Wpisy 3 268 287 – 3 268 386
19 czerwca 2018 15:31 → 19 czerwca 2018 16:26, 100 wpisów
36,56/75__7,39,66\68__1,44/57__
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
Volt Ostatnimi razy poczułem prund jak mnie pierun przywalił w dynamo Dostałem przyspieszenia jak Kubica
220 v to minimum jesteś spalony,chyba że kondensator masz na plecach
Wynik meczu Kolumbia - Japonia : 1-2
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 160Poprawny wynik spotkania wytypowali:
PIRAT13 sawal kapselek SuperB MLRandom robaczek robak:p afrodyta78 galik3 PITER_L-C asiat asiak rob8 krysieńka Corso slim61 krzysztof 24 klakier mariusz-mariusz39.5 witko rozmeg lajan wolf1978 strzelec-29 jano312 airam53 stoneczka duda81 jackwar Jaro721 MorfiXxx gerdi076 stolik SnookiVolt Ruskie próbowały pieruna zlapać w pudełko od zapałek Próba nieudana
Gabierl oglądaj mecz jak Polska przegra lub remis.Jestem realistą.Uważaj żeby napięcie nie spadło
Volt Oczywiście, że będę oglądać Ja jestem iepoprawnym optymistą
W Polsce maksymalne bezpieczne napięcie:
24 V.
24 V.
24 V - napięcie zmienne.
Polska to wygra Sebegal ..też mi drużyna..ich ograć ..to pestka jak wygrać dziś w Lotto 4 Miliony
ide ziorac juz teraz
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
ten co kibicuje ten wierzy ten co nie kibicuje to ma swoje inne sprawy
gryks76 Żeby Ruskie nie wywołali sztucznej mgły na boisku bo Lewy trafi w slupek z brzozy
Volt , co Ty mowisz?Kuba jest o'ki mimo wieku !
Peszko to dopiero nieporozumienie
Peszko to dopiero nieporozumienie
volt jak Milik zagra mecz życia albo usiądzie na ławce rezerwowych, to jestem spokojny o wynik z Senegalem, bo sam Lewy nam meczu nie wygra, potrzebny jest drugi napastnik
witam ale Nawalka wybrał sklad co tam robi Pazdan Cionek Milik cienko to widze
Zawsze uwielbiam te strategie Jacka Gmocha Strzałeczki na ekranie jak poleci piłka i piłkarz
co do milika wole jego niz teodorczyka aczkolwiek jestem ciekaw jak by lewego dac z kownackim no i ten cionek pazdan szczegolnie ten pierwszy zreszta mozna sobie pisac trener jest jeden oby bylo ok
Milik to drewniak potykający się o własne nogi, może w Napoli coś tam gra, ale w reprezentacji to padaka, jeszcze gra samolubnie i nie podaje do Lewego jak jest na lepszej pozycji, uważam, że trener powinien dać szansę Teo albo Kownackiemu, to do meczu
Polska Gola 6,10 chce za to 54 zl i mowie roazniec 59 wynik na maksa 80
Milik do domu ...strzelać..z metra do pustej bramki..nie umie co ten kur....Nawałka tego nie widzi przecież to nie dziesiąty raz
myslicie ze takie najlepsze chlopcy z afryki syny krola wioski pojechali az do rosji zeby im jakis lewus nastukal?
Megamocny a patrzyłeś .na Chlopaki nie płaczą... i kto się do siatki dał złapać..właśnie ci nieudolni synowie. Co nie potrafili..spie...
forsami