Wpisy 327 421 – 327 520
2 czerwca 2011 16:00 → 2 czerwca 2011 17:40, 100 wpisów
Torsan spróbuj ja tesh spróbuje tego trójkącika yyy... tzn trójeczki 

A ja sobie trafiłem wczoraj 5/8, a jako że całkowicie spłukany, to pomyślałem, że przyda się 20 zł. Sprawdziłem na multipasko wyniki i poszedłem spać, bo rano do pracy. Z rana skoczyłem jeszcze do kolektury odebrać wygraną, Pani w kolekturze jednak dała mi tylko 4 zł. Zdziwiłem się, ale pomyślałem, że widocznie albo na tej stronce był błąd, albo ja sprawdziłem źle liczby, wyszedłem od razu z kolektury bo byłem spóźniony do pracy, śpieszyłem się. W pracy jednak sprawdziłem sobie wyniki na stronie lotto i okazało się, że jednak miałem 5/8. I jak tu się nie w***ić. Ciekawe ilu ludzi TS już oskubał i na jaką kasę na tych ***olonych błędach w lottomatach
Dzień dobry.
Uwaga. Ostrzeżenie pogodowe.
Nad wschodnią Polskę nadciąga wielka chmura burzowa, którą widać z odległości..... 100 km.. .
Uwaga. Ostrzeżenie pogodowe.
Nad wschodnią Polskę nadciąga wielka chmura burzowa, którą widać z odległości..... 100 km.. .
Jocia. Witaj.. .
Nie podałem, gdzie jest ta burza- Biała Podlaska i okolice.. .
Nie podałem, gdzie jest ta burza- Biała Podlaska i okolice.. .

aniga
dziś dobrze 4/5 i 5/10 na 14:00
no fajną masz tą trójke same lizaki
dziś dobrze 4/5 i 5/10 na 14:00
no fajną masz tą trójke same lizaki

Jocia.
Nie mam żadnej ukrytej cyferki.
www.lowcyburz.pl >> na tej stronie jest mapa, gdzie dzisiaj mogą być burzę.
Nie mam żadnej ukrytej cyferki.
www.lowcyburz.pl >> na tej stronie jest mapa, gdzie dzisiaj mogą być burzę.
torsan, wg pierwotnych założeń nie bardzo miała to być liga mistrzów a wspólne granie... No ale ja kłócić się nie będę. Nie znam się...
Nikogo nie trzymamy na siłę. Szkoda że w naszej grupie było Ci źle.
W takim razie jeśli torsan wyrazi swoją wolę w temacei Gr A o opuszczenie grupy, rozpocznie się nabór. Aktualnie jest jeden kandydat.
torsan na razie nic pewnego, bo to również wiązałoby się z "transferem" a szkoda że grupy się rozwalają... Nawet tygodnia nie przetrwały.
Na razie zaproponuję grupie by do czasu uzupełnienia składu grać Twoją 69. Taki gest.
Lestek-nic na siłe jesli macie inne liczby to nie musicie dawac 69

andro czy Ty też podzielasz moje zdanie, by do czasu aż w grupie pojawi się nowa osoba, grać Jego 69?
Witam ponownie wszystkich obecnych

andromeda

Dobrze,że Grupy C...nikt nie odchodzi

Uciekam Paskowicze bawcie sie dalej bezemnie

Ryszardz12 aga31 chciala odejsc

Ryszardz12 aga31 chciala odejsc

w planach dom,jedzonko+czytanie,kaoiel i na łózeczko ogladanie tv do 22,15
i lulu
i lulupatrz Gałeczka ta trójka co Ci kiedyś wysłałam sms-em to dzisiaj wlazła

mam jeszcze na 2 los piatke,ósemke ale może puszcze 1 zak na 6 liczb jak bede wracał z pracy
ahaaa nie wiedziałam nawet hihih na ogół nie drapie no chyba ze pazurkami

tak tak gałeczka pamiętam wódka już jest,sukienka tez chyba teraz tylko zaprosić gości

kosmaty

Korn

Korn