Wpisy 3 277 364 – 3 277 463
28 czerwca 2018 15:43 → 28 czerwca 2018 17:18, 100 wpisów
proponuje tez liczby 51,52 bo tez moga sie pojawic
gryks76 liczba 74 na nie 73 na tak 60 na razie na nie
ruszasz 20 stki oprocz tych co ja podalem 26,29 chyba ze ci sie tez widza
Zagramy rezerwami?może Krychowiak nie był świeży ale ...bez niego marnie to widzę
vonde jak to bak to pewnie do tego czasu znikl sie ulotnil zostan na mecz
gryks 76 z 20 tek dzis bedzie tylko pewnie 25,29 i nic pozatym
w tym upale padną jak muchy
japonce beda stosowali nowa technologie w tej grze zobaczysz oni sa w tym najlepsi i ch wszystkie strzały i gra jest opracowana wirtualnie kazde ich podani jest wyliczone co do sekundy i strzelnosc do bramek oni to maja wycwiczone
Gryks... i jak dobrze że jest WAR....skończyło się babce sr..ie. szwaby ..już się nie będą po cudzych plecach ślizgać.... do domu do domu..lekcja pokory..odrobiona..
co wy macie do niemcow to nie wiem troszke traci prymitywem zacofaniem
nie jeden niemiec jest lepszy od nie jednego polaka to nie narodowosc a charakter wg mnie
Ci komentatorzy są stronniczy, mówią, żeby nie wypominać Nawałce te porażki na mundialu, tylko spojrzeć też na te wcześniejsze wygrane mecze, chyba te z kelnerami przecież mistrzostwa świata, to jest najważniejsza impreza piłki nożnej, to tak jak dla lekkoatletów olimpiada
Gryks..bo im się zawsze udawało co wcale nie było Fair Play...widziałem na jednych mistrzostwach Jak Swainsztainger wpycha rekami przeciwnika do bramki rękoma po czym strzela gola .. a sędzia udaje debila że nic nie widzi takie zachowanie jest na czerwoną kartkę...niech grają piłkarze fair. Tu nie chodzi tylko o szkopów...a boski Diego Maradona to co może ręką nie strzelił i Argentyna wygrała miała Mistza..a dzisiaj takie zachowanie by nie przeszło bo jest WAR..jeszcze ostatnio Maradona po strzelonym golu Nigerii przez Argentyne po tym golu pokazuje dwa środkowe palce...nawet komentatorzy ubolewali co sie z tym gościem stało..dno...i wodorosty...
Forsami myślisz że innym się nic nie udawało pewnie nieraz było tak że Niemcy przegrali lub bramkę stracili bo sędzia był slepy
Nawet niechce mi się ogladać tego meczu skeczu...o nic niech się wszyscy podają do dymisji...
Polska zagrała jak Mistrzowie ( Niemcy)świata i razem wracają do domu
Hehe flaki z olejem ten mecz, chyba lepiej przełączyć na dwójkę
Japońcom nie zależy na wygranej, nam też
Forsami
Jakieś zaburzenia zakłócenia już myślałem że to audycja dla glucho niemych
Junak wczoraj w Ekstra Pensja 10 zlotych....2...35+2 gdzieś reszte liczb spie..
jeszcze e.p nie mam muszę uzupełnić...multi cztery losowania
...musiałam pisać...dziś wycieczka...legnica...
...musiałam pisać...dziś wycieczka...legnica...
Ja dzisiaj na drugie miałem placki ziemniaczane a u Japończyków gacie...s.a.ne
Jacunn dokładnie tak wczoraj to pisałem..jak Ci się chce to poszukaj a pisałem że piłkarze Górnika Zabrze by przynajmniej z grupy wyszli...
Jako obrońca daje z siebie wszystko...no jak sie widzi te reklamy...to dają..wszystkim .upy...
Brosz na trenera reprezentacji Polski
21,56/15__49,52__30,71__5,41__
34,61/35__24,65__6,66__22,58,78__
59,76__60,73
7,18,30__13,36,38__15,35,68__
to do mm
34,61/35__24,65__6,66__22,58,78__
59,76__60,73
7,18,30__13,36,38__15,35,68__
to do mm
Za 400 lat Polska będzie mistrzem świata
lewandowskiego pytaj on wie najlepiej przez to zapomnial jak inni reklamowcy jak sie w pilke gra jak grali z chile z korea juz nie piszac o eliminacjach czy tez klubach
lewandowski teraz bedzie musial blagac bayern o to by w rezerwach nie grac
Gryks nie to że się czepiam ale jego koledzy ..też dzielą smutny los...
Jeszcze 4 lata jeszcze 4 lata