Wpisy 32 674 – 32 774
9 listopada 2008 17:27 → 10 listopada 2008 23:30, 100 wpisów
32477. pozwolę sobie przytoczyć mały cytat, wpis ediego z dnia 2008-10-16 (16:05) w temacie "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY kontynuacja " brzmiący : "(celowo pominięty nick),
jesteś widzę rozsądnym człowiekiem i życiowo doświadczonym.
To pozwala Ci dość jasno postawić tezę o tym, iż bezinteresowny nikt nie jest - ze mną łącznie, jak raczyłeś to napisać.
Masz rację...ja dostaję 25 tysiecy euro miesięcznie od jednej z zagranicznych firm aby ją na różnych forach i pod kilkunastoma posiadanymi nickami promować , bo to napędza jej masę nowych klientów, a jest znacznie tańsze od reklamy w mediach.
Technikę, w jaki sposób to będę robił pozostawiono mnie , a ja wybrałem metodę prezentowania rozmaitych systemów skróconych z ewentualnymi zyskami w odniesieniu do kursów w tej właśnie firmie.
To chyba najjaśniej tłumaczy dlaczego sam nie gram...
P.s: a teraz Tobie życzę abyś miał willę z 30 pokojami i w każdym pokoju 2 łóżka i niech cholera rzuca Cię w nocy z jednego na drugie! ", przemyślcie go sobie :-)
jesteś widzę rozsądnym człowiekiem i życiowo doświadczonym.
To pozwala Ci dość jasno postawić tezę o tym, iż bezinteresowny nikt nie jest - ze mną łącznie, jak raczyłeś to napisać.
Masz rację...ja dostaję 25 tysiecy euro miesięcznie od jednej z zagranicznych firm aby ją na różnych forach i pod kilkunastoma posiadanymi nickami promować , bo to napędza jej masę nowych klientów, a jest znacznie tańsze od reklamy w mediach.
Technikę, w jaki sposób to będę robił pozostawiono mnie , a ja wybrałem metodę prezentowania rozmaitych systemów skróconych z ewentualnymi zyskami w odniesieniu do kursów w tej właśnie firmie.
To chyba najjaśniej tłumaczy dlaczego sam nie gram...
P.s: a teraz Tobie życzę abyś miał willę z 30 pokojami i w każdym pokoju 2 łóżka i niech cholera rzuca Cię w nocy z jednego na drugie! ", przemyślcie go sobie :-)
Pasko pod Sad. Dosyc tego !!
Pasko pod Sąd. Dosyć tego !!
Kto jest założeniem zawiadomienia do Prokuratury ?
Pasko pod Sąd. Dosyć tego !!
A może jest ktoś przeciw ?
Koguciku mam dziś jakiś kłopot z GG. Napisz bardzo proszę na zortha@gmail.com Z góry Ci dziękuję
To co tu Administrator tej strony robi przekracza dobre obczaje i tz. Netykiete.
My jestem za założeniem zawiadomienia do Prokuratury.
Kto jest za ?
To co tu Administrator tej strony robi przekracza dobre obczaje i tz. Netykiete.
My jestem za założeniem zawiadomienia do Prokuratury.
Kto jest za ?
"32430. PASKO:
wpis 32427 oraz jego autor są chyba do usunięcia z mini czatu.
Ale może się mylę...
edi8 2008-11-08 (22:09)
...........................................................................................................
PASKO:
rozumiem w pełni , że masz swoje normalne życie prywatne i nie spędzasz na forum 24 godzin - ale to tylko dowodzi , że tak duże i licznie odwiedzane forum powinno mieć moderatora , który reagowałby na sytuację , jaką sygnalizowałem w/w wklejonym wpisem tuż po jej zaistnieniu.
Brak reakcji obudził liczne tu demony , i sam zobacz ile zbydlęcenia z nich wypłynęło - bez względu na płeć z nicka wynikającą.
edi8
wpis 32427 oraz jego autor są chyba do usunięcia z mini czatu.
Ale może się mylę...
edi8 2008-11-08 (22:09)
...........................................................................................................
PASKO:
rozumiem w pełni , że masz swoje normalne życie prywatne i nie spędzasz na forum 24 godzin - ale to tylko dowodzi , że tak duże i licznie odwiedzane forum powinno mieć moderatora , który reagowałby na sytuację , jaką sygnalizowałem w/w wklejonym wpisem tuż po jej zaistnieniu.
