Wpisy 3 276 200 – 3 276 299
27 czerwca 2018 17:53 → 27 czerwca 2018 18:46, 100 wpisów
polsza do domku Niemcy do domku rasyja mi została no i parę ekip
coś pięknego przeżywam ten mecz jak by to była reprezentacja Polski tak za Koreą jestem całym sercem tak pisałem przed meczem
jest postawilem 300 zl na koree
Gryks ty szwabom kibicujesz
Szwaby gorsze od Polski
mysle ze polacy celowo grali jak cioty niemcy chociaz probowali strzelac i bylo 0:0 przy koncowce wiec grali duzo lepiej
Niemcy przeważali nie ma co ich porównywać z Polską reprezentacją
licza sie bramki mulag pol zycia pod lodem przelezales?
Szwabów Francuzów nikt nielubi
Brawo korea dalas mi zarobic na nowy tv ktory wyrzucielm na meczu Polszy
widzę w polskich miastach flagi Korei radość i płacz z szczęścia Kora Korea hura hi hi hura
Korea Południowa: Cho Hyun-woo - Lee Yong, Yun Yong-sun, Kim Young-gwon, Hong Chul - Lee Jae-seong, Jung Woo-young, Jang Hyun-soo, Moon Seon-min (69. Ju Se-jong) - Koo Ja-cheol (56. Hwang Hee-chan, 79. Go Yo-han), Son Heung-min. Wszystkim wam dziękujemy jak również całemu sztabowi
tak to prawda serce chciało pokonać niemcy a rozum że nie dadzą rady
Coś pięknego >>> dużo wcześniej pisałem że Niemcom klimaty rosyjskie nie służą
Za zimno im było chociaż mrozu nie było
Za zimno im było chociaż mrozu nie było
Ale kibicowałem Korei całym sercem a tu są typowania to co innego
Witam
Mistrzowie Świata jadą do domuuuuuuuuuuu!
przed końcem meczu fatalną drugą połowę w wykonaniu Meksyku podsumował Edson Alvarez, strzelając kuriozalnego samobója także Meksykowi pomogła Korea bo by odpadli
Ciekawe czy wieczorem może być jakaś niespodziewajka gdyby Serbia ograła Brazylie a Szwajcaria Kostaryke Brazylia z neymarem do domu
Wynik meczu Korea Południowa - Niemcy : 2-0
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 700Poprawny wynik spotkania wytypowali:
bogdan0Wynik meczu Meksyk - Szwecja : 0-3
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 300Brak osób, które poprawnie wytypowały wynik meczu
nic jutro mecz o honor zobaczymy może jutro zagrają na tyle by nie być zespołem bez punktów jak Egipt ,Panna
Japonia z tego co oglądałem a co Polska to jak tak się utrzyma taka gra to nasze szanse zerowe no chyba że coś się zmieni u nas w grze jakieś przebudzenie z tego co widziałem Japonia jest faworytem a przed Mistzostwami nawet na Mistrzostwach Japonia na 64 miejscu jak dobrze pamietam jak widać ranking Fifa ma się ni jak do tego Japonia jest silna jeśli zagramy tak jak w tych dwóch meczach to przegramy z łomotem chyba tak jak pisałem coś się u nas zmieni jakieś przebudzenie
Dzień Dobry
Koreańczycy jak i Japończycy sa sprytni...i bardzo ruchliwi
Koreańczycy jak i Japończycy sa sprytni...i bardzo ruchliwi
bogdan0
Wpisy coś nie chcą mi wchodzić
>>> wpis zatwierdzony proszę czekać <<<
a wpisu nie ma
Wpisy coś nie chcą mi wchodzić
>>> wpis zatwierdzony proszę czekać <<<
a wpisu nie ma
Polacy i Niemcy polecą w jednym samolocie
Lewy nie będzie musiał wysiadać
Lewy nie będzie musiał wysiadać
Nie ma co patrzeć na Niemcy oni są Mistrzami Świata choć rozczarowali w tej edycji ale my cały czas na dole