Wpisy 3 277 456 – 3 277 555
28 czerwca 2018 17:04 → 28 czerwca 2018 18:46, 100 wpisów
Gryks nie to że się czepiam ale jego koledzy ..też dzielą smutny los...
Jeszcze 4 lata jeszcze 4 lata
Dziękujemy wszystkim szczerze mówiąc lepiej późno niż wcale tylko teraz za późno
Czego się cieszycie jak Polska jedzie do domu
Zbigniew bo ich godnie powitamy..jest promocja na tanie jaja w Markecie...
Trener Niemiec podobno się pytał czy może zabrać się z nami jak polecimy do domu
W biedronce dalej promocja ile polsza bramek strzeli tyle piwa można dostać przy zakupach za 100
Oni się już ugadli lecą razem z Niemcami kręcić reklamę browara w Bawarii
Cześć wygramy !!! Polska gola, to kibiców wola.
Słyszeliście jak nasi komentatorzy..jadą.równo...kur.. zakłócenia mają..ale jaja...
Grzesiu
Myszka Forsa
Krasnalek
Co gramy
Pewnie nie jedna z Rosjanami flaszka była obalona na początku na ten mecz dopiero doszli w miarę do siebie i coś grają
Brawo
Objęliśmy Prowadzenie(0:1)
Objęliśmy Prowadzenie(0:1)
Kolumbia z Senegalem też 0:1
Ci tak komentują jak by byłby awans tu nie ma co się cieszyć wg mnie nic to nie zmieni potrzeba zmian dużych zmian nie ewentualną wygrana to będzie nic się nie stało będzie dobrze
jaki cyrk
zycie nam i im ten wynik pasuje
Jeszcze 4 lata
No bo mnie zaraz trafi niema glosu z transmisji..Putin korki wykręcił..
Trza się puścić 1x10 1x9 1x6 i 2 mini wysłane wcześniej i x lotto plus
Fabiański sie wypowiada i kur...nic nie slychać ale ruski zrobili mundial. Szopka...
A i zielińskiego bym zostawił może coś jeszcze pokaże co pokazuje w Seri a
to zwycięstwo i tak nie zatrze blamażu na tych mistrzostwach ciekawe czy ktoś trafnie wytypował ten wynik
witam wszystkich. Nawałka musi odejść on nic już dobrego nie wymyśli
johno zgadzam się z Tobą potrzebna jest nowa myśl trenerska, jakiś dobry trener z zagranicy, by się przydał i zbudował zespół od nowa z tym i młodymi bez Peszka, Błaszczykowskiego i Milika
O Krychowuiaku już nie wspomnę
zorro też jestem za zagranicznym trenerem teraz chyba Zidane jest wolny
Johno wątpię czy Zidane, on jest raczej trenerem klubowym tak jak Mourinho
Gryks wywaliłbym tych co nie przejawiają ochoty do gry dzisiaj też to było widać i oczywiście koniec z powołaniami za "zasługi"
Może jakiś dobry trener portugalski, włoski albo brazylijski
Nie wiem czy czytałeś moi wpis wyżej z piłkarzy zostawilbys zielińskiego Bednarka kurzawe Kownackiego
Jurgen Klopp jest dobry
No niestety nie mamy, aż tyle kasy na dobrego trenera
Uciekam, miłego
Polandia wygrała Ale czkawką się Nawalka odbijaJaponia wyszła z grupyAle może pakować walizki jeśli tak zagra kolejny mecz
Johno wg mnie w polsce jest od małego kiepskie szkolenie zobacz na polską lige a na zagraniczna nawet klasy niżej zobacz na małe państwa Chorwacja Islandia czemu tam mogą a tu nie i nie koniecznie trener z zagranicy
Patrząc na mecze młodych różnych kategoriach wiekowych za parę lat będzie dywizja w lidze narodów z san Marino nie obrażając nikogo
Zobacz na naszą ligę większość zespołów w 1 jedenaśce jest z 6-8 obcokrajowcow i jak ma być dobrze