Wpisy 3 279 195 – 3 279 294
30 czerwca 2018 21:52 → 30 czerwca 2018 23:45, 100 wpisów
Pasko i wszystko jasne sprawdzam najlepiej typących a tam nie ma takiego nicku myślałem że to błąd
Ranking jest typujących 12 liczb ... a w lidze liczy się też typowanie 5 liczb. Może z czasem ranking Mini Lotto jeszcze się rozszerzy o typowanie 5.
ja w ogóle nie wiedziałem że punkty są za typowania np 6 liczb w lotto i 5 w mini
Wynik meczu Urugwaj - Portugalia : 2-1
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 100Poprawny wynik spotkania wytypowali:
ulunia wrocek9 sebsonxxx slawik JOHN_INTEGRAL gustaffns adpo trrr waldek wiolusia batman1 Martus bolek31 Mnichu KING SPAN duszka korneliusz Skropulatny88 pozer pozer1 wokarkadi johno gutek12323 czecho midas16 szczepek romano23 STELL nianiek_52 seven Chrupka Snooki kropka dubliner8 fullik bosman stanley-58 as1252 zibix demil medea76 laurcia piotrusPan elwer stachu1 witko 11111 sezam PUBLICENEMY winiarra mike77 waldemar1961 dario006 GOSIA13 Wolf69 mariusz-mariusz39.5 zeeen AGNESSE tdi Zenci1 drawde43 bogdan041 gilmour1960 miro60 achim40 Waldix wjapo jan homa sony71 jackwar jasnowidz macsur szorkop Nikka karwanHehe ale Itak Portugalia by niemiala szans z Francją. Urugwaj też niema szans ale przynajmniej Krystyna odpada
Ciekawe co z cavanim bez niego troszke ciężko będzie miał Urugwaj choć z taką Francja jak dziś szans nie maja
Placze z Ronimale dobrze graly obie druzynywygral lepszy...gryzon nie zostawil sladu
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 296 748,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 75 parek - niewylosowanych w Czerwcu w 2018 r
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Pozdrawiam i Powodzenia
ulala spójrz sobie na liczby o których swego czasu pisałem
Tymczasem idę
Miłej nocy
Tymczasem idę
Miłej nocy
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
tom 29 który trafił 9/10 nie jest nawet w pierwszej trójce,to jest skandal,a pisałem Pasko,żebyś przyznawał punkty zgodnie z prawdopodobieństwem i to by było sprawiedliwie,a tak gościu który dokonał wielkiej rzeczy trafiając 9/10 nie jest nawet w pierwszej trójce,to kpina z typujących
Witam!!!
2x4/10 + 2x3/5 (+-)
[4]-uratowało dupsko-w pewnym sensie-60% zwrotu
2x4/10 + 2x3/5 (+-)
[4]-uratowało dupsko-w pewnym sensie-60% zwrotu
nie sprawdzam. Odeszła Moja Koleżanka lat47
nie moja strona to raz a dwa napisz do niego a pozatym moge sie mylic kiedys pytal o pkt zdaje sie to nikt nic nie napisal czy o zmiany byla cisza mi to zreszta jak jest pasi zreszta zawsze sie ktos znajdzie komu nie bedzie cos pasowalo nie dogodzisz wszystkim
dobra mam 1x10 1x9 i chce jeszcze 1x6 albo z tych liczb co mam zaklady lub z innych trzeba miesiac nowy pozadnie zaczac
pisałem do Pasko o zmianę przyznawania punktów na prawdopodobieństwo na maila,ale uznał,że tak jak jest jest dobrze i mamy tego efekty,a wiadomo,że TS niesprawiedliwie przyznaje wygrane
Galik
RacjaSprawiedliwości na tym świecie raczej się nie doczekamy
RacjaSprawiedliwości na tym świecie raczej się nie doczekamy
wg mnie tez jest dobrze byla by zmiana to zaraz jak pisalem komus by cos nie pasowalo nie wiem jak ty ale typowanie traktuje jako zabawe co typuje to przewaznie wysylam to dla mnie jest wazne a typowanie od wzajemna zdrowa rywalizacja zabawa z gory wiadomo ile pkt co i jak nie ma co szukac problemow jak ich nie ma wg mnie ide w mapki nie zrozum zle nie chce ciebie urazic zawsze mozesz nie typowac jesli uwarzasz ze cos nie tak a tak na marginesie nie pamietam kiedy ostatnio tylu typujacych w czolowce mialo tyle pkt tak dobrze typneli
gryks,zrozum,że najsprawiedliwiej by było przyznawanie punktów opierając się na prawdopodobieństwie,a nie to co TS sobie wymyśliło
Gryx-
Niewykluczone,że będzie Twój
Zwłaszcza jak będziesz zrzynał odemnie
Niewykluczone,że będzie Twój
Zwłaszcza jak będziesz zrzynał odemnie
no to nie dążysz do sprawiedliwośi,a więc nie jesteś z mojej bajki,baj baj
gonzo daje ci pewniaczka bys chociaz mial 4 pkt szykuj cos do pisania zaraz podam
ludzie,którzy nie dążą do prawdy i sprawiedliwości są u mnie skreśleni na wieki
Gonzo 1x10 1x9 mam jak i 1x6 tylko nie wiem czy nie zmienie w tym ostatnim co sądzisz 68 56 53 63 76
Dobra idę gonzo może odp to lukne z ranca lub w południe jak wstane
ale nie podoba mi się Twoje podejście do rzeczywistości,widzę ,że dużo rzeczy olewasz,a to nie powinno być tak jak na takiego gościa jak Ty
Przestałem sądzić kilka dobrych lat temu,więc teraz NIC
...ale do 14-tej coś się wymyśli
...ale do 14-tej coś się wymyśli
po pracy to trzeba sprawdzić co tu wyszło jak mecze... kto do domu..jedzie..