Wpisy 3 282 473 – 3 282 572
3 lipca 2018 09:01 → 3 lipca 2018 11:07, 100 wpisów
aaaaa, zapomniałbym:
01,02,03,04,05 - Bogusiu - 01,02,03,04,05 - G - 01,02,03,04,05 -
oooooo Panie
padłem
01,02,03,04,05 - Bogusiu - 01,02,03,04,05 - G - 01,02,03,04,05 -
oooooo Panie
padłem
Dzis ciekawe kopanieSzwecja Szwajcaria a wieczorem?....trsymam za Kolumbietylko oni zostalu z naszej paczki
cikekawe czy pasko zgodzilbym sie zachowac moie typy to co jest w profilu ale tylko zmienil nick na zioracz bo przecie nie bede sie bawil jak nie ktore z tej strony dzieciuszki czy ci co byli a zioraja jak bachory w nickomanie i zakladal inny nick
to lece dalej nie bede sie z wami zegnal bo i tak tutaj nie raz wroce
aaaa tomi o ile jeszcze jestes czytalem wlasnie o decyzji nawalki szkoda bo to nie jego wina coz pewien rozdzial sie skonczyl czlek zrobil co mogl i tak duzo patrzac na te wszystkie lata
https://eurosport.interia.pl/raporty/raport-ms-rosja-2018/reprezentacja-polski/news-mundial-2018-adam-nawalka-rezygnuje-z-dalszej-pracy-z-reprez,nId,2601843
https://eurosport.interia.pl/raporty/raport-ms-rosja-2018/reprezentacja-polski/news-mundial-2018-adam-nawalka-rezygnuje-z-dalszej-pracy-z-reprez,nId,2601843
Ja jakbym cos ciekawego wygral...domek z drewna mi starczy albo na kolach...i zeberka by samemu?...nie siedziec
Kobieta najbardziej lubi jak facet ma dobre serce...moze byc platikowe
Masz najnowszego Mercedesa?
No... nie.
Masz dwupiętrową wille?
No... nie.
A masz chociaż taki łańcuch wysadzany brylantami i innymi drogimi kamieniami?
No... nie.
No to jak już to wszystko będziesz miał, to wtedy pogadamy.
No... nie.
Masz dwupiętrową wille?
No... nie.
A masz chociaż taki łańcuch wysadzany brylantami i innymi drogimi kamieniami?
No... nie.
No to jak już to wszystko będziesz miał, to wtedy pogadamy.
Zaq
Jaka jest różnica między USA a Polską
W USA miliarder wysyła jeden samochód na Marsa. W Polsce bezdomny wysyła dwa samochody do księdza z Torunia
W USA miliarder wysyła jeden samochód na Marsa. W Polsce bezdomny wysyła dwa samochody do księdza z Torunia
Dobra . dalej pracować
Andżelika po raz pierwszy pozowała nago. Wyginała się z poświęceniem i starała ze wszystkich sił, ale fotograf nie był do końca przekonany.
Absolutnie fantastycznie, naprawdę, ale jeśli mam być szczery, to wątpię, żeby nadawało się do prawa jazdy
Absolutnie fantastycznie, naprawdę, ale jeśli mam być szczery, to wątpię, żeby nadawało się do prawa jazdy
r3dma6 co ci sie nudzi ..........pa sloneczko jeszcze az tak nie grzeje a efekty widac
Czujesz się osamotniony. Postaraj się odwiedzić kogoś, kto jest jeszcze bardziej samotny
JP2 daje pewniaka 75 bedzie cud?
JP2 daje pewniaka 75 bedzie cud?
urugwaj - francja typ 2
brazylia - belgia typ 2
rosja - chorwacja typ 1
szwecja??-kolumbia?? jak by tak bylo 1
rasyja mistrzem swiata
brazylia - belgia typ 2
rosja - chorwacja typ 1
szwecja??-kolumbia?? jak by tak bylo 1
rasyja mistrzem swiata
dalej nie kumam czemu nie ktorzy placza po bonusie jak ciezko 7/10 miec to moze sobie wyobrazcje ze jest rosnie na to samo wyjdzie
sie zobaczy czy odpadna dobry meczyk sie zapowiada meki belgow meki chorwatow brazylia nie zachwyca mimo ze wygrywa francja pokazala moc zobaczy sie co pokaza szwedzi szwajcarzy kolumbijczycy no i anglicy
Cześć
Co robicie ?
Mega kupisz telewizor R14 -temu ?
Dziś czy jutro ?
Mega mam już na Ciebie scan
Pierwszy scan w tym miesiącu