Wpisy 3 275 900 – 3 275 999
27 czerwca 2018 10:05 → 27 czerwca 2018 11:25, 100 wpisów
W Japoni za czasów Szoguna. Za taki wyczyn honor nakazywał wykonać kuku sepuku..a tu co celebra..trwa
jeszcze sie tak naprawde mundial nie skonczyl jeszcze maja 1 mecz a juz szukaja juz typuja podaja nazwiska kto za nawalke ja bym zaczol od selekcji mlodych pilkarzy z tych co sa na mundialu ze starych zostawil moze z 4-5
Japony maja o co walczyc..ale dzis Niemcy Korea...moze byc ciekawiewczoraj sedzia Nigeria Argen cienki...i slepy niczym temida
Gryks
Ty jako kibol - napisz TO do PZPN - może wezmą TO pod uwagę
Ty jako kibol - napisz TO do PZPN - może wezmą TO pod uwagę
czytalem dzis pewnien artykul co juz od dawna wiadomo juz kiedys o tym tutaj pisalem patrzac na wyniki meczow czy to towarzyskich czy tez eliminacyjnych mlodych roznych kategori moze i tam walcza moze i cisna wyniki sa jakie sa u nas od mlodego jest slaba trenerka slabe szkolenie aby na pale ci co sie wybijaja w mlodym wieku sa zauwarzani i jada za granice to dopiero wiedza co to szkolenie co to trening zeliki ida na bok bo czemu niby ci co jada znikaja mam na mysli tych co juz byli w kadrze seniorskiej kapustka jach itp
coz sprubowac mozna a noz sie uda a jak nie zostana kobiece uda
magda moze tak co nie ktore liczby z lotto lotto plus lub mini by ci podpasowaly do multi
jak pisalem 46 teraz twoja kolej na podpowiedz zreszta to z lotto mini bylo podpowiedzia ja mam z tamtad 4 liczby
W miejscowości Gliwice padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Starogard Gdański padła wygrana 124 377,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Tymowa padła wygrana 124 377,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wejherowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Nowa Sól padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
zag ty sie nie ciesz 2 liczby masz ciekawe ciekawe czy wejda nie napisze ktore w porywach 3 ciekawe oby oby w mini wlazly
3 275 926. gryks76 2018-06-27 (10:29) ROSJA O JEEE
46 daje jako pewniaka na 14h
46 daje jako pewniaka na 14h
Gryks nie lubie ich i Basta.... weź sobie popatrz gryks na ich zachowanie w polu karnym przeciwnika... tylko by karne wymuszali symulanty..na szczęście jest War...
ok ok tylko ze nie tylko niemcy sie tak zachowuja w polu karny czy tez na calym boisku ale ok........ var varem tylko wiesz co nie ktore dotkniecia pilki w polu karnym reka i krzyk o karnym to dla mnie troche nie halo bo jak moze byc karny jesli facet jak wczoraj wybija pilke glowa ta trafia w jego reke i leci dalej dla mnie to przypadek takich sytuacji jest wiele i sa nie slusznie wg mnie podyktowane 11 stki
zagraj systemem zagraj supersystemem turbosystemem i megasystemem
i co z tego jak oni mają wszystkie karty jakie są kombinacje i ustawiają tak aby nie wygrać
to czekaj może się doczekać to jest możliwe tylko życie trzeba wydłużyć o kilka żyć i to nie ma gwarancji gramy ale nie wiadomo na jakich zasadach
Witam wszystkich
jak tu nikt niegra w multi? dlaczego?
multikulti jak widzimy się sprawdza więc szansa wygranej są duże widzimy to w europie
gram w multi a kulti nie moga grac boo to sprzeczne jest z ich wyznaniem allach nie gra w kulki
forsami witaj
magda witaj
magda rozumie a trafiasz cos ? jak u Ciebie z wygranymi sytuacja wyglada?
arczi od czasu do czasu trafiam ,wczoraj mi 1 liczby zabraklo ,bym wygrala 1700zl.
magda o prosze to
a na jakich liczbach grałas ze tyle bys trafila, mozesz podac?
3 liczby x stawka 8 z plusem,kupon za 40 zl,mialam 5,13,80 nie bylo 80