Wpisy 3 273 855 – 3 273 954
24 czerwca 2018 22:06 → 24 czerwca 2018 22:35, 100 wpisów
megamocny: 600 pkt jest za 5/12 ... za 5/5 w Mini Lotto punkty jeszcze nie są rozliczone (brak info o wygranych)
Ale numer
5/5 w mini Mirnam
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Numer 3
Szydło wygwizdali dziś w Sandomierzu , to co zrobią na lotnisku z piłkarzami
Tego jeszcze nie grali
Holandia?
Liściu Holandia tu nie gra
Kolumbowie walczyli o kazda pilke...nawet jak nie mogli do niej dojsc...a w obronie troili sie jak mrowki w cukrze
trzeba tochę czarnych uchodźców wpuścić , krew zmieszać i nowy narybek będzie zapierdzielać jak z motorkiem w tyłku
mirnam61 wytypował 5/12 w Mini Lotto co już jest wyczynem ... ale dodatkowo z tych 12 liczb odrzucił 7 i pozostawił tylko ostateczne 5 ... i odrzucił wszystkie 7 prawidłowo, pozostawił 5 trafnych
Na moim tv wygraliśmy odwróciłem go do góry nogami i jest 3:0 dla naszych
452 razy albo mniej i bylaby wygrana ale kto wiedzial ze to dzis
Arab: wynika to z faktu, że typowanie 5 liczb zostało wprowadzone niedawno i jest uzupełnieniem dodatkowym typowania 12 liczb. Ranking był zawsze liczony wyłącznie na podstawie wyników typowania 12 liczb i jedynie taki ranking cały czas istnieje.
szkoda mi bylo te 90 min stracic na bieganie truchtem za pilka
mogli by dac strzelic jeszcze ze 3 bramki by bylo zabawnie
mogli by dac strzelic jeszcze ze 3 bramki by bylo zabawnie
oni w klubach zarabiaja a tutaj maja opieke, masazystow rekreacje, odpoczywaja w reprezentacji zeby w klubach grac i zarabiac
w pracy tez sie wykonuje plany minimum, zeby tylko bylo bo jak skapia to maja tyle ile zaplaca
w tej polsce jest tak ze tutaj poprostu sie nie daje wiecej od siebie niz ktos ci daje
ja przez to wylecialem z roboty bo robilem tyle ile mi pasuje, ale coz zarobilem swoje i nie mam zalu i milo spedzilem ten czas w pracy nie przepracowujac sie
W lidze narodów będzie lepiej za 2-3 sezony san Marino Gibraltar będą szansę na mundiale
moje zycie i moje indywidualne szczescie a reszte ma sie w d,...
Dopisano wygrane Super Szansa
Jutro poniedziałek
Od poniedziałku do soboty gramy w Mulatkę
Tak
jutro popracuje nad statystyka, moze mi przyniesie kiedys owoce
Byłem na wizji w którymś momencie
Angoerski my musimy się skupić na Mulatce
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 182 354,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Sebastian_M no skupiam sie
jeszcze na mniejsza ilosc liczb musi mi dobrze typowac