Wpisy 3 268 244 – 3 268 343
19 czerwca 2018 14:30 → 19 czerwca 2018 16:06, 100 wpisów
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Niema słabych wtych 1 meczach faworyci zawodzą
Bezdomny z Torunia kupił zdrapkę.
Jezu 500tys w zdrapce
6,15,23,31,39-takie liczby mam na profilu i do Mini i do Multi Multi Multi Multi niemam za co zagrać a widzę ostatnio coś się pokazują te numery no niech tylko wyjdą a ja nie zagram to zaraz
Emerytka witam.. pewien pan w ciasnych butach w Krakowie zakupił małe coi nieco, i zagrał w Lotto i wygrał zdaję się 5 Milionów Historia prawdziwa. Kilka lat wstecz..
Junakwczoraj wyszły moje z Ekstra Pensja tak jak ja niegram no nie majątek no ..aleno..
Niech żyje LOTTO z Plusem kumulacja w Lotto 4 Miliony krzesełko do wygrania. Siedzieć na bogato..
Ale szmatę puścił Jezus Maria hehe
Skaczcie wszyscy jak....samuraje1:1 do przerwy u w 10 graja kolumbowie
Tomi dowcip 2latek tak strzela i bramkarz niezdazyl
Forsami
Cześć
Angierski
Angierski zagrałem to co podałeś
Sebek widziałeś typy Serwa
Zbigniew byłem konserwa ale nie widziałem tego kuponu nie wiem gdzie on jest
U serwa
Sebek umiesz typować tak umiesz to sprawdź jego wczorajsze typowanie wyników mini
Ok
36,56/75__7,39,66\68__1,44/57__
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
Volt Ostatnimi razy poczułem prund jak mnie pierun przywalił w dynamo Dostałem przyspieszenia jak Kubica
220 v to minimum jesteś spalony,chyba że kondensator masz na plecach
Wynik meczu Kolumbia - Japonia : 1-2
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 160Poprawny wynik spotkania wytypowali:
PIRAT13 sawal kapselek SuperB MLRandom robaczek robak:p afrodyta78 galik3 PITER_L-C asiat asiak rob8 krysieńka Corso slim61 krzysztof 24 klakier mariusz-mariusz39.5 witko rozmeg lajan wolf1978 strzelec-29 jano312 airam53 stoneczka duda81 jackwar Jaro721 MorfiXxx gerdi076 stolik SnookiVolt Ruskie próbowały pieruna zlapać w pudełko od zapałek Próba nieudana
Gabierl oglądaj mecz jak Polska przegra lub remis.Jestem realistą.Uważaj żeby napięcie nie spadło
Volt Oczywiście, że będę oglądać Ja jestem iepoprawnym optymistą
W Polsce maksymalne bezpieczne napięcie:
24 V.
24 V.
24 V - napięcie zmienne.
Polska to wygra Sebegal ..też mi drużyna..ich ograć ..to pestka jak wygrać dziś w Lotto 4 Miliony
ide ziorac juz teraz
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
ten co kibicuje ten wierzy ten co nie kibicuje to ma swoje inne sprawy
gryks76 Żeby Ruskie nie wywołali sztucznej mgły na boisku bo Lewy trafi w slupek z brzozy
wreszcie po kolchozie