Wpisy 3 278 530 – 3 278 629
29 czerwca 2018 22:01 → 29 czerwca 2018 23:58, 100 wpisów
Siema kedzior
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ile płacą w mini
Junak
Forsa tez mam 1 zakladjak trafie 3\6 to uwierze ze maszyna miala fuxa
Jakie wygrane euro Jacku
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 26 597 867,60 zł
Junak56 no niby mam, ale wiesz jak to jest wsrod tylu grajacych
Forsa mi Forsa WAM !!!!!
NA pewno są próbne losowania i mogą sobie wybrać liczb jaki chcą , w końcu mają POTĘŻNY komp
Nie ma takiej opcji ale zawsze dadzą trochę szamlu by nakręcić gracza zawsze się to sprawdza by uwiarygodnić
Forsa Z GŁOWĄ
Junak, jak był premierem Pawlak, to w wiadomościach hucznie pokazywano-- co to nie mają
a teraz NA PEWNO MAJĄ JESZCZE LEPSZE
jak była kumulacja dużego ^TO ich komp się zawieszał
Junak, jak był premierem Pawlak, to w wiadomościach hucznie pokazywano-- co to nie mają
a teraz NA PEWNO MAJĄ JESZCZE LEPSZE
jak była kumulacja dużego ^TO ich komp się zawieszał
Idę spać dobranoc po jednej nocy nie spałem za gorąco aby móc w pełni funkcję prezesa urzędu regulacji prawnych w końcu odpadli
zawsze dadzą trochę szamlu by nakręcić gracza zawsze się to sprawdza by uwiarygodnić
7/7
7/7
w kazdym razie wszyscy powinni uderzac w eurojackpot
po drugie ts na tym zarabia gdyby nie zarabial to by mu sie nie oplacalo wpuscic konkurencje
po drugie ts na tym zarabia gdyby nie zarabial to by mu sie nie oplacalo wpuscic konkurencje
ja to bym wierzył jak by baba ze wsi miała wiadro a w nich 42 kule pokazane graczom i wyrzuciła ja w gnój te które zostaną na gnoju w środku te dają wygraną
Łopata i kopiemy swoimi rękami fundamenty...a łatwizna to w bajkach iluzja optyczne bla bla szklane domy...utopia ...człowiek tego potrzebuje jak tlenu...by się lepiej poczuć
A WIECIE ŻE TS MA BONUS EUROJACJA 104 MILIONY zł ???
przeczytajcie regulamin eurojacka na TS
przeczytajcie regulamin eurojacka na TS
to jest wszystko pięknie przemyślane i zaplanowane nie ma przypadków są tylko nieprzypadkowe ofiary strzyżenia
makler podejrzewam ze jeszcze ma upust w kazdym zakladzie do EJ
co do grania jutro moja ostatnia 10 szansa w mini z kuponu co był na 10 losowań
niestety baranki się strzyże taki ich cel wełna potrzebna do skarbonki państwowej
ale jak wszyscy wiemy zabawa kosztuje i jeśli chcemy się bawić płacić trzeba
ja do 30 Forsami po tej dacie mogę nie być chyba że dalej się będę bawił
szczerze mowiac w polsce najwiecej zlodziei patrzac na europe
po co grać jak w robocie taka kasa Forsami sami ci pokazywałem ile mam 7 twoich wypłat z dawnego animexu
mi na morale wyjechął gość co ma 16 tyś na miech żźe jak dłuzej będę pracowął to też tyle będe miał
trochę wiśni i czereśni pozbierałem na moim posesji eldoradzie będzie kompot plus jabłka już czerwone a jeszcze nie dojrzałe
Forsami masz coś skutecznego na mrówki plus mam kreta chyba bo takie kopce są chyba że mrówki zrobiły
Gonzaga.
Graj na 7 liczb.
Graj na 7 liczb.