Wpisy 3 277 856 – 3 277 955
29 czerwca 2018 01:10 → 29 czerwca 2018 06:53, 100 wpisów
6/6 omijam bo za mało płacą
Ciężko Ci pójść do Fioletowe budki ?
Przychodź tu częściej
Trochę mi to dezorganizuje dzień,jestem z małego miasteczka,mamy tylko dwa punkty lotto
Zapraszamy
To zorganizuj sobie trochę czasu. Może 3 razy w tygodniu
Zresztą to zależy od Ciebie jak chcesz
witam wszystkich ponownie naczacie
Tak teraz jest tu spokojniej
Arczi
Arczi przedstawiam Ci naszą nową koleżankę
czesc sebastian jak tam dzis u ciebie z liczbami trafiłes cos juz jest w koncu te 7/7 lub ta 5w mini lotku?
witaj marka
Nie codziennie
Różnie
Ja złapałam bakcyla na samym początku, kiedy dopisywało mi tzw.szczescie początkującego
Jak gramy stałe liczby np w Mini to staramy się grać cały czas
Wtedy z trudem przychodziło mi opuszczenie któregokolwiek losowania
A tak to np. W niedziele nie gramy
I co się stało ?
3 277 803. sebastiam o kim tu była mowa w tym tekscie?
Marka a w co wygrywalaś?
Arczi
sebastian co do mini graj nadał tymi co przedtem nic niezmieniaj , wkoncu je trafimy
Na początku miałam wielkiego farta,puszczałem dwie trójki,z plusem,stawka razy 10
Później Ci powiem
I za każdym razem trafiałam plusa,ale potem szczęście się skończyło, okazało się ,ze zaczynam więcej tracić niż zyskiwac
Ale numer
okej sebastian a nowa kolezaqnke witam serdecznie na naszej stronce MP
3 liczby ?
Stawka x 10 ?
Najlepsze jest to ,ze chyba nie do końca sobie zdawałam sprawę z ryzyka,jakoś samo tak przychodzilo
I trafiłaś całe 3/3 ?
Ja nawet nie wiem ile za to płacą
A ile wygrywalaś?
Marka a jakie liczby kresłiłaś duze laczac z małymi czty same duze np. 71,72,73, czy same małe np 3 5,8, czy mieszane powiedzmy 3 ,45,62
Mieszane,,nigdy z jednej dziesiątki, patrzyłam na mapki i widziałam co mi pasuje
To było duże ryzyko
Marka teraz przed losowanie robią próbne losowania dlatego trudno trafić
2/3 z plusem 28zl,ze stawka 280 zł. Trzeba odjąć cenę zakładu to 230 na czysto z jednej trojki
marka rozumie dziekuje za odpowiedz
Raczej nie
Lewy
Już przylecieliscie ?
Już przylecieliscie ?
Przez te próbne losowania
marka a grasz tylko na3/3 liczb? czy jeszze na wiecej?
rozumie a powiedz mi jeszcze czy to co typujesz np na sucho czy puszczasz to sa to stałe jakies twoje liczby czy np co jakis czas zmieniasz je lub sa to liczby poprostu losowe i przypadkowe?
marka dziekujemy za te słowa
Nie,to nie są stałe liczby, na bieżąco obserwuje losowania i działam trochę na intucje,albo coś mi pasuje,albo nie
Każdy się stara dać liczby jak najlepsze
Ale nie zawsze to wychodzi
marka okej dziekuje rozumie wszystko,
TS docenia tylko powinien robić więcej promocji
Ale z tego co kojarzę,Ty Arczi,tez bazujesz na intuicji,zgadza się?
marka spokojnie niedługo docenia ,jak dobierzemy się i m do ich sejfu i zaczniemy trafiac kasiorke , wszyscy i po,alutku i do celu
tak marka zgadza sie w 100%
Tak była fajna bo ja akurat grałem na 7 liczb
Powinni zostawić to na zawsze
tak ja teraz ostatnio gram tylko wtedy gdy mnie strasznie ciagnie na dane liczby wtedy wysyłam jesli mnie nie iagnie naliczby niegram w realu tylko typuje liczby na sucho
no o do promocji było niepowinni tegozmieniac, no ale cóz, zrobic wszystko co dobre szybko sie konczy nie?
No dobrze muszę iść już spać
Ja jeszcze jedna rzecz wykorzystuje,bo widzę,ze cżesto mam opóznienie o 2-3 losowania
Życzę wam wysokich wygranych
Dobrej mocy
A Ty Marka przychodź tu częściej
A Ty Marka przychodź tu częściej
sebastian dziekuje i na wzajem wysokich wygranych Tobie tez Życzę i kolorowych snów
dobranoc Marka tobie też kolorowych snów i wysokich wygranych , również dziekujemy za miła pogawqedke zapraszamy czesciej na stronkei trzymamy za wieksze wygrane
DOBRANOC Marka
Bardzo dziekuje,ja tez za Was trzymam kciuki,do usłyszenia/zobaczenia!