Brak reakcji obudził liczne tu demony , i sam zobacz ile zbydlęcenia z nich wypłynęło - bez względu na płeć z nicka wynikającą.
edi8
PASKO:
dziękuję za już i proszę o resztę:"kogucika19" , "GROMA" , " malagorzka" , " ERO_666" oraz ew. moje repliki....
dziękuję za już i proszę o resztę:"kogucika19" , "GROMA" , " malagorzka" , " ERO_666" oraz ew. moje repliki....
On sie w kolko powtarza dlatego to juz takie nudne jest tylko dziwne ze 5 osob bez powodu go napadlo i biedaka skrzywdzili malutkiego,poszkodowanego przez los zagubionego w kosmosie.Jak bys nie zaczynal chamie jeden to nikt by cie nie tykal nie bylo cie pare dni i bylo tak milo tylko cie dopuscili do czata to znow od nowa sie zaczyna,do kobiety z takim tekstem to tylko walic po tym wrednym ryju i patrzec czy rowno puchnie.
10 dni urlopu dla kogucika19, edi8 i marasa dla oczyszczenia atmosfery.
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Blokada dotyczy również próby pisania pod innymi nickami (dotyczy komputerów a nie nicków)
Chciałbym przeprosić wszystkich miłośników strony multipasko za ostatnie zajścia na tym chacie. Przepraszam.
jestem absolutnie przeciw jekiemukolwiek zgłaszaniu czegokolwiek i gdziekolwiek, są gorsze fora i czaty i są, nad wszystkimi ludźmi nie sposób zapanować, choćby było tutaj i 10 Adminów, a zgłaszanie czegokolwiek może być przyczyną zamknięcia tego czatu, a tego chyba nikt z nas nie chce, nie z powodu kilku wpisów o nagannej treści.
hey jakie numerki na dzisiaj typujecie? kurcze mialem dzisiaj nic nie wysylac ale jednak chyba wpadlem w hazard hehe
zal mi ciebie pasko , jestes zalosny, nie potrafisz zapanowac nad swoja wlasna strona , a malo tego kogucik 19 to ty, zmieniasz nicki , robisz zamet i liczysz na to ze ludzi to wciagnie na twoja strone....a tak naprawde wiekszosc z nas woli realne kabarety, pozdrawiam
afrodyto: tym się różnimy, że ja na 100% wiem, że jesteś w błędzie, a Ty możesz dalej się domyślać...
Pozdrowienia również dla tych, którzy myślą, że dodałem wpis jako "afrodyta" ;)
No i szanujmy się Panie i Panowie. Bo jak kiedyś dojdzie do spotkania miłośników strony multipasko przy piwku, to żeby nie doszło do rękoczynów :)
A mam ogromną nadzieję, że w 2009 roku zorganizujemy takie spotkanie i że ten pomysł w końcu wypali.
witam ostanio mam jakies szczescie w ml puszczam 6 liczb w ostanich 3 dni mialem 5/6 5/6 i wczoraj 4/6 dzis nie zdazylem puscic;( pozdr
JAK DOBRZE ŻE PASKO ZAREAGOWAŁ NA TO CO TU SIĘ DZIAŁO!!!!!!!!!!!!!!!
Żadne losowanie nie jest zwiazane z poprzednim w zadnenkolwiek sposob, poza waszymi urojeniami nic wiecej nie jest w stanie połączyc tego co sie stało z tym co sie stanie.
widzisz pasko, tobie sie wydaje ze ja nie wiem ale ja wiem ze ty wiesz to samo co ja wiem , oboje wiec wiemy ze wiem, zacznij byc bezstronny, daj innym szanse na wyrazanie zdania, nie blokuj, nie szalej i nie igneruj na sile tylko dlatego ze inni tak chca
Pasko oby te spotkanie nie skończyło się tak jak napisałeś, ale jest duże prawdopodobieństwo, że może się tak zakończyć albo nawet tak zacząć.
edi8 + kogucik19 to wybuchowa mieszanka i niestety, ale nie po to siedziałem po nocach kodując tą stronę w php i m.in. robiąc tego chata, aby służyła ona do walki pomiędzy edi i kogucikiem, a właśnie niestety tak się dzieje. Jest forum, można pisać emaile, ale oni ciągle chcą wojować w tym miejscu.
Witam,ja pisałem niegdyś(z resztą to każdy wie-prawie)
"Mądrzejszy ustąpi" ale to chyba nie wszyscy to rozumieją...i stało się...
"Mądrzejszy ustąpi" ale to chyba nie wszyscy to rozumieją...i stało się...
A jeśli chodzi o gry losowe,to chyba najlepiej grać z zaufanymi osobami-razem,na rozpiski,czy na systemy,chociaż mniej się przegra,a wygrać ? - można nigdy nie wygrać i oby tak się nie stało...
