Wpisy 3 280 822 – 3 280 921
2 lipca 2018 06:02 → 2 lipca 2018 09:50, 100 wpisów
Co tu się dzieje ?
Lewy spać nie mozesz ?
Śni Ci się mecz ?
Trzeba było strzelać bramki jak był na to czas
Teraz to śpij i odpoczywaj
Idę po chleb razowy
Kupić komuś świeży chleb?
I serek ?
Mleko ?
Nikt nie chce ?
To idę
Masz nerwa?
Weź sobie jakąś fajną dziewczynę
Dziewczyna dobra jest na nerwa
Wszystko mija sprawdź sobie
I później jesteś spokojny jak baranek
Albo weź rower i pojeździć sobie kilka godzin
Idź na basen
Na siłkę
Na rolki
Hulajnogę
Na skałki
Zobaczysz przejdzie Ci nerw szybko
Hiszpania odpadła. ?
Wysoka poprzeczka na tych mistrzostwach
Belgia Japonia coś może być ciekawie2Multi na 14 idą + mini 3 losowania
neymar to taka panienka a to nie gra dla panienek widziales kiedys jak kobiety w kopana graja czasem mam wrazenie ze one lepiej graja niz faceci neymar jak by gral z nimi to by sam prosil o zejscie
pokickalo mi sie nie no dalem 3-2 co prawda dla brazyli ale kto wie czy czasem meksyk sobie nie przypomni jak z niemcami gral i naymar do domku
a belgia powina japoncow rozjechac bez znaczenia wg mnie w tym meczu jest to ze sedziowac bedzie kolo z senegalu belgia ma moc
Duńczycy byli tak bliskoPatrząc od strony bramkarza...rzucali się gorzej na prawa stronę
wczoraj wydawalo mi sie przed meczem chorwacja dania ze bez problemow chorwacji wygraja a jak bylo wiadomo szybkie bramki dogrywka obrona karnego pozniej karne chorwata sie udalo brawa dla jednych i drugich brawa dla bramkarzy
Krasnalek
U mnie chmury i słonko w miarę ciepło
Byłam wczoraj w Białowieży i w lesie bardzo sucho deszcz potrzebny
patrzac po wyniakach w mapsach to ciezko cos wybrac bedzie mi kto wie czy nie puszcze sie z jednym zakladem lub z 1 wlasnym 1 z chybika
Bo za gorąco
tia mekach raczej to byl relaks inne spa teraz to odpoczywaja kontrakty sa emerytki sa zapewnione i tak dla wiekszosci byl to ost mundial a w klubach trza pograc a jak sie kontuzja trafi
To do reklamy pójdzie
ciekawe co dziś TS wymyśli ja chyba zacznę zdawać swoje zestawy moze coś wpadnie dawno nic nie było
Miłego dnia .idę do pracy
Powodzenia
bede kombinowal...od propozycje .......moze ktos cos z tego cos ma i dalby znak lub moze ktos z obecnych zapoda pewniaczka jakiegos chociaz do rozwazenia
w mysl zabawy zeby sie zabawic trzeba kogos zabic mam 1x10 1x6 1x9 jeszcze mala kosmetyka i gotowe i sie biore za mini agostini
https://i.pinimg.com/originals/c4/69/9e/c4699e8639dc5820052a3c1953dd4ad4.png
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Iwonka