Wpisy 3 266 497 – 3 266 596
17 czerwca 2018 22:29 → 17 czerwca 2018 23:59, 100 wpisów
Dziękuję robal
młody myśli że mu wszystko się należy ,i chce to mieć podane na tacy....
Cześć
Zatypowałem mecze dałem naszym chłopakom 3:0 Dla Naszych..a niech się cieszą z wygranej..
Dzis rzadko kto grał w gry TS
Typuje i czytam te drużyny i smieje się..Panama..Tunezja... Egipt...Faraon wylizie z piramidy będzie grał..raczej mumia
GABRIEL
Gabriel tylko Lewy może strzelać. Bo Milika przenoszą do plutonu egzekucyjnego na wyraźną prośbę samych skazanych..w ramach ostatniego życzenia..Niech Milik do nas strzela...
Holandia będzie grała z Senegalem ?
Ale numer
Acha..jeszcze w wtorek jest Lotto kumulacja 4 Miliony noi wiadomo mecz
Musiałem widocznie coś przeoczyć
Mecz Polska -Senegal
A z tym meczem Holandia Senegal do gryksowi musiało się coś pomylić to chyba jest mecz towarzyski
Jeszcze nie śpię to narobie troche wiatru bo spać nie idzie takie duchotu...
we wtorek ale powaga polsza lepiej brzmi mi sie bardziej podoba
ta stanol przed babinka majaca w rekach zakupy a ta jajka synku jajka zapomnialam
I ja też to wygra my grupę
Byle Teo z Lewym w pierwszym składzie na napadzie
dopisze cos jeszcze do statystyki,potem zrobie zeby typowala lepiej na mala ilosc liczb i bedzie lux
Jak ten ciężki poniedziałek przeżyć, jak mecz dopiero we wtorek
Statystyki, fiki-miki, riki-tiki tak i trzeba iść spać
no trzeba trzeba isc, bo wtedy czlowiek lepiej mysli i moze cos wykombinowac na losowanie
powiem wam ze ta nowa statystyka bylbym w stanie cos ugrac duzego
tylko jeszcze jeden mam problem wlasnie malymi wygranymi do 10 - czyli z sortowaniem liczb
Co ty z tymi narkotykami, coś czujesz do nich?
http://www.forum.narkotyki.pl/temat12,144748,1,wysoka-jakosc-niewykrywalny-falszerstw-banknoty-i-paszporty-id-sprzedaz-oryginalnych-certyfikatow-ielts-i-toefl-esol-online.html
Mnie to nie tyczy z tym nie mam brokerów,nie brałem i nie zmierzam brać
Problemu
I to jest takie pisanie na telefonie
Głupie wpisy się wtryniaja
Ja lubię popisać z kimś przez internet, jednak tylko piszę, nie spotykam się. Jednak nigdy tego nie mówię wprost, raczej mówię, że jest taka możliwość, że kiedyś będę chciała się spotkać. Pytana o spotkania zawsze znajdę jakiś powód by się nie spotkać. Dlaczego? Bo faceci z reguły chcą się spotykać i nie interesuje ich wieczne pisanie. Jeżeli od razu mówię, że się nie mam zamiaru spotkać to nikt nie chce pisać. Odwlekając spotkanie można przez kilka miesięcy fajnie popisać
A nie wydaje Ci się, że to nie jest fair wobec tych facetów z którymi piszesz?
Mogę zapytać, dlaczego wolisz klikać z kimś niż się spotkać w realu
Mogę zapytać, dlaczego wolisz klikać z kimś niż się spotkać w realu
Wszystko już zostało napisane, dodam tylko, że to jest banalnie proste wykumać czy ktoś pisze aby pisać - z nudów, czy realnie dąży do spotkania.
Jeśli to pierwsze to jest to takie jałowe pier..nie o niczym i potem nagle to cześć, muszę lecieć w środku rozmowy zazwyczaj, nie zważając czy i kiedy kolejnym razem pogadacie, czyli zero planów
Jeśli to pierwsze to jest to takie jałowe pier..nie o niczym i potem nagle to cześć, muszę lecieć w środku rozmowy zazwyczaj, nie zważając czy i kiedy kolejnym razem pogadacie, czyli zero planów
Tak
Co robicie ?
Gryks pisałeś że Holandia będzie grała z Senegalem ale to chyba będzie mecz towarzyski i po mistrzostwach tak ?
Bo teraz to Z Senegalem gra Polska nie wiedziałeś tym ?
To Co powiem