Wpisy 3 268 859 – 3 268 958
19 czerwca 2018 19:48 → 19 czerwca 2018 21:09, 100 wpisów
zawiodl tez zielinski - na kolubmbie od 1 min - kownas , beresz - trzeba odswiezyc przestrzen kasta gwiazdorkow za 200 mln euro ALE to czlowieki graja a nie wartos rynkowa - u mnie zlosc i lekka gorycz, jak zgraja z kolumbia i padna na ryj - to maja moj szacunek - milik to nawet kropli potu nie mial na czole ...
Milik to nigdy nie powinien grać w reprezentacji Polski tyle 100% sytuacji co zmarnował dać innym szanse...
3 268 854
najbezpieczniej jest kopnac do tyłu krycha to ma we krwi do tyłu zawsze podaje
najbezpieczniej jest kopnac do tyłu krycha to ma we krwi do tyłu zawsze podaje
Rosja - Egipt
2018-06-19, 20:00
Typowanie: 3-3
Możliwe do zdobycia punkty: 850
2018-06-19, 20:00
Typowanie: 3-3
Możliwe do zdobycia punkty: 850
wypowiedz Pazdana byla dosadna prawie wyrwal qr... oby sie synkowie pozbierali , ruska wodka nie jest zla , trza ostudzic emocje , po MS tez jest zycie
Każdy już przygotowania porobił wykosztował się nakupił grili kiełbasy cysterny piwa..szalików träbek i h..j wie jeszcze czego a to kaszanka z grilla... dobrze że tych starych telewizorów z kineskopem niema tylke te cienkie dopiero by leciały z hukiem przez okno...
Cieszą się Polacy, cieszy Ukraina, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna. Hej! Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Nasi dzielni chłopcy to biało-czerwoni, Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Hej! Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Orzełki biegajcie żwawo po murawie, Zdobywajcie gole i będzie po sprawie Zdobywajcie gole i będzie po sprawie Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Nie myśl sobie bracie, że rady nie damy Nie kłopocz się siostro My Euro wygramy
Nasi byli po prostu słabi >>> oceny po meczu dla poszczególnych piłkarzy
Przed następnym meczem powinni zjeść np: to
http://www.styl.pl/kuchnia/news-sajgonki-z-piekarnika-z-miesem-na-ostro,nId,2595531
Kibicom też polecam takie danie na lepsze kibicowanie
Przed następnym meczem powinni zjeść np: to
http://www.styl.pl/kuchnia/news-sajgonki-z-piekarnika-z-miesem-na-ostro,nId,2595531
Kibicom też polecam takie danie na lepsze kibicowanie
Zbychy , ilez mozna sie napawac historia..... terazniejszosc i przyszlosc, z historii co najwyzej mozna wnioski wycignac..
i tu sie Alfa z Tobą zgodze
i tu sie Alfa z Tobą zgodze
chcecie na pocieche pione?
wynik, senegal, smierc Polski ja tak zagralem i czekam
wynik, senegal, smierc Polski ja tak zagralem i czekam
makrel brawo moimi za 4/5 w mini ciekawe czy wrealu 3265324
Mega Ty to sie na trenera-personalnego-mentalnego nadajesz , polac mu
Set bo śmiać mi się chce z tego wszystkiego wczoraj bylem w Markecie..nagle stanąłem jakby w środku i mysle co ja jestem w drugim markecie naustawiane 4 ro paki piwa gadżety do dopingu naszych cuda wianki no wiadomo komercja... a tu jeszcze jeden mecz i do chołpy ..teraz market nie zarobi przez naszych
Można zadać sobie pytanieBłaszczykowski był w 11 by zaliczyć 100?bo na to wychodziSenegal był zbyt szybki albo myza wolniLewy to porażka miliony nie grają na boisku lecz drużyna
markety sie wypna na reklamy z gwiazdami i .... wszystko potanieje , nastapi nowy cud gospodarczy w PL
Teraz Jarasija z Faraoonami, a później Rocky 2 na dobitkę po tej padace
Pytanie, czy trener się nadaje na to stanowisko, bo się gubi, gdy ma kogoś zmienić na boisku, tak jak trener Smuda
https://www.youtube.com/watch?v=iAc6Qr_sAXw
polecam ,polskie i pozytywnie nakrecone
polecam ,polskie i pozytywnie nakrecone
