Wpisy 3 280 673 – 3 280 772
1 lipca 2018 23:41 → 2 lipca 2018 00:14, 100 wpisów
To czemu mi liczb Sebastian nie podajesz bym i ja wygrał..można na K G..
Mulag w domu masz lottomat ?
Forsa nie mówiłeś że chcesz liczby do mini
Na klatce trzymasz lottomat?
Miałem liczby tak jak losowali żadne litery nie weszły to chyba dobrze
I każdy sobie drukuje ile chce ?
Sebastian chcę.....wygrać..być bogaty...itd....nie pracować zwiedzać cmentarze wojenne ..
Forsa a nie lepiej zwiedzać różne kraje?
Chcesz zwiedzać cmentarze?
Człowieku
Nie chcesz pracować?
Sebastian gram w Mini takimi od prawie 16 lat...6,15,23,31,39 ..i ktoś mi tu raz żartobliwie złośliwe napisał że ten zakład wyjdzie w 2099
Ale Ci ten kolchoz narobił bałaganu
Kto VI to napisał?
Zgrywus czy Zbigniew ?
Forsami mam w takim razie pomysł
Forsami skoro to ma paść w 2099 roku to zrób tak
Przekazuje te liczby z pokolenia na pokolenie i ktoś z Twojej rodziny w końcu trafi
też myślę że w testamencie trzeba przekazywać ważny kupon z prośbą kontynuacji grania
Też tak myślę
Sebastian zatypowane...i to po wsze czasy zawsze będzie grane..szkoda że Miriam. Nie zagrał w realu tego Mini..miałby dużo a to tylko 1,25 dziennie ..zamiast fajek..na dziesięć losowań..
Myślę że te liczby mają potencjał i wpadną troszkę wcześniej
Forsami miał by 90 tyś zł
Szkoda że nie zagrał
A pisał że miał zagrać na 10 losowań
tylko są jeszcze zachowki najwyżej podzielić się z rodziną jedną liczbą całej tajemnicy nie a jak nie ma testamentu to spadek żona 1/2 plus z tej reszty z dziecmi walka o kupon z ustalonymi numerami będzie w grze
Sebastian co mnie kur...rodzina obchodzi jaka rodzina ..ja gram ja ponosze koszty poświęcam się dla Ideii dla świętości sprawy a tym pasożytom tylko gotowe bez trudu i wyżeczeń o nie nie.nie nie mie..
Ale ktoś musi kupon puszczać
Forsami Ty się poświęcasz ?
I ponosisz koszty ?
Ale to są małe koszty
Mulag Ty mnie znasz i wiesz oco chodzi...pasożyty to trzeba tępić
kontynuacja musi być w 3 pokoleniach nie wiadomo czy się wygra nie możesz liczyć że w jednym pokoleniu wygrasz tak już musi być przekazywanie póki zyjesz grasz dla siebie ale na łożu śmierci przekazujesz rodzinie
Tylko 1.25 zł dziennie
Forsami ja też wiem o co chodzi
A reszty się domyślam
Forsami masz organy ?
I grasz na nich ?
Ale rodzinie nie da
Tak
Ma nawet fujarkę?
I na tym wszystkim gra ?
Forsami ja nie muszę stać w kolejce do Fioletowe Budki bo mam tam znajomą i ona mi puści bez kolejki
i ruda z nosem coś cie lubi bo często jest u ciebie a tobie z pewnością się chcę rzygać na jej widok
Mulag Ty masz zęby ?
Junak Ty też masz organy ?
Takie jak w kościele ?
Mulag ona ten swój nos trzymała w du...u Gargamela przez dwa tygodnie przez to taki szpetny..
jakieś tam mam ale dla siebie
Sebastian ...powiedziałam że nie
oddam nikomu
Sebastian ...powiedziałam że nie
oddam nikomu
Człowiek to nie schabowy albo karkówka lub stek żeby go kroić..na plastry..dlatego niema u mnie zgody na pobór moich organów..i basta wara..
Junak a mnie coś oddasz ?
To co będę chciał toi dasz ?
Forsa znowu pracujesz w kolchozie?
To ile Ty chcesz spać godzin ?
A co jesteś w stanie mi dać ?
Forsami
Ok dobrej nocy Forsa