Wpisy 3 276 500 – 3 276 599
27 czerwca 2018 22:21 → 27 czerwca 2018 23:12, 100 wpisów
Może z 5 stycznia. ?
przyziemne znaki robienie kasy i gromadzenie dobr materialnych
Mega czyli ziemia?
Ogień. ?
Sprawdź bo cię trzasne
A byk to co?
Skorpion
Byk
Bykom szczególnie zależy na kontakcie fizycznym. Mogą być nieśmiałe i ciche, ale jeśli chodzi o stosunki, ich możliwości mogą przerosnąć twoje oczekiwania. Nie zdziw się więc jeśli stracisz głowę dla Byka już po pierwszej spędzonej nocy
Bykom szczególnie zależy na kontakcie fizycznym. Mogą być nieśmiałe i ciche, ale jeśli chodzi o stosunki, ich możliwości mogą przerosnąć twoje oczekiwania. Nie zdziw się więc jeśli stracisz głowę dla Byka już po pierwszej spędzonej nocy
I nie szczególnie
Waga
.....jest niezwykle wymagający jeśli chodzi o higienę osobistą. Lubi seks, ale kiedy tylko ma styczność z ciałem, obawia się nieprzyjemnych zapachów i braku higieny. Jeśli chcesz zaskoczyć ..... w łóżku, przygotuj masaż z olejkami.
Strzelec
Baran
gadaj bo tak cię palnej. Ze oranzadka z komuni ci się odbije
Pewnie śliski jak ryba
Wegorz
Bo seks to zdrowie.a nie robótki ręczne ...
Przy xxnx
Mega .7 razy bez wyjęcia co.
Długo a potem ostro siostro
blizniaki to traca zapal i zmienne. seksuje sie ale juz mysli jakby to bylo z kims nowym
Bułkę przez bibułkę. Uja całą japa
R3 .pewnie kacze były
Angierski
I nawzajem
Niemal fb.i
Juz nie mam. Bo w curwialy mnie wpisy.a po drugie jestem wylewna. I było jak bylo
U mnie słowa. Droższe od monety
moja krew mnie tez juz pomału obserwatorzy w k..ja i tez sie zastanawiam po co mnie to
Ja mam najlepszą krew 0rh -minus
info kiedy kto w kiblu sra.. nie nalezy do przyjemnych
a to już norma zdjęcia noworodków i salsefii świadectw szkolnych w ilosciach multi mega zenada
a to już norma zdjęcia noworodków i salsefii świadectw szkolnych w ilosciach multi mega zenada
Pewnie masz branie
A chociaż przystojny jesteś. ?
Bo jak jesteś. I pindy ci słodzą. To w samo zachwyt wpadasz
Ej a Ty masz wszystkich w domu
Mogę Ci postawić. ...ale oczy w słup
Jak nie twój
Baterie R 20 i lecisz z koksem
Reklamy