Nasi juz sa mistrzami..... w podawaniu pilek w poprzek boiska i do tylu szkoda ze statystyki tego nie uwzgledniaja i to sie zemscilo jak rowniez male zaangazowanie w gre i brak pressingu mozna przegrac ale po walce
tez to zauwazylem johno - zbyt niski pressing , a przyzwyczaili nas do wysokiego i agresywnej gry, msci sie zmiana koncepcji pod wplywem rosyjskeij wódy
Johno były obrońca nigdy nie będzie dobrym trenerem, bo mentalnie zawsze wycofuje zespół, do tego kiepski, tylko dlatego, że jest kolegą prezesa z boiska
Jest trenerem i nie wykorzystuje potencjału drużyny bez swojego pupila
Na dzisiaj koniec o polskiej piłce{{zolta} niech wygra Rosja byle nie znowu z nami
Egipt
Ci durnie z ts wykasowali bonus ,pisalem juz wielokrotnie ze zdrapki wykoncza gry liczbowe nastepna gra bedzie lotto plus
Tomi, a Ty ile wygrałeś sam ze sobą, pewnie było 0:0
brawo za wywalenie 1 prezentera wieczorem, zmienial lot kulek
Brawo za wywalenie bonusa
4-1
O polskiej piłce i bonusie w MM już nie ma co dyskutować
polska reprezentacja wg mnie obok Arabi panama Niemiec najgorsza reprezentacja
Dawać promocje w multi
Zibi Ty mieszasz Polsce szyki, bo zlo zyczysz
01234Zorro mieszkam na Majorce
To jasne jak Zibi, a Ty nie mieszkasz w Rzymie
oni grali tak jagby wczoraj sie spotkali na treningu oierwszy raz...najgorszy mecz mistrzostw 2 strzaly na bramke kpina
Sebol82
Tylko na chwilę się stuknać
i po meczu Reprezentacji Polski nawet gola Krychowiaka nie zamrze jego słabej gry
gdzie grac gornymi podanaimai jak tam ci maja 193cm 195cm najgorszy mecz to arabia dostala wciery ale lepiej zagrała...
Polecam relanium albo inny specyfik na nerwy
sebool82
Kopaniem piłki do tyłu meczy się nie wygrywa
Co najwyżej można zdobyć samob(ó)ja
Taki Ronaldo to elegancko 3 trafił na luziku
A nie mówiłam?Polska nigdy nie będzie Mistrzem Świata.Nawet z grupy nie wyjdzie!
My
ja tylko w radiu słuchałem meczu miałem inne zajecia a po tym co pokazali nie żałuje dobrze zrobiłem
Teraz wszyscy tacy madrale a pewnie każdy z Was siedział i slepo wieżył, ze pokonamy Senegal. Prawda jest taka, że głupi polak łyka to czym karmi go TV. Byłem więcej niż pewny, że dostaniemy ch...a Senegalskiego haha
słabośc pokazał sparing z konkretnym przeciwnikiem i to rezerwy Chile a my w podstawowym składzie sparingi nie był z zespołami z czołówki
Ruski niezle grają teraz Egipt musi wygrać
Jednym słowem żal.pl to tacy z was .kibice.znoic
Wysmiac ehh
Wysmiac ehh
Można się było łudzić ze względu na to że w Polskiej Reprezentacji trochę graczy grających w zachodnich klubach ale ja rekreacyjnie spędzałem czas i tylko z radia głosy dochodziły mnie i nic nie straciłem chociaż mogło byc inaczej
Brunetka jak by im Bolek obiecał 100 000 000 może by wygrali
ale jeszcze są dwa mecze może coś pokażą za darmo nie grają łaski nie robią nie gryźli trawy łaski nie robią przegrali mecz a jak wiem jak się przegrywa pierwszy mecz to zreguły się odpada
Nie kibicować Polsce na Mistrzostwach Świata to grzech
Taka osoba najwidoczniej nie jest Polakiem >>> przykre
Taka osoba najwidoczniej nie jest Polakiem >>> przykre
Proponuje Lewandowskiemu wystapić w reklamie tamponów doodbytniczych
Gol
Nie wiem nie znam się .nie było mnie.jakby wygrali to a jak przegrali to tacy sracy i owacy frajerstwo w ch. .
Samoboj
To nie kibice sie odwracaja od pilkarzy tylko sprawiedliwie oceniaja bo jak mowilem mozna przegrac ale po walce ja stracilem wiare jak Nawalka podal sklad
to prawda jak by wygrali było halo nie kibice się odwracja tylko jak gracze traktują kibiców czy dali 100 % jak grali kto się zna to wie jak było