Witam Wszystkich ,,dzisiaj troch miejsz wygrane,,z 6/5,dobre i 120 zł.!7,35,77,25,29,16,,to moje liczby,tz.pochodne o których tu na tym czacie pisałem,i nie żadne piony,skosy czy poziomy,jakieś tam bzdury narzucane przez jakiegoś tam teoretyka.A wystarczy proste 5 kartek rozpisanych,na których liczby się same wychodzą tylko je umiejętnie spisać na kupon,ot i cała tajemnica sukcesu.Wygrałem drugi raz,ponieważ dzięki rozsądkowi Pana Pasko mnie nie zablokował.pozdrawiam wszystkich grających na poważnie a nie teoretyków.
Grom pochodne to są te co zakończone na jakąś liczbę ??? np.: 5,15,25,35 itd ???
Nie Opa ,jak chcesz,to CI mogę podać,jak oczywiście to Cię interesuje,to nie ma sprawy.
Pewnie wiem,ale zapominam...zauważyłem że z mojego zestawienia,te liczby co dawno nie były,padają 2 lub 3,tak było wczoraj i dziś,tyle by mi wystarczyło...
To są liczby zawierającą siódemkę,,lub będące jej pochodnymi,takie jak wielokrotności...14,21,28,35,42,49,,,lub takie,których składniki dają w sumie...7,16,25,34,43,52,.oraz...17,18,28,25,.teraz tylko w odpowiednim dniu je wysłać.powodzenia.pozdrawiam.
Ja to nazywam wielokrotności jakiś liczb,ale może i tak one rzeczywiście się nazywają "pochodne" nie wiem,ważne żeby się zrozumieć.W piątek np.mówiłem że może będzie w TSN numerek 8,a był 32 i wszystko jasne.pozdro
Tak OPA masz rację ,to są wielokrotności lub będące jej pochodnymi .pozdr.
Sorry OPA , ze się wtrącę, ale o ile kiedyś zrozumiałem dobrze, to "biedny" jest osobą niesłyszącą. Trzeba mu więc wybaczyć niestylistyczne wpisy. Pozdrawiam czatowiczów!:)
Sławny,,,Ja Tymi liczbami operuję od 2003 r.i nie sposób wyliczyć wszystkich wygranych.Może faktycznie pokazały się dopiero 2007r.Pozdrawiam.
Sławny jak masz jeszcze jakieś pytania,to na razie wybywam do kolektóry i po zakupy ,będę uchwytny za jakieś 3 godz.posdr,
Bylo 7 liczb zakreslonych na kupon lotto w DL nigdy nie ma wygrane
kuzwa co za liczby znowu 7,5 w plecy te co powinny wpasc pewnie beda dzisiaj jak kuponu nie wysle ;)
Do Maksiu78
KOGUCIK19 EDI8 i JESZCZE KTOS MAJA 10 DNI URLOPU NA PODRATOWANIE PSYCHIKI I USPOKOJENIE NERWOW , bo w koncu by sie pobili tutaj .
KOGUCIK19 EDI8 i JESZCZE KTOS MAJA 10 DNI URLOPU NA PODRATOWANIE PSYCHIKI I USPOKOJENIE NERWOW , bo w koncu by sie pobili tutaj .
OD 4 WRZESNIA 2007 ROKU DO 8 LISTOPADA 2008 ROKU gralem w totku nigdy nie wygralem szostki w DL.fALSZYWY LOTTO,SZOSTKA,LICZBA,PIENIADZE IDT.NIE LUBIE DANIEL WIELEBA PREZENTER LOTTO W POLSCE
niestety gdy losuje Daniel Wieleba jestesmy skazani na przegrana i na kolejna kumulacje ! ON przynosi pecha tez to zauwazylem wiec sie nie przejmuj tak juz jest i tego nie zmienisz . RR odchodzi a tylko jak on losowal mialem wygrane zawsze jakies .
Acha spoko. Ja wygralem malo troke,czworke w DL. 6-STEGO LISTOPADA WYGRALEM MAM CZWORKE W DL.Przeciez duzo czasu
biedny-chyba nikt nie lubi DANIELA WIELEBY.
Pajacuje i jest zachwycony sam sobą,swoimi żarcikami...
To jest taka męska Doda Polsatu. :-)))
Gorsze żarciki ma chyba tylko Karol Strasburger z Familiady.
Pajacuje i jest zachwycony sam sobą,swoimi żarcikami...
