Wpisy 3 269 708 – 3 269 807
20 czerwca 2018 15:38 → 20 czerwca 2018 17:02, 100 wpisów
I jak - dzielnie wzięłaś na klatę ? A - gdyby było więcej - takie 9/10, powiedzmy ? loozik ?
A ja już inne poslalam
34.37.39
42.43
42.43
Czyli 5.15.25 itd
tak brunetka ale musisz z nich wybrać...nie powiem Ci jakie
bo nie wiem
u mnie leci tak
5,15,25,35,45,55,65
bo nie wiem
u mnie leci tak
5,15,25,35,45,55,65
Zatypowalam i z 5 i z 10 wysłałam. Bo o 18 musze uslugę domową zrobić
Rozumiem .ale nie wiem czy zdążę
śmiecie pełne pełno garnków nie ma gdzie bułki pokroić wszystko sam jaja obrać nie wyrabiam już
wczoraj 1 mecz mi sie udalo dobrze trafic 3-1 a tak kiepsko lepiej trafic wygr przegra zremisuje bynajmniej teoretycznie dalem portugalia- maroko 4-0 skonczylo sie 1-0
nastepny mecz o 17h urugwaj -arabia dalem rowniez 4-0 sie zobaczy
tak patrzac nie na bramki lecz na wygra przegra zremisuje na 18 meczykow 7 nie trafilem nie jest zle
gryks76 wychodzi z obliczeń ale nie wiem czy już
ostatnio jakiś zastuj
ostatnio jakiś zastuj
dzieki tez myslem ze 17 lipa na cos bys zamienil i nie wiem co z 77
W miejscowości Bytom padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
proponuje ci 16 odpowiedzialnosci nie ponosze.......to juz nie marudze
moje na 14
11,18,32,42,43,60,61,75,76,77 7/10
był dylemat 61 czy 62 i klops
11,18,32,42,43,60,61,75,76,77 7/10
był dylemat 61 czy 62 i klops
łem i wcale sie z tego nie wymiguje, i nc nie zaczelem tylko napisałem to co mi sie niepodoba bo wszystjich tu krytykujecie z tamtej stronki jak cos nie jest po waszej mysli,i zawsze wam sie cos niepodoba a jak my cos o was napiszemy to zaraz wieka burza i zadyme tu robicie moze lepiej ugryzcie sie w jezyk i przestancie tutaj robic jakies zadymy, my tiu niepotrzebujemy jakis wichrzycieli i zadymiarzy, to niejest boisko jakies tutaj u siebie mozecie tam rwszynac awantury nie tu na stronce, jesli tu jestescie to sie godnie zachowujcie, jak przystało na ludzi madrych a nie głupich, bo taki poziom tam reprezntujecie, ja niewchodza tam do was na czata iniepisze ze krzysio jest glupi czy wasz admin itd, ja tych ludzi daze szacunkiem, a wy tutaj co robicie, zawsze jakies glupie docinki do nas stosujecie , wkoncu skaczcie z tym raz na zawsze, albo niewchodzcie tutaj, nieobgadujcie gryksa 76 czy mnie tez, i powiedzcie swojemu koledze ze niejestem bieduch ani głupi,tez, ja jego nieobrazam iniezycze sobie zeby i on mnie obrazał czyms, ja go szanuje i tez jako człowieka go lubie, czytam czesto jesgo teksty tez co z wami pisze, ale nie robiez tego jakiegos zaraz dramatu i u was na stronce nie wprowadzam jakiegos chaosu, i bałaganu, wiec prosze tu o spokoj jesli tu do nas sie lugujecie i tu jestescie, stronka multipasko pl, nie jest jakas scierka do wycierania sobie geby, moze wasz stronka taka jest bo nasza nie, my tu jestesmy poto aby typowac liczby a nie robic zadymy i sie klocic o byle gówno, wiec zanim tu wejdziecie i zaczniecie robic zadymy jakies to sie 3 razy zastanowcie czy warto tu wchodzic wogole,? my tu chcemy spokoj miec, a szumiec mozecie u siebie na stronce ,nie tutaj
przepraszam urwało mi poczatek tekstu przed wysłaniem to jest odpowiedz dla emerytki46 na jej odpowiedz domnie i hejtowanie ze ja niby zaczelem, ja tylko dpowiedzialem inic nie zaczynałem, ile mozna sluchac ze sebastian pije denatuat itd.... ile mozna sluchac wyzwiski obrazania kogo kolwiek z tej stronki, i tyle w tym temacie
Zag znalazłem 2 złote na parkingu po robocie..no to jest za co zagrać to tak czynie trzeba wypłynąć do wierzchu. Jak oliwa. Bom spłukany...