Wpisy 3 268 234 – 3 268 333
19 czerwca 2018 14:25 → 19 czerwca 2018 16:03, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Ale Kolumbia nanas ruszy jak dostanie baty od Japoni
jeszcze jak kolumbia strzeli to bedzie remis i tak by bylo najlpeiej
no na pewno to bedzie ciezki mecz
a japonczycy beda starac sie o pierwsze miejsce jak wygraja
a japonczycy beda starac sie o pierwsze miejsce jak wygraja
W miejscowości Toruń padła wysoka wygrana w zdrapce 500 000 zł w Banku
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Niema słabych wtych 1 meczach faworyci zawodzą
Bezdomny z Torunia kupił zdrapkę.
Jezu 500tys w zdrapce
6,15,23,31,39-takie liczby mam na profilu i do Mini i do Multi Multi Multi Multi niemam za co zagrać a widzę ostatnio coś się pokazują te numery no niech tylko wyjdą a ja nie zagram to zaraz
Emerytka witam.. pewien pan w ciasnych butach w Krakowie zakupił małe coi nieco, i zagrał w Lotto i wygrał zdaję się 5 Milionów Historia prawdziwa. Kilka lat wstecz..
Junakwczoraj wyszły moje z Ekstra Pensja tak jak ja niegram no nie majątek no ..aleno..
Niech żyje LOTTO z Plusem kumulacja w Lotto 4 Miliony krzesełko do wygrania. Siedzieć na bogato..
Ale szmatę puścił Jezus Maria hehe
Skaczcie wszyscy jak....samuraje1:1 do przerwy u w 10 graja kolumbowie
Tomi dowcip 2latek tak strzela i bramkarz niezdazyl
Forsami
Cześć
Angierski
Angierski zagrałem to co podałeś
Sebek widziałeś typy Serwa
Zbigniew byłem konserwa ale nie widziałem tego kuponu nie wiem gdzie on jest
U serwa
Sebek umiesz typować tak umiesz to sprawdź jego wczorajsze typowanie wyników mini
Ok
36,56/75__7,39,66\68__1,44/57__
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
43,59,76__52,70__20,37,40/68__
61,74,79
Volt Ostatnimi razy poczułem prund jak mnie pierun przywalił w dynamo Dostałem przyspieszenia jak Kubica
220 v to minimum jesteś spalony,chyba że kondensator masz na plecach
Wynik meczu Kolumbia - Japonia : 1-2
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 160Poprawny wynik spotkania wytypowali:
PIRAT13 sawal kapselek SuperB MLRandom robaczek robak:p afrodyta78 galik3 PITER_L-C asiat asiak rob8 krysieńka Corso slim61 krzysztof 24 klakier mariusz-mariusz39.5 witko rozmeg lajan wolf1978 strzelec-29 jano312 airam53 stoneczka duda81 jackwar Jaro721 MorfiXxx gerdi076 stolik SnookiVolt Ruskie próbowały pieruna zlapać w pudełko od zapałek Próba nieudana
Gabierl oglądaj mecz jak Polska przegra lub remis.Jestem realistą.Uważaj żeby napięcie nie spadło
Volt Oczywiście, że będę oglądać Ja jestem iepoprawnym optymistą
W Polsce maksymalne bezpieczne napięcie:
24 V.
24 V.
24 V - napięcie zmienne.
Polska to wygra Sebegal ..też mi drużyna..ich ograć ..to pestka jak wygrać dziś w Lotto 4 Miliony
ide ziorac juz teraz
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Thiago Cionek, Michał Pazdan, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Piotr Zieliński, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
tak zaczna szkoda ze nie bednarek tylko cionek eh
wreszcie po kolchozie