To jest taka męska Doda Polsatu. :-)))
Gorsze żarciki ma chyba tylko Karol Strasburger z Familiady.
Grom-wybacz moje otępienie,ale nie zrozumiałem. :-)
Grasz na całą pare-tzn za konkretną kase,czy pare liczb ???
Grasz na całą pare-tzn za konkretną kase,czy pare liczb ???
Maksiu 78,,tak i to i to,Na konkretne liczby i razy 50 ,tz. 50 kuponów,jak to mówią,trzeba iść za ciosem.
Mogę,ale jak Ja przegram,to nie będę żałował,dlatego wez poprawkę na wiatr.
Maksiu, podam ale muszę pilnie wyjść,jak wrócę to CI podam,za jakieś 2 godz.
O ile mnie oczy nie mylą "11" jeszcze w tym roku nie była plusem. Hmmmm. Jako jedyna zresztą. Interesujące...
Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam.
Witam wszystkich cieplutko a KOCIA szczególnie gorąco.Nie grałam wczoraj i dobrze bo byłoby w plecy. Typowałam zupełnie inne liczby. A dziś zobaczę czy kolektura otwarta Trzymam kciuki za Ciebie
KOGUCIKU nie bądz taki podejrzliwy na GG TO NAPRAWDĘ JA - HOSIA :)
KOGUCIKU nie bądz taki podejrzliwy na GG TO NAPRAWDĘ JA - HOSIA :)
Grom , mam prośbę związaną z Twym wpisem :
32755. Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam."
O ile resztę liczb kojarzę z "7" to 11,10 i 5 nie bardzo.
Możesz wyjaśnić ?
32755. Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam."
O ile resztę liczb kojarzę z "7" to 11,10 i 5 nie bardzo.
Możesz wyjaśnić ?
Adams,,numery związane z siódemką to,,,7,17,63,61,29,,,a 10,11,to dodatkowe,które stawiam dzisiaj a związane z pewnymi mi wydażeniami,pozdrawiam.
dzisiaj mi się śniło że wygrałam 7 w ML i odbierałam kasę w kolekturze co jest niemożliwe,na osłodę wydrapałam 20zeta w Fasolę,
a maszyna dała mi taką [7]14,37,40,44,53,58.68 czy mają szansę na wejście to się okaże
a maszyna dała mi taką [7]14,37,40,44,53,58.68 czy mają szansę na wejście to się okaże
Oki, dzięki.
Grom, a czym kierujesz się wybierając dzień w którym zagrasz?
Czy grasz (typujesz) kilka razy na miesiąc czy rzadziej.
To znaczy inaczej , czy może to być kwestia przypadku , czy masz odczucie że w jakiś inny (zrozumiały bądź nie) sposób typujesz (czy grasz) wówczas gdy te liczby częściej występują.
Chodzi mi o to że gdy zagra się 20 czy 30 razy to można mieć szczęście lub pecha i wynik jest różny. Można 5 razy w życiu zagrać i trafić wysoko (już nie mówię 6 w DL).
Ciekawie wygląda jak w przeciagu kilku(nastu) lat grasz i trafiasz często dobre wysokie wyniki (4/6 , 5/6 ).
Jak to oceniasz ?
Ilość twoich wysokich typów trafionych w stosunku do wszystkich jakie typowałeś?
Grom, a czym kierujesz się wybierając dzień w którym zagrasz?
Czy grasz (typujesz) kilka razy na miesiąc czy rzadziej.
To znaczy inaczej , czy może to być kwestia przypadku , czy masz odczucie że w jakiś inny (zrozumiały bądź nie) sposób typujesz (czy grasz) wówczas gdy te liczby częściej występują.
Chodzi mi o to że gdy zagra się 20 czy 30 razy to można mieć szczęście lub pecha i wynik jest różny. Można 5 razy w życiu zagrać i trafić wysoko (już nie mówię 6 w DL).
Ciekawie wygląda jak w przeciagu kilku(nastu) lat grasz i trafiasz często dobre wysokie wyniki (4/6 , 5/6 ).
Jak to oceniasz ?
Ilość twoich wysokich typów trafionych w stosunku do wszystkich jakie typowałeś?
Ja dla przykładu podam taki irracjonalny sposób który był skuteczny:
Jeśli handicap wynosił +5 punktów to w 90% to był wygrany - kurs z totomixu z lat 2004-2005 lub 2005-2006 .
Konkretne chodziło o NBA. Taki zbieg okoliczności , ale był skuteczny.
Jeśli handicap wynosił +5 punktów to w 90% to był wygrany - kurs z totomixu z lat 2004-2005 lub 2005-2006 .
