będziesz mi za radę wdzięczny
wiem ze to zawsze tak robisz no nie wstydz sie dlatego takie masz zalosne wpisy z pytaniami co rusz nawet sam do siebie
A Twoja żona też będzie szczęśliwa
Arczi nie powinienem temu zlosliwemu typowi pokazywać ze ma zrobić tak ?
posłuchajcie jestesmy tutaj razem typujemy liczby, wiec sie niekłućmy sie nie sprzeczajmy i nie dogryzajmy sobie na wzajem, czy nie lepiej żyć w zgodzie i zachować tu spokój, i miła atmosfera
Czasami to pomaga więc trzeba próbować różnych metod
Jak to dobrze ze czlek zmadrzal...wysylam pi 2 zaklady multi pn,sr,pt niedziela...0 stresu niewielka strata i zabawa...kiedys w dzien to 8 slalem ,co z tegi jak zwrot byl 4,8 zl
Arczi raz jedyny się pomyliłem i napisałem że puścił na jedno losowanie kupony. Wieczorem patrząc na nie swierdzilem że puszcze są one na 2 losowania. A ten Gryczany złośliwy liść wypocin mi cały czas że ja nie umiem liczyć i piszę bzdury.
Nie rozumiem nawet o co mu chodzi
Ja bym jemu nawet gratulował że się pomylił i dzięki temu wygrał a ten dąży temat jak dzieciak
Masakra
Arczi jak Ciebie nie było to coś Ci napiszę
Albo już dam spokój bo szkoda nerwów
sebastian prosze Cie, , ja wasz szanuje obu, i obu was lubie tez, pogódzcie sie prosze, bez dogryzania sobie nie róbcie bałaganu, na stronce, inni to pozniej czytaja i pozniej komentuja na innych stronach, dajcie sobie spokoj z tym, sebastian i i czym sie martwisz ze gryksio cos takiego napisał, czy to jest takie wazne, co napisał i wogole na ile losowan np, wysłałes kupon, wazne jest to abys cos na tym kuponie wygrał to sie liczy a nie na ile go wysłałes ja ,np, jakbym mogł sobie pozwolic tak zagrac to bym jeden kupon wysłał na cały miesiac i czekał ze cos na niego wpadnie, 1 kupon x miesieczne losowaniam ale niestety nieda tak rady umnie zrobic, budzet mój mi na to nie pozwała
Na miesiac nie da się puścić żadnego kuponu Mulatki
Najwyżej na 28 losowań
sebastian własnie nie da rady tak zrobićv trzeba by było puscic jedne liczby na 28 losowań i gdy gojdzie do tego 28łosowanka poscic dalej, aby cały czas te liczby brały udział w grze, i za podstawowa stawke nie zawielokrotnosc cobys wrazie nietrafienia ich nie poszedł z torbami, jesłi zaś byś trafił to wtedy idziesz z walizka po odbiór tej wygranej
witaj magda
gryks - 3282560
od kiedy grasz ? od początku ? a zauważasz pewne, powiedzmy - znaczniki w historii tej gry ? srebrne pięćdziesiątki, cena 1,25- i potem 2,5,- , albo - losowania nie dwa razy dziennie, a jedynie kilka razy w tygodniu ? I ilości wygranych - dawno dawno temu i obecnie - i nie, już nawet nie dziesiątek, a mniejszych ilości skreśleń - i otóż różnica jest k o s m i c z n a
na każdym szczeblu
i bonus był jedynym elementem podnoszącym atrakcyjność tej g. wartej oferty - gry na 10/10
od kiedy grasz ? od początku ? a zauważasz pewne, powiedzmy - znaczniki w historii tej gry ? srebrne pięćdziesiątki, cena 1,25- i potem 2,5,- , albo - losowania nie dwa razy dziennie, a jedynie kilka razy w tygodniu ? I ilości wygranych - dawno dawno temu i obecnie - i nie, już nawet nie dziesiątek, a mniejszych ilości skreśleń - i otóż różnica jest k o s m i c z n a
na każdym szczeblu
i bonus był jedynym elementem podnoszącym atrakcyjność tej g. wartej oferty - gry na 10/10
no i wypada pamiętać, że mm i mmp, to przecież dwadzieścia różnych gier
dzis na 14 w MM proponuje 1,22,26,35,36,40,46,48,63,66,70,72,75
W miejscowości Andrychów padła wysoka wygrana w zdrapce Diamentowe 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Belgowie pozamiatali Japonię
Japończycy posprzątali
szatnie po meczu
Boniek posprzatal Nawalke
Teraz jest porządek
Japończycy posprzątali
szatnie po meczu