Wpisy 3 266 923 – 3 267 022
18 czerwca 2018 10:33 → 18 czerwca 2018 13:25, 100 wpisów
Multipasko najlepsza strona główna aktualności mapa strony kontakt typy..itd itc iff ii iuu.. niech inni zazdroszczą
no wlasnie a tam pisza duzo i zwykle to nic nie pisza tylko leja wode
Angierski spłukałem sie do dna...a tak fajnie się trfoniło i marzyło jak się grało....Mam co prawda jeden Mini na dziś i Multi Multi na 14 na 10/10 i LOTTO z Plusem ważne jest do 23 Czerwca ale ciągnie mnie na granie a niema za co
i jeszcze namawiaja do kupna drogiego programu ktory jest g...wna wart tez moglbym sobie napisac metode ktora typuje liczby i czasami cos trafia tych metod moze byc tysiace jesli nie miliony i o ... wpadlem na genialny pomysl
Forsami ale z czegos trzeba zyc, trzeba skas kase pozyskac zeby dalej zyc wiec i bedzie na granie
Angierski..pochciwiłem się troche na Granie w Mini systemem na 6 swoim sposobem debiut życia miałem udany bo była 3/6był mały zarobek. A kolejne grania same straty..i niżej dna pod wodą.. no ale próbowałem..przecież kasę trzeba rozmnażać...
Będę później bo moja chce..żebym jej..wytrzepał.... dywan..i mi suszy głowe
W miejscowości Kielce padła wygrana 98 363,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Debrzno padła wygrana 98 363,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Mława padła wygrana 98 363,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wrocław padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
W miejscowości Żyrardów padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Garwolin padła wygrana 132 238,50 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Krosno Odrzańskie padła wygrana 132 238,50 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 4 388 611,40 zł w grze Eurojackpot
kopanie dołow pogłebienie dołow i grzebanie w ziemi oznacza chorobe i nagła smierc, musisz robal 36 na siebie uwazac,
Garwolin mini oraz eroina 2 wygrane na 1 kolekturzxe w 2 dni senatorska/kosciuszki
https://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0
pudelsi -kocham sie
pudelsi -kocham sie
W wyniku tego uzależnienia mogą zostać zniszczone relacje z bliskimi, czy nawet stanąć po znakiem zapytania dalsze zatrudnienie
a nie widziałeś czasem tego casanowy od pijaru na odległość , dzisiaj na necie
to z innej beczki dzis poniedziałek wiec troche o dzieciach
http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/nalogi/uzaleznienie-dziecka-od-internetu-i-komputera-objawy-i-przyczyny_39708.html
http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/nalogi/uzaleznienie-dziecka-od-internetu-i-komputera-objawy-i-przyczyny_39708.html
Dzień dobry prosimy nie spamić komentarzami pozdrawia admin strony
Artykuł bardzo dobry. Niestety czasy takie nastały że prawdziwe relacje z ludźmi odchodzą do lamusa.... liczy się tylko sieć i całe guwno zbędnych informacji na które nie mamy wpływu i które nic nie wnoszą do naszego życia. System tak działa i pierze mam mózgi faszerujac ***ami byśmy nie potrafili rozróżnić rzeczy istotnych od tych nie mających żadnego znaczenia. Mam stać się niewolnikami- nie my już nimi jesteśmy..
Wszyscy sa uzależnieni, nie lubią spędzać czasu sami ze soba to włączają to gówno i zapominaja ze żyją. To sposób na świadomość istnienia. Tylko potem w realu jest słabo, nikt cie nie kręci i nie lubi, nie umiesz nikogo zaciekawić sobą, tylko myślisz że w sieci to byś go poznał i spoko, że se poradzisz, lol
Przed monitorem komputera można być naprawdę kimś szefem, zwycięzcą, lwem salonowym
Które jak często się okazuje przynoszą wielkie rozczarowanie. W wirtualnym kontakcie łatwo idealizujemy naszego rozmówcę i kiedy w końcu spotykamy się w realu, ten drugi człowiek okazuje się całkiem inny, niż sobie wyobrażaliśmy
Jeśli ktoś czuje, że jest podatny na uzależnienie, to co może zrobić?
Pilnować struktury swojej doby. Trzeba zadbać o wszystkie obszary swojego życia: potrzebę pracy, relaksu, rozwoju itd. Czasem konieczne jest leczenie, ale wszystko się da wyregulować albo za pomocą budzika, albo przy pomocy terapeuty. Trzeba tylko chcieć i mieć wgląd w siebie
Pilnować struktury swojej doby. Trzeba zadbać o wszystkie obszary swojego życia: potrzebę pracy, relaksu, rozwoju itd. Czasem konieczne jest leczenie, ale wszystko się da wyregulować albo za pomocą budzika, albo przy pomocy terapeuty. Trzeba tylko chcieć i mieć wgląd w siebie
Problem uzależnień w obecnych czasach dotyczy nie tylko przyjmowania określonych środków psychoaktywnych, tj. narkotyki, alkohol czy nikotyna, ale także odnosi się do bardzo silnej potrzeby wykonywania pewnych czynności.
W dobie XXI wieku, znacznym problemem jest uzależnienie od komputera, Internetu, TV czy telefonu
W dobie XXI wieku, znacznym problemem jest uzależnienie od komputera, Internetu, TV czy telefonu
https://5krokowdozdrowia.pl/uzaleznienia-xxi-wieku-cyfrowy-swiat/
ktos jakby znal sposob jak wytypowac we wszystkich losowaniach 300 x 3/3 to by mial kase
moja stat typuje 224 x 3/3 a srednia wynosi 150
moja stat typuje 224 x 3/3 a srednia wynosi 150
jakby dobrze typowal 3/3 to mozna by bylo grac stawkami chociaz tez ryzyko tak do 50 losowan max
np. cofnac sie do pierwszego losowania i typowac na kolejne i ma wypasc 300 trafionych 3/3
do 8/9 powtorem jest co jakis czas w losowaniu wiec sie baw bez zbednych filozofii
angierski
mam ponad 200 zestawów 3/3
i są losowania
że nie wypadnie żaden
zestaw 3/3
mam ponad 200 zestawów 3/3
i są losowania
że nie wypadnie żaden
zestaw 3/3
witam wszystkich
na 14.0
7,64,66/11__22,78/59__34,77__23,80_
_49,70,75__14,63__29,54/35__9,69__
17,28/32__20,37/11__61,79/35
2,4,44__12,33,54
na 14.0
7,64,66/11__22,78/59__34,77__23,80_
_49,70,75__14,63__29,54/35__9,69__
17,28/32__20,37/11__61,79/35
2,4,44__12,33,54
brzuszek pełny:placki ziemniaczane z sosem i mięskiem + surówka..bo po 14 mnie nie ma.mam wymarsz