Konkretne chodziło o NBA. Taki zbieg okoliczności , ale był skuteczny.
adams,,,Gram tylko w niektóre dni wysoko,[intuicja],pozostałe dni to normalna stawka 2.50 zł.W dużym miałem 3,4 no i raz była 5 tka.ale w dużego gram bardzo rzadko.Natomiast w multi gram codziennie.,można wtedy śledzić numery z dnia na dzień.Zaznaczam ponownie nie jest to żaden system.Przede wszystkim gram w dni związane z siódemką,bo są takowe.Wszystko opieram co związane jest z liczbą 7.Siódemka to liczba kosmiczna,To nie przypadek,że tydzień ma 7 dni,sfera niebieska 7 stopni,kosmiczne drzewo szamanizmu 7 gałęzi,żydowski świecznik liturgiczny 7 ramion,jest 7 głównych aniołów,cykl księżycowy trwa 7 dni,tęcza ma 7 barw,a gama 7 dzwięków,u Egipcjan liczba 7 symbolizowała ycie wieczne,u Greków kult Apollina.U buddy odnajdziemy 7 emblematów,7 pięter świętej wieży w Chaldei.Firma Boeing nadała swym samolotom nazwy uwzgledniające siódemkę co naj miej dwukrotnie,,727,737,747,i co bije wszystkie rekordy 777.Jest oczywiste ,że ten wielki koncern nie zdecydował o tym przez przypadek.Tak więc widzisz gram wtedy,gdy tylko pojawi się siódemka.Cała sztuka polega na tym, że wiem kiedy zagrać i za ile w dany dzien.Jeszcze raz powtarzam,to nie jest żaden system.Raz liczby wchodzą a czasami nie ma je w cale.pozdrawiam.
Z racji tego, że jeszcze prowadzę w zestawieniu całej gry (chodzi o wygrane przed dzisiejszym losowaniem) Zapraszam na forum do typowania 20 liczb:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1242&page=663
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1242&page=663
Bella ! Ja bym na Twoim miejscu złożyła reklamacje na tą maszynę i zażądała zwrotu pieniędzy. To skandal!;)
Sporo się powtórzyło liczb w ML z moich urodzin z soboty,niestety ja się nie domyślił...na razie czekamy co to będzie...
Hosiu,,oczywiście i nie tylko,,równierz na 9,79,42,no i standardowo 13,40 jako para,pozdrawiam CIę.
Wkurza ten numerek,miałem ostatnio 33 to buło 32,dziś miałem 22 to było 23...
Hosiu,,idąc do kolektury znalazłem 1 grosz,następnie na parkingu 10 gr.wracając z kolektury 50 gr, summując ile pieniędzy było.? ano 3,jaka suma tych pieniędzy była ano 61 gr, Więc się cofnołem i postawiłem na 3 i 61,no i jest para z plusem.pozdrawiam Cię.
Grom,o 16:15 podałeśmi liczby,bym je wziol pod uwage:
10,(padła 9)
11,(padła 12)
7,trafiona
17,
63,
61,(trafiona)
29,
5,(padła 6)
No blisko,blisko...
Hmmm...
Podasz jakies na jutro?
Moze ten Twoj sposob ma jakis sens.
(a moje 50-tki jak nie padały,tak dalej nie padaja)
POzdro!
10,(padła 9)
11,(padła 12)
7,trafiona
17,
63,
61,(trafiona)
29,
5,(padła 6)
No blisko,blisko...
Hmmm...
Podasz jakies na jutro?
Moze ten Twoj sposob ma jakis sens.
(a moje 50-tki jak nie padały,tak dalej nie padaja)
POzdro!
Pasko?
A Ty w coś grywasz?
Sorki że pytam,ale jestem tu gosciem od kilku dni.
Aha!
I nie pytam,w jakie liczby ;-)
A Ty w coś grywasz?
Sorki że pytam,ale jestem tu gosciem od kilku dni.
Aha!
I nie pytam,w jakie liczby ;-)
Maksiu ,,ja podałem liczby ,które maz wziąść pod uwagę a nie żebyś je zaraz skreślał,i to jako dodatkowe,żeby wysłać trzeba było cofnąć się do wczorajszego mojego wpisu i z tamtąd brać przykład,Z tymi numerami 3 i 61, to prawda,ale jak komu nie idzi to już trudno,zresztą jest jeszcze bardzo dużo czynników wpływających na wygrane,trzeba np.przeczytać KONIECZNIE,,książkę,,,,Instrukcje dotyczące szczęścia i pieniędzy.pozdrawiam.