Wpisy 3 268 359 – 3 268 458
19 czerwca 2018 16:14 → 19 czerwca 2018 17:30, 100 wpisów
Polska Gola 6,10 chce za to 54 zl i mowie roazniec 59 wynik na maksa 80
Milik do domu ...strzelać..z metra do pustej bramki..nie umie co ten kur....Nawałka tego nie widzi przecież to nie dziesiąty raz
myslicie ze takie najlepsze chlopcy z afryki syny krola wioski pojechali az do rosji zeby im jakis lewus nastukal?
Megamocny a patrzyłeś .na Chlopaki nie płaczą... i kto się do siatki dał złapać..właśnie ci nieudolni synowie. Co nie potrafili..spie...
forsami
Niech nasza Polska reprezentacja piłkarska czuje wsparcie ze strony Multipasko
senegal do domu
Chociaż nie wiem czy taki piłkarz jeden czy drugi wiedzą co to Multipasko..my gramy..a oni grają w piłkę
my gramy w kulki kulkami oni pilka to okragle i to okragle cos wspolnego mamy
no i byc moze nie ktorzy z multipasko za dzieciaka grali moze dalej graja gdzies ja np od od malego w dzien w dzien w noge od moze 15 lat juz nie
Gryks.. no co...wychodzimy z grupy i gramy dalej. Kolumbia..cienka. jak barazie Japonia pokazała pazur..a mecz orzed nami wygramy..wygramy wygramy
po kibicowsku trzeba kibicowac kazdemu tak czy innaczej senegal
czy ja wiem czy cienka moze japonia taka mocna jak sie gra tak sie ma
Gryks...ale chyba tam w piłce nożnej Nie jaki G.T.E.CH..NIE mąci jak czytam tu czasem tych wyznawców tej teorii
gryks76 zgadzam sie ale dla polski typu je 6:3
tak czy siak wg mnie mundial jak narazie mamy ciekawy kazdy moze zlac kazdego rankingi sukcesy nie ma ja tu znaczenia nic do gadania
Juz czekam jak Milik zmarnuje 10 setek
I oto chodzi tu gwiazdy i milionowe kontrakty nie mają nic do powiedzenia..liczy się bramka..gol..
Kolumbia niemiala sil Rodriguez z Baiernu chory jakiś
Lewy jaki fryz jak kosiarką
niepomorze culiwali kiedy lewy brame wali
proponuje ten taniec przy ognisku tak jak indzianie, a gdzie nasz szamamn megamocny i jego kamienie
tak patrze patrze na liczby i nie wiem co dac 68 moze tak z trafika sobie wyslac
Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska
dzisiaj wygrywamy we wszystko co gramy, od ts po mecz
Kownacki lub Teo zamiast Milika i Bednarek zamiast Pazdana i bylaby atak to bedzie obciach i w ataku i w obronie
gryks niewiesz co dac, juz ci mowie, wyslij pewniaki i po sprawie bedzie
wygrana
ten mane jest bardzo grozny zreszta nie tylko on senegalczycy to nie chlopaki do bicja
Popatrzcie jakie czasy nam nastały bedziemy Hymn Polski śpiewać..w Rosji komuna upadła bez powrotnie
Helena mam zawal
Jak przegramy to wszyscy umrą
Lewandowski bedzie gral czy odstawial pajaca jak Neimar ciekawe
Slabi wygrywają jak Japonia
po czym to wnioskujesz ze slabi gdyby byli slabi czy by byli na mundialu no tak przypadek
4/0
Chłopaki jak dęby ci Murzynki do tego przyzwyczajeni do upałów, będzie trudno
Zibi ale dla kogo 4:0
i jedziemy
gryks nie wiesz jakie numery obstawiac w MM obstawiaj druzyny pilkarskie te numery dzis biora udzial w grze i te numery dzis wygraja w MM pewnie i tez
Średnio to widzę obrona
Rob na razie nie jest źle
Co zrobil milik