Wpisy 327 366 – 327 465
2 czerwca 2011 15:21 → 2 czerwca 2011 16:59, 100 wpisów
mateusz.....może
kiedyś
ja jestem pewna czegoś innego ale to już inna bajka

kiedyś
ja jestem pewna czegoś innego ale to już inna bajka

Lila uwazaj to jest zarazliwe 
. Dobrze ze ja w innej grupie jestem uff...

. Dobrze ze ja w innej grupie jestem uff...aniqa....takim czymś można się zarazić,gorzej by było jakby się człowiek czymś innym zaraził

Lila jakbyś była facetem to bym Ci zrobiła taki duzy w kształcie biustu a jak jestes kobieta moge Ci zrobic w innym kształcie 
. Jush raz taki piekłam 

. Jush raz taki piekłam 
lila>>>
jak tam czworeczki????
jak tam czworeczki????lila>>> ale to i tak masz kase prawie zwrot a dzisiaj tez gralas na 4?
lila>>> trza probowac ja dzisiaj zagral na 6 dwa zaklady i padly po 3/6
aniqa....w kształcie....i do tego w środku jeszcze z kremem śmietankowym? Oj to będzie się działo

jocia....jeszcze nic nie wiem kochana,nawet nic nie uzupełniłam w swoim kajeciku he he he,ale się uparłam na te francę 3 i 54

joci dzisiaj sie sniła cyferka 7 ..ostatnio sniła mi sie 38 i wpadła o 22 .. wiec to prezencik dla ciebie 

i to totolotkowa diódemeczka.. znowu obudził mnie ból glowy ..a zkoda..bo mialo byc wiecej..

wszyscy zamarli po moim wpisie..tak.. poprawiac swoje kuponiki..przerabiac na 7 

Torsan spróbuj ja tesh spróbuje tego trójkącika yyy... tzn trójeczki 

A ja sobie trafiłem wczoraj 5/8, a jako że całkowicie spłukany, to pomyślałem, że przyda się 20 zł. Sprawdziłem na multipasko wyniki i poszedłem spać, bo rano do pracy. Z rana skoczyłem jeszcze do kolektury odebrać wygraną, Pani w kolekturze jednak dała mi tylko 4 zł. Zdziwiłem się, ale pomyślałem, że widocznie albo na tej stronce był błąd, albo ja sprawdziłem źle liczby, wyszedłem od razu z kolektury bo byłem spóźniony do pracy, śpieszyłem się. W pracy jednak sprawdziłem sobie wyniki na stronie lotto i okazało się, że jednak miałem 5/8. I jak tu się nie w***ić. Ciekawe ilu ludzi TS już oskubał i na jaką kasę na tych ***olonych błędach w lottomatach
Dzień dobry.
Uwaga. Ostrzeżenie pogodowe.
Nad wschodnią Polskę nadciąga wielka chmura burzowa, którą widać z odległości..... 100 km.. .
Uwaga. Ostrzeżenie pogodowe.
Nad wschodnią Polskę nadciąga wielka chmura burzowa, którą widać z odległości..... 100 km.. .
Jocia. Witaj.. .
Nie podałem, gdzie jest ta burza- Biała Podlaska i okolice.. .
Nie podałem, gdzie jest ta burza- Biała Podlaska i okolice.. .

aniga
dziś dobrze 4/5 i 5/10 na 14:00
no fajną masz tą trójke same lizaki
dziś dobrze 4/5 i 5/10 na 14:00
no fajną masz tą trójke same lizaki

Jocia.
Nie mam żadnej ukrytej cyferki.
www.lowcyburz.pl >> na tej stronie jest mapa, gdzie dzisiaj mogą być burzę.
Nie mam żadnej ukrytej cyferki.
www.lowcyburz.pl >> na tej stronie jest mapa, gdzie dzisiaj mogą być burzę.
torsan, wg pierwotnych założeń nie bardzo miała to być liga mistrzów a wspólne granie... No ale ja kłócić się nie będę. Nie znam się...
Nikogo nie trzymamy na siłę. Szkoda że w naszej grupie było Ci źle.
W takim razie jeśli torsan wyrazi swoją wolę w temacei Gr A o opuszczenie grupy, rozpocznie się nabór. Aktualnie jest jeden kandydat.