Wpisy 3 277 530 – 3 277 629
28 czerwca 2018 18:24 → 28 czerwca 2018 20:53, 100 wpisów
witam wszystkich. Nawałka musi odejść on nic już dobrego nie wymyśli
johno zgadzam się z Tobą potrzebna jest nowa myśl trenerska, jakiś dobry trener z zagranicy, by się przydał i zbudował zespół od nowa z tym i młodymi bez Peszka, Błaszczykowskiego i Milika
O Krychowuiaku już nie wspomnę
zorro też jestem za zagranicznym trenerem teraz chyba Zidane jest wolny
Johno wątpię czy Zidane, on jest raczej trenerem klubowym tak jak Mourinho
Gryks wywaliłbym tych co nie przejawiają ochoty do gry dzisiaj też to było widać i oczywiście koniec z powołaniami za "zasługi"
Może jakiś dobry trener portugalski, włoski albo brazylijski
Nie wiem czy czytałeś moi wpis wyżej z piłkarzy zostawilbys zielińskiego Bednarka kurzawe Kownackiego
Jurgen Klopp jest dobry
No niestety nie mamy, aż tyle kasy na dobrego trenera
Uciekam, miłego
Polandia wygrała Ale czkawką się Nawalka odbijaJaponia wyszła z grupyAle może pakować walizki jeśli tak zagra kolejny mecz
Johno wg mnie w polsce jest od małego kiepskie szkolenie zobacz na polską lige a na zagraniczna nawet klasy niżej zobacz na małe państwa Chorwacja Islandia czemu tam mogą a tu nie i nie koniecznie trener z zagranicy
Patrząc na mecze młodych różnych kategoriach wiekowych za parę lat będzie dywizja w lidze narodów z san Marino nie obrażając nikogo
Zobacz na naszą ligę większość zespołów w 1 jedenaśce jest z 6-8 obcokrajowcow i jak ma być dobrze
dobrych piłkarzy też mamy trzeba ich odpowiednio dobrać i pokierować
Z tych co grali na mundialu to jedynie Lewandowski Zieliński Kownacki bereszynski ławy zbytnio nie grzqli i może ktoś tam jeszcze
Przed mundialem wydawalo mi się że Ci co zostali powołani są najlepsi a co było to wiesZ
po co tam jechali chociażby peszko który nie łapie się do składu w lidze Błaszczykowski to samo Milik po kontuzji
Wycieczka może w ramach nagrody nie wiem a ponoć mieli jechać ci co grają w formie młodych nie zabrał a być może jak kurzawa bednarek by coś pokazali by biegali walczyli a nie spacerek
Wynik meczu Senegal - Kolumbia : 0-1
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 60Poprawny wynik spotkania wytypowali:
robak:p AdamJasinski MLRandom bogdan0412 camelll piotrtcz6 dominator66 Zykfryt69 johno dreamer1897 mariolino1977 =witek= patdul sebool82najbardziej wkurza mnie ten styl naszych kopaczy gra w poprzek boiska i do bramkarzy brak ciągu na bramkę ogólnie to chyba najbardziej zawalił środek bo kiepsko było z rozegraniem piłki
Johno tak czy innaczej musza dużo zmienić mało gadać we wrześniu rusza liga narodów tam Włochy Portugalia
Tak jak pisałem wg mnie większości trzeba podziękować są zmeczeni
Johno jedynie co dobre z tego meczu z Japonia podanie młodego kurzawy i gol młodego Bednarka
odpadamy też w doborowym towarzystwie z Niemcami zresztą przewidywałem odpadnięcie Niemców choć myślałem że wyjdą z grupy
moje typy na pierwszą czwórkę: Belgia, Brazylia, Hiszpania, Francja ewentualnie jeszcze Chorwacja za którąś z tych jak będzie zobaczymy
Najlepsze to że przed rozgrywkami nic wyjść Senegal i Polska Japonia dostarczać punktyA tu masz...zaszaleli
Senegalem przegraliśmy bo to nie winna nasza szamani tak zrobili z Kolumbią biały proszek i cała prawda
Jak Urugwaj da rade Portugali to może zajsc daleko obrońców maja super Atletico
Cristiano nie pozwoli Portugalia przejdzie ale na 100 nie wiadomo
zawiodłem się chciałem finał Iran - Arabia Saudyjska no ale nie zawsze jest to co się chce szkoda
Pasuje kibicować zespołom z polskiej grupy albo Japonia lub Kolumbia
Tylko ruskie zostały choć nikt nie liczył na nichjakiś ten mundial kiepski...wielkie zespoły A grają od niechcenia
dziwne te mistrzostwa sa ale taki urok każde mistrzostwa turnieje mają swoje epizody wydarzenia niespodzianki
Brunetka
Tik tak
Pan time tak
Isla
Brunetka
Zbigniew
dzisiaj - mieliście przeebane ?
https://niebezpiecznik.pl/post/masz-prze***ne-wiadomosc-ktora-dzis-otrzymalo-kilka-tysiecy-polakow/
https://niebezpiecznik.pl/post/masz-prze***ne-wiadomosc-ktora-dzis-otrzymalo-kilka-tysiecy-polakow/
Ja nie dostałem
nic nie martw, jak nie ten, to pewnie dostałeś ofertę na powiększenie penisa
albo cuś
albo cuś
Magda
Ja nie odpalałem telewizora na Mistrzostwa.
Magda.
Ciekawe, ile można za to dostać punktów od Pasko???